inzercia, predaj, predám, bazár

Zhiyun Smooth Q2

Kategória: Statívy

Predam stabilizator obrazu. Rozbaleny, vyskusany, nikdy nepouzivany.
Zhiyun Smooth Q2
Podobné inzeráty
Predám stabilizátor na mobily Zhiyun Smooth 4
Predám stabilizátor Zhiyun Smooth 4, ktorý bol použitý iba raz na odskúšanie a odvtedy leží v skrini. Tento stabilizátor je vhodný pre všetkých, ktorí chcú zachytiť hladké a stabilné videá, bez rozmazania. Stabilizátor Zhiyun Smooth 4 má široké spektrum funkcií, vrátane plynulého zoomovania, rýchleho zaostrovania a množstva rôznych režimov, ktoré vám umožnia zachytiť dokonalé zábery. Tento stabilizátor je kompatibilný s mnohými typmi smartfónov, takže ho môžete použiť s vaším obľúbeným zariadením. Stabilizátor Zhiyun Smooth 4 je vyrobený z kvalitných materiálov a má ergonomický dizajn, ktorý umožňuje pohodlné držanie a manipuláciu. Stav nového. Preferujem osobný odber v okolí Popradu, ale viem poslať aj na dobierku.
Stabilizátor Zhiyun Smooth Q
Predám používaný stabilizátor Zhiyun Smooth Q. Zariadenie má na sebe známky používania, drobné škrabance, odreninky. Stabilizátor je plne funčný a batéria má stále skvelú výdrž. V cene je zahrnutý aj obal na stabilizátor, kábel na nabíjanie a držiak na gopro. Viac info na officialnej stranke Zhiyun:
Zhiyun smooth 4 - STABILIZATOR NA MOBIL
Ponukam na oredaj stabilizator zhiyun smooth 4, je v 100% stave, plus tripod a usb kabel. Iba osobny odber sládkovičovo, alebo platbou vopred zasielkovna/pošta. Pôvodná cena 199€ Posúvam dalej za 75€ Vďaka stabilizátoru obrazu Zhiyun Smooth 4 môžete s telefónom natáčať úchvatné videá s výsledkami blízkymi profesionálnym fotoaparátom, keď napríklad umožňuje vytvoriť efekt Dolly Zoom známy profesionálom. Najdôležitejšie však je, že sa stará o to, aby boli snímky byly dokonale ostré a plynulé v každej situácii. Kľúčové vlastnosti Dokonale stabilizované videá z telefónu Pokročilé režimy, ako je sledovanie objektov Obrovská výdrž batérie až 12 hodín na jedno nabitie Kompatibilný so všetkými smartfónmi nádherný kompaktný dizajn Natáčajte so mnou aj videá v profesionálnej kvalite z telefónu! Profesionálne zameranie Parametre Rozsah uhla natočenia: 300° Rozsah uhla natočenia: 240° Rozsah uhla sklonu: 240° Minimálne zaťaženie: 75 g Maximálne zaťaženie: 210 g Aplikácia: mobilné zariadenia Minimálna teplota: -10 °C Maximálna teplota: 45 °C Maximálna výdrž: 12 h Použitie: smartfón Prevádzkový čas: 12 hod. Rozmery balenia (ŠxVxH) 16,6 x 7,5 x 38,1 cm Hmotnosť: 0,8 kg
Stabilizátor gimbal Zhiyun Smooth X
stabilizátor obrazu • funguje ako osobny kameraman vdaka sledovaniu objektu alebo osoby, natáčanie videí bez otrasov • predĺženie rukoväte o 26 cm • skladací dizajn, skladaci stativ • rotácia na výšku/na šírku • automatické sledovanie objektu • ovládanie gestami • aplikácia ZY Cami • výdrž batérie 5,5 hod • možnosť funkcie dobíjania powerbankou, to znamena ze dobija vas smartfon pocas nakrucania. USB C. Apka na iphone a android. Idealne na video blogy Vlog, stream, selfie, panoramy a timelapsy Popis funkcii a schopnosti :
profesionálny stabilizator Zhiyun Smooth 4
Predám nový stabilizátor Zhiyun Smooth 4. Raz vyskúšaný. Má mnoho užitočných funkcií. Pôvodna cena 120 eur.
gimbal zhiyun smooth 4
Predám gimbal zhiyun smooth 4. Pekný stav viď foto