inzercia, predaj, predám, bazár

Ziener športové tričko na lyžovanie, turistiku (veľ. M)

Kategória: Športové oblečenie

Predám športové tričko s dlhým rukávom a stojačikom na ½ zips značky Ziener so štýlovým leopardím vzorom na mätovom a bielom podklade.
Strečový, priedušný a rýchloschnúci. Vnútro z mäkkej a príjemnej tkaniny.
Ideálny ako základná vrstva pre outdoorové aktivity ako lyžovanie, turistika, bežky.
Cez prsia: 49 cm
Celková dĺžka: 67 cm
Rukáv spod paže: 54 cm
Nový s visačkou

Zaslanie cez Packetu, alebo osobne v TT/PK.

lyžiarská mikina, turistická mikina, mikina na bežkovanie
salomon, northfinder, nordblanc, crazy idea, maloja, krimson, odlo, swix
Ziener športové tričko na lyžovanie, turistiku (veľ. M)
Podobné inzeráty
Ziener funkčná mikina na lyžovanie, turistiku (veľ. M)
Predám športové tričko s dlhým rukávom a stojačikom na ½ zips značky Ziener so štýlovým leopardím vzorom na mätovom a bielom podklade. Strečový, priedušný a rýchloschnúci. Vnútro z mäkkej a príjemnej tkaniny. Ideálny ako základná vrstva pre outdoorové aktivity ako lyžovanie, turistika, bežky. Cez prsia: 49 cm Celková dĺžka: 67 cm Rukáv spod paže: 54 cm Nový s visačkou Zaslanie cez Packetu, alebo osobne v TT/PK. lyžiarská mikina, turistická mikina, mikina na bežkovanie salomon, northfinder, nordblanc, crazy idea, maloja, krimson, odlo, swix
Dámske športové tričko Ziener, 38
Úplne nové dámska športové tričko Ziener, veľkosť 38. Vhodné na beh, cyklistiku... Cena 30€+ pošta
Športové oblečenie legíny, tričko, podporsenka
Ahojte Ponúkam na predaj nové veci, nenosené ( nepodarený nápad na podnikanie). Na predaj legíny, športová podprsenka a tričko. Bud osobny odber Bratislava alebo pošlem poštou na dobierku, čiže sa uhradí až po prevzatí balíku. Aktuálne čo mám z veľkostí: Legíny: Modré veľ. S - 7 ks Červené veľ. S - 1 ks, veľ. M -7ks Zelené veľ. M- 10ks Čierne veľ M- 4ks Podprsenka: Modrá veľ. S- 4ks, veľ. M -6 ks Červená veľ. S -8ks, veľ. M- 6 ks Zelená veľ. S - 7ks , veľ. M - 9ks Čierna veľ. S - 4ks, veľ. M - 2 ks Trička: Modrá veľ. S -3ks, M- 7ks Červená veľ. S -1ks, M -7 ks Zelená veľ. S -6ks, M- 8ks Čierna veľ. M -4ks Mám aj veľkosti L. Cena dohodu. V prípade záujmu a bližšie informácie prosím písať e-mail.
Ziener dámska funkčná mikina  (veľ. M)
Predám novú funkčnú mikinu so stojačikom na 1/2 zips značky Ziener so štýlovým leopardím vzorom na mätovom a bielom podklade. Strečová, priedušná a rýchloschnúca. Vnútro z mäkkej a príjemnej tkaniny. Ideálna ako základná vrstva pre outdoorové aktivity ako lyžovanie, turistika, bežky. Cez prsia: 49 cm Celková dĺžka: 67 cm Rukáv spod paže: 54 cm Nová s visačkou. Zaslanie cez Packetu, alebo osobne v TT/PK. lyžiarská mikina, turistická mikina, mikina na bežkovanie salomon, northfinder, nordblanc, crazy idea, maloja, krimson, odlo, swix
Lyžiarska bunda Ziener
Úplne nová lyžiarska funkčná bunda. Nemecka znacka Ziener vel.52, XL. Vod. Stĺpec 10000. Priedušná tiež 10000. Iba vyskúšaná ešte s visačkou. Novú na internete nekúpite pod 207 Euro. Nesadla mi veľkosť.
Lyžiarska  funkcna bunda Ziener
Úplne nová lyžiarska funkčná bunda. Nemecka znacka Ziener vel.52, XL. Vod. Stĺpec 10000. Priedušná tiež 10000. Iba vyskúšaná ešte s visačkou. Novú na internete nekúpite pod 207 Euro. Nesadla mi veľkosť.