inzercia, predaj, predám, bazár

Zimna bunda Wallaby - tehotenska a na nosenie deti od Wombat

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám čiernu zimnú nosiacu a tehotenskú bundu 4v1 WALLABY od firmy Wombat & Co. Veľkosť S, za cenu 105,- €, kúpna cena bola 180,-€. Bundu je možné využiť v tehotenstve, potom pri nosení detí vpredu a aj na chrbte. Po ukončení nosiaceho obdobia dieťatka sa bunda môže stať bežnou súčasťou Vášho šatníka. Bunda je vo výbornom stave, nie je nijako poškodená, zipsy aj gumičky sú v poriadku. Bola málo nosená, keďže dcéra nechcela byť veľmi v nosiči.

Táto bunda je naozaj veľmi multifunkčná a odolná proti vetru aj vode, je teplá, pohodlná. Bunda má odopínaciu kapucňu s podšívkou z umelej ovčej kožušiny ako aj odopínací vlnený nákrčník, ktorý slúži na zateplenie a ochranu krku nosiaceho. Viete ho dobre využiť aj pri nastavení bundy na chrbtové nosenie. Zadný zips, ktorý Vám umožní nosiť dieťatko na chrbáte je dokonale skrytý, takže perfektne zapadne a neruší celkový dizajn bundy. Vďaka sťahovacím gumičkám v páse môžete upraviť presne na Vaše potreby.
Súčasťou bundy je aj vsadka s podšívkou z umelej ovčej kožušiny, ktorá je veľkým pomocníkom pri nosení bábätka v šatke alebo ergonomickom nosiči, vpredu tvárou k nosiacemu, ako aj na chrbáte.  Veľkosť vsadky viete regulovať pomocou gumičiek na vrchu a na spodnej strane vsadky, aby dokonale sadla okolo dieťatka.

Pridavam aj link ako je možné bundu používať a kombinovať jednotlivé časti:

Zimna bunda Wallaby - tehotenska a na nosenie deti od Wombat
Podobné inzeráty
Wallaby Wombat xs
Predám nosičskú /nosiacu bundu Wallaby Wombat, veľkosť xs, má šuchnuty rukáv a dierku pri vrecku. Cena je 45€+pošta.
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
Nosicska bunda Liliputi M
Predam velmi teplu nosicsku bundu Liliputi velkost M, mala trhlinka z vnutornes strany rukava, zohladnene v cene. Kvalitný, hrejivý, športovo-elegantný tehotenský a nosiaci kabát, ktorý vynosíte dlho aj bez bruška a dieťaťa. Tehotenská vsadka + vsadka na nosenie dieťaťa Vhodný na nosenie vpredu alebo na chrbte Kabát získal 3 medzinárodné ocenenia Zvonka vodonepriepustná, vetruvzdorná a priedušná softshellová látka Zvnútra zateplený hrejivým mikropolárom (drží teplo aj v -15 stupňoch) Odzipsovateľná, nastaviteľná kapucňa Bočný zips v podpazuší pre zjednodušenie obliekania pri nosení na chrbte Dve vonkajšie vrecká, zapínajúce sa na magnety, s thermo zateplením Vnútorné skryté vrecko pre cennosti, ďalšie dve bočné vrecká na zips. Kabát štyri v jednom Dá sa nosiť ako krásny a štýlový kabát bez dieťaťa, aj ako kabát na nosenie s dieťaťom vpredu alebo na chrbte. Novinkou sezóny 2017 je, že súčasťou kabátu sa stala aj tehotenská vsadka, preto ho vynosíte už s bábätkom v brušku. Jeho strih bol navrhnutý do detailov a vždy sa v ňom budete cítiť veľmi pohodlne. Je to športovo-elegantný kabát so ženským strihom, hodí sa preto na každú príležitosť, jeho moderné farebné prevedenie dodá štýl vo všedných zimných dňoch. Kabáty Liliputi tvoria jednotnú kolekciu s nosičmi a mama taškami, ale dajú sa nosiť s hociktorým iným ergonomickým nosičom či šatkou. Detaily vyvinuté pre nosenie Mama kabát Liliputi skrýva mnoho praktických detailov, ktoré uľahčujú jeho používanie počas nosenia dieťaťa. V podpazuší má skryté zipsy, pomocou ktorých sa oblieka ľahko aj tak, že máte dieťa na chrbte. Spodná časť kabátu sa dá stiahnuť, aby ostali nožičky dieťaťa vždy v teple. Súčasťou kabátu je vsadka, vhodná na nosenie vpredu aj na chrbte, ktorá sa zapína na zips a nastavuje sa na mieru pomocou gumičiek a dvoch šnúrok všitých do kabátu. Pohodlné nosenie pre mamičky zabezpečujú aj hrejivé vrecká s thermo zateplením. Kabát Liliputi je nielen praktický, ale aj krásny! Bol vyrobený s maximálnou kreativitou, aby v sebe skrýval okrem bohatej funkcionality aj jedinečný vzhľad. Na jeho tvorbe spolupracovali aj šikovní dizajnéri. Aké má vlastnosti materiál SoftShell? SoftShell je nový, inovatívny materiál, ktorý sa používa v prvom rade na výrobu kvalitného outdoorového oblečenia. Výnimočné vlastnosti tohto materiálu zaručujú nepremokavosť, priedušnosť, vetruvzdornosť a tepelnú odolnosť. Ďalšou špecifickou vlastnosťou je elastickosť, vďaka ktorej sa v ňom hýbe veľmi ľahko počas nosenia. Tieto vlastnosti SoftShellu zaručujú, že mama kabáty Liliputi sú ideálnym riešením pre mamičky, ktoré chcú svoje deti nosiť aj počas zimy pohodlne. Nepremokavosť: vodný stĺpec 10000 mm H2O Priedušnosť: 3000 g / m2 / 24 h.
Bunda na nosenie Bonprix
Predám nosičskú bundu z Bonprix, kolekcia BPC. Bunda na nosenie/materská bunda softshell Softshellová materská bunda so vsadkou na nosenie detí. Praktická tehotenská bunda zo sofshellu, s 2 veľkými vreckami na prednej strane, elastické, prestaviteľné patenty v páse a bočné zapínania na zips na rozšírenie počas tehotenstva. Na prednej strane možno upevniť časť pre bábätko, ktoré ho chráni, bez funkcie na nosenie. Vdaka funkčným elementom ho možno nosiť počas tehotenstva a aj po ňom. Bunda je veľkosti 42 a použitá 1x, keďže som ju kupovala ku koncu zimnej sezóny a aktuálne sa už nenosíme. Preferujem osobný odber Žilina.
Bunda na nosenie detí/materská parka dymovo sivá
Predám modernú tehotensku parku bunda s detským vsadením a veľkým vreckom na denné nosenie. Tehotenská parka je praktickým spoločníkom počas jesene. S vsadkou pre dieťa, ktorým môžete chrániť dieťa pred vetrom alebo nepríjemným počasím. Aj pred narodením je táto tehotenská bunda vhodná počas celého tehotenstva, vďaka zipsom na stranách. Vpredu sa bunda zapína pomocou zipsu a gombíkov, v páse a na zakončení je vtiahnutá šnúra na stiahnutie alebo rozšírenie. Vsadka ponúka ochranu pre dieťatko a nemá funkciu nosiča. Bunda je značky bonprix a veľkosť 46.Pôvodna cena 69eur.
Tehotenská bunda 3v1
Zimná bunda 3v1: na nosenie dieťaťa v nosiči, ako tehotenská bunda a taktiež na bežne použitie ako zimná bunda. Vsadky sa dajú meniť podľa potreby. Minimálne nosená. Iba malé známky používania. Veľkosť 38/40