inzercia, predaj, predám, bazár

Zháňam lieky

Kategória: Ostatné

Dobrý deň súrne zháňam lieky Macmiror 500 komplet
12 guličiek by malo byť v krabičke čím skôr. Prosím ak by mala nejaká žienka krabičku voľnú alebo kúpim. KNM
Zháňam lieky
Podobné inzeráty
Skrinka na lieky
Antikorova skrinka na lieky na zamok pripevnit na stenu.
Kúpim lieky na spanie
Kúpim lieky na spanie za rozumnú cenu mail pre vlastné použitie. Mail
Niekomu pomôže
Ponúkam ZADARMO zvyšný liek proti vysokému tlaku, jedná sa o VALSACOR 160 mg a VALSARTAN 160 mg, lieky sú zvyšné z dôvodu prechodu na iný liek, lieky platné do roku 2024 a 2026. Odber len osobne, najlepšie záujemcovia z Hu menného aokolia.
„Blesk'' Rozvoz rôznych potravín a vecí podľa Vášho želania
Nemáte čas chodiť pre potraviny, osobne doručovať kvety alebo kupovať lieky? ???? Všetko doručíme na vašu adresu rýchlosťou blesku! Nakúpime a dovezieme potraviny a všetko ostatné na Vašu adresu. Náradie, domáce potreby, lieky, veci a všetko ostatné, čo potrebujete. Stačí poslať správu, čo potrebujete, napísať adresu a do pár minút dostanete odpoveď, koľko bude náklad na vašej adrese. Pracujeme od 18:00h do 22:00h. Objednávky prijímame od 17:30h do 21:00h Na území Trnavy je cena rozvozu 7e + náklady na nákup, rozvoz mimo Trnavy je kalkulovaný na kilometer (1,5 e km) V sobotu a nedeľu nepracujeme.
OVIDIUS: Umenie milovať + Lieky proti láske
OVIDIUS: Umenie milovať + Lieky proti láske Preklad Vojtech Mihálik v spolupráci s Vierou Bunčákovou Poznámky a doslov Vojtech Mihálik Ilustrácie Naďa Rappensbergerová Veľmi dobrý stav, primerané stopy na papierovom prebale, zo súkr. držby.
Voľnopredajné lieky
Kúpim knihu s názvom Voľnopredajné lieky, rok vydania 2012 a neskoršie. Kontakt sms alebo mailom. Ďakujem.