inzercia, predaj, predám, bazár

Železiari (armovači)

Kategória: Stavebníctvo

Dobrý deň. Sme partia armovačov s dlhoročnou praxou. Touto cestou si hľadáme zákazku. Ovladádanie výkresov je samozrejmosť. Po zaslaní projektovej dokumentácie vieme vyhotoviť cenovú ponuku. V prípade záujmu nás kontaktujte.
Železiari (armovači)
Podobné inzeráty
Železiari ( armovači )
Partia hľadá stabilnú a serióznu prácu pre armovačov s dlhoročnú praxou. Samozrejmosťou je vykresova dokumentácia. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.
ŽELEZIARI- ARMOVAČI - PARTIA - NEMECKO
Naša stavebná firma prijme do svojho tímu skúsenú a šikovnú partiu železiarov na viazanie armatúr a základových dosiek - výstavba rod. domov. - okolie Mníchova!! Nástup: marec/apríl Sme nemecká firma ( GmbH ) s dlhoročnou praxou a bohatými skúsenosťami na nemeckom trhu. Náplň práce: Práce na hrubých stavbách -viazanie železa Výhody: - ubytovanie zabezpečené a hradené zamestnávateľom - možná záloha po prvom odpracovanom týždni MZDA: od 18€/hod - živnosť Podmienky: - iba skúsené partie! - prax nevyhnutná - čítanie výkresov samozrejmosť!!! !!! Rómske partie prosím nevolať !!! V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel.č. alebo vyplňte formulár na našej web-stránke:
ŽELEZIARI- ARMOVAČI - PARTIA - NEMECKO
Naša stavebná firma prijme do svojho tímu skúsenú a šikovnú partiu železiarov na viazanie armatúr a základových dosiek - výstavba rod. domov. - okolie Mníchova!! Nástup: marec/apríl Sme nemecká firma ( GmbH ) s dlhoročnou praxou a bohatými skúsenosťami na nemeckom trhu. Náplň práce: Práce na hrubých stavbách -viazanie železa Výhody: - ubytovanie zabezpečené a hradené zamestnávateľom - možná záloha po prvom odpracovanom týždni MZDA: od 18€/hod - živnosť Podmienky: - iba skúsené partie! - prax nevyhnutná - čítanie výkresov samozrejmosť!! V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel.č. alebo vyplňte formulár na našej web-stránke:
Ponuka práce
Ponúkame prácu v stabilnej stavebnej spoločnosti pre profesie: 1. vodič C+E 2. vodič C+E , hydraulická ruka 3. strojník na traktorbágre a bágre 4. strojník - žeriavnik 5. murár 6. tesár 7. armovací pracovník 8. strážnik 9. skladník, údržbár Ponuka práce na TP, čiastočný pomer, živnosť či dohoda. Ponúkaný plat a osobné hodnotenie až na osobnom stretnutí. Možnosť firemného vozidla a firemného telefónu pod dohode na osobnom stretnutí. V prípade záujmu volajte.
Železiati - Armovači Nemecko
Naša stavebná firma prijme do svojho tímu skúsenú jednotlivcov/ partiu železiarov na viazanie armatúr. Nástup: 12.3.2023 Ponúkame: Dlhodobú prácu na TPP (slovenská pracovná zmluva) prípadne živnosť Plat: dohodou TPP/SZČO Zabezpečujeme a hradíme: Zazmluvnené projekty na min. 2 roky Cesta SK-DE a späť Ubytovanie v blízkosti miesta výkonu práce Pracovné oblečenie Pracovné pomôcky: základné náradie Požadujeme: - dlhoročnú prax - znalosť čítania výkresov - dôslednosť - flexibilita - spoľahlivosť
Armovači - železiar
Železiar do Nemecka a Rakúska Ponúkam prácu pre železiara do Nemecka a Rakúska musí byt HOVORIACI , Nemecky.!! Platená cesta a ubytovanie . Pracovna zmluva plat dohodou - od 13€ do 15€ vyplácame každe dva týždne pravidelne peniaze Platové podmienky na hodinu. Dohodou Hradíme cestu a ubytovanie. Firemné vozidlo a náradie. Možnosť zálohy do prvej výplaty. Každá partia musí mať jedného nemecký hovoriaceho aby sa vedel dorozumieť .!! Jeden z partie vedel čítať železiarske plány. Možnosť pracovať - Česká pracovná zmluva vyslaný do zahraničia , pracovný pomer . Bližšie informácie kancelaria na telefónom čísle : - Stavová Dáša Volať od pondelka do piatku víkend iba SMS alebo Email. Ďakujeme za pochopenie cez víkend kancelária zavretá - nepracujeme