inzercia, predaj, predám, bazár

Zemiaky domáce bio odroda tosca

Kategória: Náradie

Predám zemiaky bez postrekov a umelých hnojív. Veľmi dobre na uskladnenie. Cena 80 centov/kg. Možnosť dovozu
Zemiaky domáce  bio odroda tosca
Podobné inzeráty
Predám riadkovac na zemiaky
Predám riadkovac na zemiaky
Vynikajúca Výkonná AKU Tlaková Čistiaca Pištoľ + batéria
Predám túto kvalitnú bezdrôtovú nabíjaciu umývaciu pištoľ s bohatým príslušenstvom. Pištoľ je úplne nová, komplet originálne balenie so všetkými príslušenstvom, v záruke. Funkcie: 1、Bezdrôtový dizajn, napájaný Li-Ion nabíjateľnou batériou, vhodný na domáce vonkajšie čistenie (autá, domáce spotrebiče, čistenie atď.) 2、Dve uhlové trysky sú vhodné na všestranné umývanie auta 3、 Konštrukcia vstupu a výstupu vzduchu účinne odvádza teplo 4、Tónová a drážková štruktúra účinne znižuje hluk 5、kvalitný silikónový protišmykový povrch zlepšuje pocit ruky 6. Nevyžaduje sa žiadna záhradná hadica, podpora čerpania vody z vedra, fľaše, potoka alebo bazéna. Špecifikácia výrobku: Značka KROAK Model K-CW01 Napätie 25V Kapacita batérie 12000mAh Dozsah prúdu 6-8 metrov Tlak 50 barov Výdrž batérie asi 60 minút Výkon 500W (max.) Dĺžka prívodnej hadice 5 metrov Čistá hmotnosť asi 2,3 kg Celková veľkosť 27x7,5x27,5cm Balenie obsahuje Pištoľ x1 Batéria x1 Nabíjačka x1 Filter x1 5m hadica x1 Predlžovacia tyč x1 Rýchlospojka x1 0° tryska x1 40° tryska x1 Manuál x1 Kufrík x1
Motyčky na ťahanie riadkov
Ponúkam na predaj na mieru vyrobené motyčky – trojradové vrátane náhradných motyčiek. Používané na ťahanie riadkov na zeleninu, zemiaky a iné. Len osobný odber. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom.
PARKSIDE Aku reťazová píla PGHSA 12
Predám novú nepoužitú pílu s dokladom o kúpe. číslo vymyslené, v prípade záujmu píšte mail, ak treba mám aj batérie a nabíjačku Popis Na prerezávanie stromov a kríkov a drvenie zeleného rastlinného materiálu Mimoriadne kompaktný s nízkou hmotnosťou – na pohodlné a rýchle rezanie Funkcia rýchlej beznástrojovej výmeny reťaze Tichá reťaz s nízkymi vibráciami Protišmykové držadlo s bezpečnostným spínačom Ideálna tiež na rezanie dosiek, hranolov a guľatiny alebo majstrovanie Príslušenstvo: 1 ochranný kryt reťaze, 50 ml bio reťazového oleja „Made in Germany“ Výrobok kompatibilný so akýmkoľvek akumulátorom série „PARKSIDE X 12 V Team“ Odporúčaný akumulátor: 12 V (4 Ah) Akumulátor a nabíjačka nie sú súčasťou balenia (dostupné samostatne) Technické údaje Maximálna dĺžka rezu: cca 12,5 cm Rýchlosť reťaze: cca 5,6 m/s Hladina hluku: 90 dB Prevádzkový čas: 20/38 min.
Elektrický odstraňovač buriny
Predám nový ThermoFlamm bio electro, tepelná likvidácia buriny (bez použitia chémie) - jednoducho, pohodlne a rýchlo (len za niekoľko sekúnd). Alternatíva k používaniu chemických prípravkov. Likviduje burinu horúcim vzduchom (cca 650 °C). Pôsobením tepla odumierajú rastlinné bunky v burine. Motor 230 V, výkon 2000 W. Výrobca: Gloria Haus und Gartengeräte - Nemecko, testovane TUV a GS, označenie CE.
Akumulátorový skrutkovač Yokuma JL8087-nový (pasujú batérie
Inzerát platí do zmazania. tel. Pasujú aj batérie z Makity Akumulátorový skrutkovač Yokuma JL808 je robustný a ergonomický skrutkovač pre domáce, stavebné a záhradné práce. Výhodou akumulátorových skrutkovačov je, že nie sú závislé od elektrických zásuviek. Lítium-iónové batérie 18 V majú vo svojich kategóriách najrýchlejšie časy nabíjania, takže trávia viac času prácou a menej času sedením na nabíjačke. Skrutkovač má ľavý, pravý chod, pracovné svetlo . Veľkou výhodou skrutkovača je jeho svižnosť, ľahkosť a malé rozmery, čo znamená, že sa ľahko dostanete aj na ťažko dostupné miesta. Vlastnosti: Napájanie: 230V / 50Hz Výkon: 18V 3,0 AH Hmotnosť: cca. 2 kg Farba: zelená Doba nabíjania - 30 min Zahrnuté: skrutkovač Batéria 2 x 18 V Li Nabíjačka batérií Kufor 3xnástavec Veľkou výhodou je ,že na uťahovák pasujú baterky z Makity. Preferujem osobný odber.Po telefonickej dohode pošlem aj na dobierku poštovné: balík na poštu +4,3€ balík na adresu 5,2€ pri platbe vopred na účet balík na poštu+3,1€ pri platbe vopred na účet balík na adresu+4€ POZRI VŠETKY MOJE INZERÁTY (klikni na moje meno)