inzercia, predaj, predám, bazár

ZEITGARD prístroj - DOMÁCE BEAUTY ŠTÚDIO

Kategória: Zdravie a krása

Domáce Beauty štúdio u vás doma ? Prečo nie ? :) Dámy, tento úžasný prístroj je teraz v super cene a máte možnosť ušetriť takmer 200 € pri jeho kúpe. Napíšte mi a ja vám tento prístroj veľmi rada sprostredkujem - mám ho tiež a som neskutočne spokojná.

Je to prístroj 4 v 1, pretože obsahuje 4 hlavice:
1. hlavica je hlavica s kefkou z mikrostriebra, ktorá kmitaním čistí vašu tvár efektívnejšie ako bežné prístroje na čistenie, v cene sady je aj krém na čistenie tváre. Táto hlavica sa používa ráno i večer, každý deň.

2. hlavica je peelingová špachtlička, ktorá na základe ultrazvuku odstraňuje nečistoty a odumrené bunky z tváre, pôsobí hĺbkovo a zahajuje proces hojenia v prípade problematickej pleti. Peelingová hlavica sa používa 2x do týždňa. V cene je tonikum na prečistenie tváre. Peelingovú hlavicu používate buď navlhčením tváre s týmto tonikom, alebo s čistiacim krémom, spomínaným v prvom bode.

3. treťou hlavicou je galvanická žehlička, ktorá tiež funguje na báze ultrazvuku. Galvanickou žehličkou si zapracujete denný, nočný krém, sérum - tieto krémiky máte možnosť si zakúpiť a do konca novembra je denný a nočný krém v super zľave, obsah je 50ml u denného a 50ml u nočného krému. Sérum máme tiež k dispozícií. Používaním našich krémov Zeitgard Diamond dosiahnete nádherné výsledky, zbavíte sa tak drobných vrások v priebehu niekoľkých použití.

4. poslednou hlavicou je hlavica na masáž tela, ktorá pokožku prekrví, v cene je telový krém, ktorý pomocou hlavice zapracujete do pokožky tela. Táto hlavica sa používa na ramená, bruško, stehná, zadok a tak isto aj na dvojitú bradu. Výsledkom je spevnená prekrvená pleť. Viete sa tak za krátky čas zbaviť dvojitej brady a redukovať aj celulitídu.

Objednajte si tento prístroj ešte dnes a budete mať nádherný darček na Vianoce :)

Výrobok vám rada sprostredkujem a pošlem kuriérom rovno z firmy na vašu adresu a ušetríte takmer 200 €.

Kontaktovať ma môžte mailom, telefonicky alebo na sociálnej sieti. Istejšia ale bude SMS :)

Instagram
lr_miver

Facebook
LR Miver

Mail
@

Kliknutím na moje meno si viete pozrieť aj ďalšie moje inzeráty.

LR má skvelé výrobky a viem vám poradiť aj ohľadne zdravia, krásy, parfémov.

Teším sa na vás :)
ZEITGARD prístroj - DOMÁCE BEAUTY ŠTÚDIO
Podobné inzeráty
ZEITGARD PRO 2 (,,žehlička na pleť ")
Predám nový, len vyskúšaný prístroj. ZEITGARD 2 (prístroj na vyhladenie pleti - "žehlička na pleť") ZEITGARD 1 - predaný! ZEITGARD 2 Prístroj na redukciu vrások je nový, vyskúšaný t.j. funkčný. Séria obsahuje: ZEITGARD 2 Anti-Age Systém ZEITGARD 2 Anti-age Očné sérum ZEITGARD 2 Anti-age Hydratačný krémový gél Anti-Age system: Viditeľná redukcia vrások* Elektrický anti-age prístroj na redukovanie vrások Metóda striedania pôsobenia tepla a chladu pre efektívny prenos účinných látok proti starnutiu pokožky Svieža pleť vďaka sitmulácii krvného obehu Exkluzívny ZEITGARD Anti-age systém zjemňuje vrásky a preukázateľne omladzuje pleť*: 95 % testovaných osôb vidí optimalizované prijatie účinných látok vďaka použitiu ZEITGARD 2 cez 90 % všetkých testovaných osôb cíti zlepšenú hydratáciu pleti 90 % testovaných osôb potvrdzuje zmenenú pružnosť pleti cez 80 % testovaných osôb potvrdzuje ihneď viditeľné a rozpoznateľné výsledky cez 75 % testovaných osôb potvrdzuje viditeľne omladené očné okolie * Dermatest štúdia ZEITGARD 2 Anti-age Očné sérum Vysoko koncentrované očné sérum Hydratuje a uvoľňuje okolie očí a vyhladzuje jemné vrásky S inovatívnym komplexom účinných látok z PatcH2OTM a Ultra Filling SpheresTM ZEITGARD 2 Anti-age Hydratačný krémový gél výdatný krém na tvár pre výraznejšie kontúry, vhodný pre mladú pleť kontúry tváre budú spevnené a pleť bude pôsobiť súmerne s inovatívnym účinným komplexom z PatcH2O™ a Ultra Filling SpheresTM
ZEITGARD PRO 1+2(žehlička na vrásky+stroj ma čistenie plet)i
Cena je spolu za obe stroje! Predám set strojov na pleť. ZEITGARD 2 (prístroj na vyhladenie pleti - "žehlička na pleť") ZEITGARD 1 - stroj na hĺbkové čistenie pleti ZEITGARD 2 Prístroj na redukciu vrások je nový, vyskúšaný t.j. funkčný. Séria obsahuje: ZEITGARD 2 Anti-Age Systém ZEITGARD 2 Anti-age Očné sérum ZEITGARD 2 Anti-age Hydratačný krémový gél Anti-Age system: Viditeľná redukcia vrások* Elektrický anti-age prístroj na redukovanie vrások Metóda striedania pôsobenia tepla a chladu pre efektívny prenos účinných látok proti starnutiu pokožky Svieža pleť vďaka sitmulácii krvného obehu Exkluzívny ZEITGARD Anti-age systém zjemňuje vrásky a preukázateľne omladzuje pleť*: 95 % testovaných osôb vidí optimalizované prijatie účinných látok vďaka použitiu ZEITGARD 2 cez 90 % všetkých testovaných osôb cíti zlepšenú hydratáciu pleti 90 % testovaných osôb potvrdzuje zmenenú pružnosť pleti cez 80 % testovaných osôb potvrdzuje ihneď viditeľné a rozpoznateľné výsledky cez 75 % testovaných osôb potvrdzuje viditeľne omladené očné okolie * Dermatest štúdia ZEITGARD 2 Anti-age Očné sérum Vysoko koncentrované očné sérum Hydratuje a uvoľňuje okolie očí a vyhladzuje jemné vrásky S inovatívnym komplexom účinných látok z PatcH2OTM a Ultra Filling SpheresTM ZEITGARD 2 Anti-age Hydratačný krémový gél výdatný krém na tvár pre výraznejšie kontúry, vhodný pre mladú pleť kontúry tváre budú spevnené a pleť bude pôsobiť súmerne s inovatívnym účinným komplexom z PatcH2O™ a Ultra Filling SpheresTM
ZEITGARD PRO 2 + darček stroj na čistenie pleti
Cena je spolu za obe stroje! Stroj na čistenie pleti ako darček. ZEITGARD 2 (prístroj na vyhladenie pleti - "žehlička na pleť") ZEITGARD 1 - stroj na hĺbkové čistenie pleti ako darček ZEITGARD 2 Prístroj na redukciu vrások je nový, vyskúšaný t.j. funkčný. Séria obsahuje: ZEITGARD 2 Anti-Age Systém ZEITGARD 2 Anti-age Očné sérum ZEITGARD 2 Anti-age Hydratačný krémový gél Anti-Age system: Viditeľná redukcia vrások* Elektrický anti-age prístroj na redukovanie vrások Metóda striedania pôsobenia tepla a chladu pre efektívny prenos účinných látok proti starnutiu pokožky Svieža pleť vďaka sitmulácii krvného obehu Exkluzívny ZEITGARD Anti-age systém zjemňuje vrásky a preukázateľne omladzuje pleť*: 95 % testovaných osôb vidí optimalizované prijatie účinných látok vďaka použitiu ZEITGARD 2 cez 90 % všetkých testovaných osôb cíti zlepšenú hydratáciu pleti 90 % testovaných osôb potvrdzuje zmenenú pružnosť pleti cez 80 % testovaných osôb potvrdzuje ihneď viditeľné a rozpoznateľné výsledky cez 75 % testovaných osôb potvrdzuje viditeľne omladené očné okolie * Dermatest štúdia ZEITGARD 2 Anti-age Očné sérum Vysoko koncentrované očné sérum Hydratuje a uvoľňuje okolie očí a vyhladzuje jemné vrásky S inovatívnym komplexom účinných látok z PatcH2OTM a Ultra Filling SpheresTM ZEITGARD 2 Anti-age Hydratačný krémový gél výdatný krém na tvár pre výraznejšie kontúry, vhodný pre mladú pleť kontúry tváre budú spevnené a pleť bude pôsobiť súmerne s inovatívnym účinným komplexom z PatcH2O™ a Ultra Filling SpheresTM
LR ZEITGARD - domáce beauty studio
Domáce Beauty štúdio u vás doma ? Prečo nie ? :) Dámy, tento úžasný prístroj je teraz v super cene a máte možnosť ušetriť takmer 200 € pri jeho kúpe. Napíšte mi a ja vám tento prístroj veľmi rada sprostredkujem - mám ho tiež a som neskutočne spokojná. Je to prístroj 4 v 1, pretože obsahuje 4 hlavice: 1. hlavica je hlavica s kefkou z mikrostriebra, ktorá kmitaním čistí vašu tvár efektívnejšie ako bežné prístroje na čistenie, v cene sady je aj krém na čistenie tváre. Táto hlavica sa používa ráno i večer, každý deň. 2. hlavica je peelingová špachtlička, ktorá na základe ultrazvuku odstraňuje nečistoty a odumrené bunky z tváre, pôsobí hĺbkovo a zahajuje proces hojenia v prípade problematickej pleti. Peelingová hlavica sa používa 2x do týždňa. V cene je tonikum na prečistenie tváre. Peelingovú hlavicu používate buď navlhčením tváre s týmto tonikom, alebo s čistiacim krémom, spomínaným v prvom bode. 3. treťou hlavicou je galvanická žehlička, ktorá tiež funguje na báze ultrazvuku. Galvanickou žehličkou si zapracujete denný, nočný krém, sérum - tieto krémiky máte možnosť si zakúpiť a do konca novembra je denný a nočný krém v super zľave, obsah je 50ml u denného a 50ml u nočného krému. Sérum máme tiež k dispozícií. Používaním našich krémov Zeitgard Diamond dosiahnete nádherné výsledky, zbavíte sa tak drobných vrások v priebehu niekoľkých použití. 4. poslednou hlavicou je hlavica na masáž tela, ktorá pokožku prekrví, v cene je telový krém, ktorý pomocou hlavice zapracujete do pokožky tela. Táto hlavica sa používa na ramená, bruško, stehná, zadok a tak isto aj na dvojitú bradu. Výsledkom je spevnená prekrvená pleť. Viete sa tak za krátky čas zbaviť dvojitej brady a redukovať aj celulitídu. Objednajte si tento prístroj ešte dnes a budete mať nádherný darček na Vianoce :) Výrobok vám rada sprostredkujem a pošlem kuriérom rovno z firmy na vašu adresu a ušetríte takmer 200 €. Kontaktovať ma môžte mailom, telefonicky alebo na sociálnej sieti. Istejšia ale bude SMS :) Instagram lr_miver Facebook LR Miver Mail @ Kliknutím na moje meno si viete pozrieť aj ďalšie moje inzeráty. LR má skvelé výrobky a viem vám poradiť aj ohľadne zdravia, krásy, parfémov. Teším sa na vás :)
ZEITGARD prístroj na domáce ošetrenie tváre a tela
Domáce Beauty štúdio u vás doma ? Prečo nie ? :) Dámy, tento úžasný prístroj je teraz v super cene a máte možnosť ušetriť takmer 200 € pri jeho kúpe. Napíšte mi a ja vám tento prístroj veľmi rada sprostredkujem - mám ho tiež a som neskutočne spokojná. Je to prístroj 4 v 1, pretože obsahuje 4 hlavice: 1. hlavica je hlavica s kefkou z mikrostriebra, ktorá kmitaním čistí vašu tvár efektívnejšie ako bežné prístroje na čistenie, v cene sady je aj krém na čistenie tváre. Táto hlavica sa používa ráno i večer, každý deň. 2. hlavica je peelingová špachtlička, ktorá na základe ultrazvuku odstraňuje nečistoty a odumrené bunky z tváre, pôsobí hĺbkovo a zahajuje proces hojenia v prípade problematickej pleti. Peelingová hlavica sa používa 2x do týždňa. V cene je tonikum na prečistenie tváre. Peelingovú hlavicu používate buď navlhčením tváre s týmto tonikom, alebo s čistiacim krémom, spomínaným v prvom bode. 3. treťou hlavicou je galvanická žehlička, ktorá tiež funguje na báze ultrazvuku. Galvanickou žehličkou si zapracujete denný, nočný krém, sérum - tieto krémiky máte možnosť si zakúpiť a do konca novembra je denný a nočný krém v super zľave, obsah je 50ml u denného a 50ml u nočného krému. Sérum máme tiež k dispozícií. Používaním našich krémov Zeitgard Diamond dosiahnete nádherné výsledky, zbavíte sa tak drobných vrások v priebehu niekoľkých použití. 4. poslednou hlavicou je hlavica na masáž tela, ktorá pokožku prekrví, v cene je telový krém, ktorý pomocou hlavice zapracujete do pokožky tela. Táto hlavica sa používa na ramená, bruško, stehná, zadok a tak isto aj na dvojitú bradu. Výsledkom je spevnená prekrvená pleť. Viete sa tak za krátky čas zbaviť dvojitej brady a redukovať aj celulitídu. Objednajte si tento prístroj ešte dnes a budete mať nádherný darček na Vianoce :) Výrobok vám rada sprostredkujem a pošlem kuriérom rovno z firmy na vašu adresu a ušetríte takmer 200 €. Kontaktovať ma môžte mailom, telefonicky alebo na sociálnej sieti. Istejšia ale bude SMS :) Instagram lr_miver Facebook LR Miver Mail @ Kliknutím na moje meno si viete pozrieť aj ďalšie moje inzeráty. LR má skvelé výrobky a viem vám poradiť aj ohľadne zdravia, krásy, parfémov. Teším sa na vás :)
Zdravá a krásna pleť - ZEITGARD prístroj
Domáce Beauty štúdio u vás doma ? Prečo nie ? :) Dámy, tento úžasný prístroj je teraz v super cene a máte možnosť ušetriť takmer 200 € pri jeho kúpe. Napíšte mi a ja vám tento prístroj veľmi rada sprostredkujem - mám ho tiež a som neskutočne spokojná. Je to prístroj 4 v 1, pretože obsahuje 4 hlavice: 1. hlavica je hlavica s kefkou z mikrostriebra, ktorá kmitaním čistí vašu tvár efektívnejšie ako bežné prístroje na čistenie, v cene sady je aj krém na čistenie tváre. Táto hlavica sa používa ráno i večer, každý deň. 2. hlavica je peelingová špachtlička, ktorá na základe ultrazvuku odstraňuje nečistoty a odumrené bunky z tváre, pôsobí hĺbkovo a zahajuje proces hojenia v prípade problematickej pleti. Peelingová hlavica sa používa 2x do týždňa. V cene je tonikum na prečistenie tváre. Peelingovú hlavicu používate buď navlhčením tváre s týmto tonikom, alebo s čistiacim krémom, spomínaným v prvom bode. 3. treťou hlavicou je galvanická žehlička, ktorá tiež funguje na báze ultrazvuku. Galvanickou žehličkou si zapracujete denný, nočný krém, sérum - tieto krémiky máte možnosť si zakúpiť a do konca novembra je denný a nočný krém v super zľave, obsah je 50ml u denného a 50ml u nočného krému. Sérum máme tiež k dispozícií. Používaním našich krémov Zeitgard Diamond dosiahnete nádherné výsledky, zbavíte sa tak drobných vrások v priebehu niekoľkých použití. 4. poslednou hlavicou je hlavica na masáž tela, ktorá pokožku prekrví, v cene je telový krém, ktorý pomocou hlavice zapracujete do pokožky tela. Táto hlavica sa používa na ramená, bruško, stehná, zadok a tak isto aj na dvojitú bradu. Výsledkom je spevnená prekrvená pleť. Viete sa tak za krátky čas zbaviť dvojitej brady a redukovať aj celulitídu. Objednajte si tento prístroj ešte dnes a budete mať nádherný darček na Vianoce :) Výrobok vám rada sprostredkujem a pošlem kuriérom rovno z firmy na vašu adresu a ušetríte takmer 200 €. Kontaktovať ma môžte mailom, telefonicky alebo na sociálnej sieti. Istejšia ale bude SMS :) Instagram lr_miver Facebook LR Miver Mail @ Kliknutím na moje meno si viete pozrieť aj ďalšie moje inzeráty. LR má skvelé výrobky a viem vám poradiť aj ohľadne zdravia, krásy, parfémov. Teším sa na vás :)