inzercia, predaj, predám, bazár

Zemiaky Soraya(kŕmne).

Kategória: Rastliny

Predám !!kŕmne!! zemiaky odrody Soraya. Cena 100kg/20€.
Zemiaky Soraya(kŕmne).
Podobné inzeráty
Sadbové zemiaky, odroda SORAYA, 0,40 E/kg
Predáme vysoko-kvalitnú a overenú odrodu sadbových zemiakov pestovanú vo vlastnej záhrade. Zvyšok po zasadení. - Soraya - cca. 60 kg, 1 kg/ 0,40 E. Soraya je novinkou medzi poloskorými odrodami zemiakov s predpokladom vysokých výnosov. Odroda Soraya sa vyznačuje sýto tmavo žltou dužinou, vynikajúcimi chuťovými vlastnosťami a nízkou náročnosťou na hnojenie a výber pôdy. Hľuzy majú guľato-oválny až oválny tvar s plytkými očkami a výbornou vnútornou kvalitou. Je varný typ AB/B, pri varení sa nerozvára sa a drží tvar. Je vynikajúcou voľbou nielen pre šaláty a polievky ale aj prílohové. Odroda Soraya je ekologická odroda, ktorá dosahuje veľmi vysoké úrody aj s menším prísunom živín a závlah ako ostatné odrody. Je nenáročná na hnojenie, dosahuje najlepšie výsledky pri nízkych dávkach dusíka, čo ju predurčuje na organické pestovanie. Vyžaduje o 30% menej dusíka ako iné odrody. Pri vysokých  dávkach dusíka môže dosahovať  až nadmerné rozmery. Odolnosť: Je odolná proti háďatku Ro1, Ro4 a výborne odolná proti vírusu Y.  Je vysoko odolná proti chrastavitosti, hnedej škvrnitosti, koreňomorke, černeniu stonky, vločkovitosti, striebristosti a odieraniu. Soraya je vysoko úrodná odroda, na všetkých typoch ornej pôdy, v rôznych klimatických podmienkach dosahuje pri pestovaní vysoké úrody. Vzhľadom k jej vysokej vitalite, vysokej odolnosti proti chrastavitosti a extrémne nízkemu sklonu k otlačeniu, môže byť pestovaná aj v okrajových lokalitách pozemkov, málo vhodných na pestovanie zemiakov. Osobný odber v Jarovniciach, kde vám ich vieme zvážiť v prepravkách na decimalnej váhe alebo po dohode priveziem už navážené do Sabinova. Treba si priniesť vlastné prepravky alebo vrecia.
Predám zemiaky
Predám zemiaky Soraya, Gala, cena 0,45€, Belarosa 0,50€. Pri odbere nad 1 tona Soraya, Gala 0,40€, a Belarosa 0,45€ za 1 kg. Balené sú po 15 kg. V ponuke máme aj sadbové zemiaky: Žlté: 0,60€/kg Gala - skorá, varný typ B Soraya - polo skorá, varný typ B Červené: 0,65€/kg Red Lady - polo skorá - polo neskorá, varný typ AB
KONZUMNE A SADBOVÉ ZEMIAKY
Predám konzumne zemiaky vhodné na uskladnenie 0,44€ za kg mám aj sadbove zemiaky odroda soraya a domácu zeleninu Mám aj kŕmne zemiaky 0,22€ za kg
Violet queen, Mulberry Beauty -konzumné zemiaky
Priatelia ponúkame na predaj konzumné zemiaky odroda Violet queen A mulberry beauty . Balené sú po 25 kg. Zemiaky Violet Queen patria medzi obľúbené fialové zemiaky nielen pre krásne fialové zafarbenie ale aj pre ich unikátnu chuť. Sú varný typ AB, obsahuje 17 % sušiny. Veľmi zaujímavé je jej zloženie nutričných látok. Modrá šupka i dužina sú bohatým zdrojom antokyanínov, ktoré sú významné antioxidanty. Pôsobia blahodárne na kardiovaskulárny systém, znižujú výskyt určitých druhov rakoviny, hladinu cholesterolu, zlepšujú funkciu zraku a pozitívne ovplyvňujú najmä ochranné procesy v organizme. Cena za kg 2€ Mulberry Beauty je stredne skorá odroda, varného typu B, ktorá patrí medzi obľúbené farebné zemiaky Perupas od holandského šľachtiteľa. Mulberry Beauty už na prvý pohľad zaujme svojou krásnou tmavoružovou farbou šupky a dužiny. Hľúzy sú stredne veľké, majú pekný oválny tvar. Počet hľúz pod kopcom je v priemere 15 – úroda je stredne vysoká. Obsah sušiny je 20,9%. Dužina po uvarení ostáva krásne červená. Nevyskytujú sa žiadne sivé škvrny po uvarení. Cena za kg 2€ V ponuke aj sadbove zemiaky týchto odrôd V ponuke aj sadbove zemiaky odrody sunita cena za kg 0.60 € Posielame aj kurierom. Osobný odber v Trstenej .
Predám sadbové zemiaky odrody Soraya, Jelly, Spinella.
Predám poctivé, slovenské sadbové zemiaky odrody Soraya, Jelly, Spinella. Zemiaky zdrave, bez chorôb, odolné voči plesni zemiakovej. Cena dohodou Tel:
Krmne zemiaky.
Ponukam na predaj krmne zemiaky.100kg 14 eura.Zemiaky su určene pre zvierata.