inzercia, predaj, predám, bazár

Ženy bohom pobozkané

Kategória: Ostatné

Predám knihu Ženy Bohom pobozkané. 12€+poštovné.
Ženy bohom pobozkané
Podobné inzeráty
Súbor 5 kníh Hovory s bohom
Neale Donald Walsch Hovory s bohom 3 diely + Pracovná kniha otázky a odpovede, +Hovory s bohom pro mladé, všetky nové
Ženy, ktoré behali s vlkmi
Nová kniha Kultové dielo o psychológii žien s miliónmi predaných výtlačkov. Hlboko duchovná kniha. Oslavuje bystrosť, vytrvalosť, silu a nespútanosť žien. Ctí si ženskú dušu. (The Washington Post Book World) Táto kniha je Bibliou pre všetky ženy, ktoré sa zaujímajú o hlboký duševný rozvoj. Je to cestovná mapa, ktorá znázorňuje všetky pasce, nielen tie dôverne známe, ale aj desivo neočakávané, na ktoré ženy naďabia počas cesty k svojmu inštinktívnemu Ja. Vlky… sú darom. (Los Angeles Times) Ženy, ktoré behali s vlkmi nie je len knihou. Je to dar hlbokej intuície, múdrosti a lásky. Je vešteckou guľou Tej, ktorá vie. (Alice Walker) Som vďačná knihe Ženy, ktoré behali s vlkmi a Doktorke Clarisse Pinkole Estés. Kniha ukazuje, aké úžasné je byť odvážnou a starostlivou, jednoducho byť ženou. Každý, kto vie čítať, by si mal túto knihu prečítať. (Mary Angelou) V každej žene žije mocná sila naplnená zdravými inštinktmi, vášnivou tvorivosťou a nadčasovým poznaním. Túto inštinktívnu podstatu žien zosobňuje Divoká žena. Dnes je ohrozeným druhom, pretože aj keď nám dary nespútanosti prirodzene od narodenia patria, úsilie spoločnosti civilizovať nás do predpísanej role, potláča to skutočné v našej duši. V knihe Ženy, ktoré behali s vlkmi, doktorka Estés odkrýva obohacujúce mýty, rozprávky a príbehy, mnohé z nich pochádzajú z jej vlastnej rodiny, a pomáha tak ženám znovu nadviazať spojenie s divokými, zdravými a vizionárskymi vlastnosťami ich vlastnej inštinktívnej podstaty. Prostredníctvom príbehov a ich objasnenia v tejto pozoruhodnej knihe znovu nachádzame a skúmame Divokú ženu. Učíme sa jej rozumieť, milovať ju a prijať do svojej psyché ako tú, ktorá je liečivá a zázračná. Knihou Ženy, ktoré behali s vlkmi, doktorka Estés vytvorila nový lexikón opisujúci ženskú psychiku. Táto plodná a životodarná kniha je psychológiou žien vo svojom najpravdivejšom zmysle. Je poznaním duše.
Náboženské knihy na predaj - 1. časť
Predám tieto knihy za dobrú cenu. Slavomir Ravik - Boh žije Walter J. Ciszek SJ - S bohom v Rusko Albina Klesova - Spev duše Victoria Montana - Dom na skale Fatima Maria hovori k svetu Gerard rosse - Jezisov výkrik na kríži Mieczyslaw Malinski - Prv než povieš milujem Ľubomír Hlavac - Vymokliny Dr. Henry Cloud Dr. John Townsend - Hranice Daniel Rops - Biblia a jej ľud Victoria Montana - Nebojte sa života Peter Lippert - Človek Job hovori s bohom Richard Rohr - Divy muž Peter Sedlak - Christianizacia západných Slovanov s osobitým zreteľom na Slovensko Ľudovít Hlavac - Svetlo v tmach Jean Guitton - Boh a veda R.A. Moody - Život po živote Yves Ivonides - Hviezdy ktoré nezapadajú Nenechajte ma odist - kniha o Janovi Pavlovi II. Katolícky Katechizmus - Život z Víry Ak máte zaujem. Píšte mi prosim na mail alebo sms . Na volania neodpovedam. Na cene sa určite dohodneme.
CARVAJAL, Hovoriť s Bohom
Fransisco F. CARVAJAL: 1. Hovoriť s Bohom. 1. časť (Advent, Narodenie Pána, Vianočné obdobie). Strán: 350 Stav: na prvých 100 stranách je sem tam niečo podčiarknuté či zvýraznené, ale nie perom. Zvyšok knihy je bez zásahov. Väzba i obálka je bez porušenia. Cena: 1 euro PREDANÉ!!!! 2. 2. časť (Pôst, Veľká noc). Strán: 672 Stav: na prvých 100 stranách je sem tam niečo podčiarknuté či zvýraznené, ale nie perom. Zvyšok knihy je bez zásahov. Väzba i obálka je bez porušenia. Cena: 1,50 eura PREDANÉ!!!! 3. 5. časť (Cezročné obdobie: 24. -34. týždeň). Meditácie na každý deň. Strán: 672. Stav: úplne nová, nepoužívaná. Cena: 3,50 euro Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Anna Kareninova - Rozhovory s Bohom - Banská Štiavnica
Predám knihy v TOP STAVE Anna Kareninová I. a II. časť Rozhovory s Bohom 1. 2. a 3. časť Tajomstvá štiavnických domov SK/EN bilingválna Ponúknite cenu, dohodneme sa
Kresťanské knihy 1
Dejiny spásy (zostavili slovenskí saleziáni v Ríme) Dejiny spásy (zostavili slovenskí saleziáni v Ríme)" 2€ 2 ks J. Čarnogurský: Väznili ich pre vieru 2€ P. Gabriel OCD: Dôverne s Bohom 3€ Vincenz Henkes: Žít ve tvém světle, cesty k meditativní modlitbě 2€ Wilhelm Schamoni, Karl Besler: Perly zo života svätých 2€ Andrej Popovec: Slovo pre každého (1996) 1€ Mons. Gérard Daucourt: Prijať, odpustiť, dúfať (odkaz o. Latasta a Dominikánok z Betanie) 1€ Adalbert Ludwig Balling: Zralé klasy sa naklánějí 1€ Adalbert Ludwig Balling: Každý den je malým světlem 1€ P. J. Roberti: Nenápadné čnosti 1€ - PREDANÁ Dr. Jozef Chata: Ohnisko lásky 0,50€ ThDr. A. Dermek, SDB: Chlieb a slovo (výber z evanjelií) 3€ ThDr. A. Dermek, SDB: Chlieb a slovo (výber z apoštolských listov) 2€ 2 ks Evanjeliá - podľa Lukáša 0,50€ P. Štefan Zloch SVD: Fu Šen Fu, Z Ompitála 2€ Michel Quoist: Úspešný život 1,50€ Mon Calepin: Deň čo deň 1€ Jozef Zlatňanský: Slovo života 2 0,50€ Richard A. Bennett: Hľadanie Boha 3€ Richard A. Bennett: Duchovný pokrm 3€ M. Basilea Schlinková: New Age z biblického pohledu (CZ) 0,50€ Louis Evely: Otčenáš 2€ Max Róssier: Skoré uzdravenie! 2€ Ján Bernadič: Miriam, prečo plačeš? Utrpenie žien po potrate 3€ 2 ks Združenie Ježiš pre každého: Tajomstvo života 1€ Šebastián Labo: Zabijem pastiera (o atentáte na pápeža) 2€ 4ks Yves Ivonides: Obor kresťanstva (románový životopis sv. Pavla) 1€ 2ks Eugénia Elisabett Ravasiová: Život na slávu Otca (posolstvá) 1,50€ Ján Pavol II.: Prekročiť prah nádeje 2€ František Mikloško a Karol Moravčík: Radosť evanjelia na Slovensku (pokus o analýzu situácie katolíckej cirkvi) 2€ p. František Mikulášek S.J.: Nový zákon (Kristologie) 3€ James B. Irwin: Viac ako pozemšťan 0,50€ Andrej Popovec: Slovo pre každého (1997) 1€ Otázky o láske a živote 2€ Gérard Rossé: Ježišov výkrik na kríži 2€ P. Roth: S Bohom ešte vždy možno hovoriť (meditácie) 1€ 2 kusy Mieczysław Maliński: Aby neomdlievali na ceste (zamyslenia) 2€ Anton Hlinka: Ježiš na dosah ruky 2€ Úvahy o človekovi 1,50€ Břevnovský klášter: historie, průvodce, benediktinský život 0,50€ Anton Hlinka: Myslitelia a myšlienky 1€ F. G. Renner: Naši nebeskí priatelia 1€ Jerzy Machnacz: Radosti a žiale (úvahy pre mládež) 2€ Ľudovít Hlaváč: Vymokliny 3€ Sme Božie deti (verše/piesne) 0,50€ Pápež prichádza k nám 0,50€ Pavol Janáč: Brána milosrdenstva, námety na prežívanie Svätého roku milosrdenstva 1€ Eugénia Elisabett Ravasiová: Život na slávu Otca pre maličkých (Mt11, 25 – 27) 1,50€ 2ks Mária Durínska: Porozumieť časom, v ktorých žijeme (+ CD) 3€ A. Pekárek: Hořící srdce (rok A, B, C) 6€ Kúpou týchto kníh podporíte organizáciu Mary's Meals ( Knihy zasielam: Poštou / Packetou Po prevode v