inzercia, predaj, predám, bazár

Zenith vreckove hodinky

Kategória: Starožitnosti

Predam starozitny kus vreckovych hodiniek Zenith, plne funkcny a vo vybornom stave. Cenu ponuknite.
Zenith vreckove hodinky
Podobné inzeráty
vreckové hodinky hodinky ZENITH.Pozrite aj iné inz.
Predám starožitné vreckové hodinky ZENITH,swiss made,V štýle ART DECO okolo r.v. 1925 aj so šatlénom zberatelsky vyššie hodnotené ako napr.Omega.Hodinky sú v top stave.Veľkosť až 52 mm ,mimoriadny príjemný zvuk,krásny zberateľský stav...Vhodné do zbierky ,alebo aj ako pekný hodnotný darček... Pozrite aj iné moje inzeráty...
Vreckové hodinky ZENITH
Predám vreckové hodinky ZENITH, s pravdepodobne striebornou retiazkou. Hodinky sú peknom zberateľskom stave a sú plne funkčné.
Pozlátené vreckové hodinky TEMPO 1930
Predám pozlátené švajčiarske vreckové hodinky s ručným naťahovaním vo veľmi dobrej kondícii-pekne tikajú a dobre držia čas v rozmedzí približne jednej minúty počas 24 hodín. Hodinky majú švajčiarsky 15- kameňový strojček. Počet kameňov označuje počet prvkov potrebných na stabilizáciu trenia a zníženie opotrebenia povrchov strojčeka, ktoré sú vo vzájomnom neustálom kontakte. Hodinky majú priemer 47 mm bez korunky a sú veľmi tenké - hrúbka asi 9,5 mm. Puzdro má drobné málo viditeľné znaky používania a vysoký lesk mu dodáva valcované zlato (zlato spojené so základným kovom, zvyčajne mosadzou), „ROLLED GOLD WARANTED 10 YEARS “ Ciferník má zaujímavý 3-D blokový vzor; kombinácia tohto vzoru a štýlových ručičiek dodáva hodinkám veľmi dobrý vintage vzhľad. Každé slušné vreckové hodinky potrebujú mať svoju krabičku, ako i retiazku na bezpečné uloženie do vrecka-cena za hodinky 150 Eur, retiazka + 20 Eur, krabička (nová) + 8 Eur. Prosím pozrite si fotky ktoré sú súčasťou tohto popisu.
Hodinky zenith
Predam plne funkcne vreckove hodinky zenith velke masivne 5,5 cm stav vid foto
Predám funkčné strieborné vreckové hodinky DIOGENE neskôr Ze
Predám funkčné strieborné vreckové hodinky DIOGENE neskôr Zenith
Predám funkčné strieborné vreckové hodinky DIOGENE neskôr Ze
Predám funkčné strieborné vreckové hodinky DIOGENE neskôr Zenith