inzercia, predaj, predám, bazár

Zimná súprava bunda a nohavice Helly Hansen

Kategória: Športové oblečenie

Predám súpravu na lyžovanie,dva krát oblečená. Veľkosť M aj nohavice M. Bunda je aj s kapucňou,na nohaviciach sú rozparky na vetranie.
Zimná súprava bunda a nohavice Helly Hansen
Podobné inzeráty
Softshellová bunda HELLY HANSEN dámska - M
Veľmi kvalitná, vetru a vode odolná DÁMSKA softshellová bunda zmačky Helly Hansen. Veľkosť je M. Bunda bola pužitá asi 5-7krát, javí známky minimálneho opotrebovania. Bunda je starší model, aktuálne sa cena podobných softshellových búnd Helly Hansen pohybuje okolo 90 - 190€. Cena bundy je 60€, prípadne sa vieme dohodnúť.
Nová kvalitná bunda Helly Hansen L
Nová kvalitná športová/lyžiarska bunda Helly Hansen s kapucňou vel L, vetráky pod rukávmi, na chrbte, prekryté vrecká, membrána Helly Tech, vysoký vodný sĺpec, vysoká odolnosť voči oderu, Profi trieda
Detské lyžiarske sety Marmot, Helly Hansen
Predám krásne a na svahu výrazné detské lyžiarske svrsky: - ružové Helly Hansen nohavice, vel. 110/5 regular - zeleno-modrá Marmot bunda, vel. S/P - zeleno-modré Marmot nohavice, vel. S/P V prípade potreby premeriam. Cena: 30€/každý kus Pri kupe 2 kusov po zľave spolu za 50€ Pri kupe 3 kusov po zľave spolu za 70€ Osobný odber BA alebo poštou SR pri platbe vopred na bank.účet (na dobierku neposielam). Poštovné a balné beriem na seba.
Helly Hansen bunda velkost L
Zateplena helly hansen bunda v peknej oranzovej farbe s hrubym fleecom na rukavoch. Dve vrecka.
Helly Hansen bunda
Predám Helly Hansen technicku bundu tenkú, veľkosť S. V super stave.
Helly Hansen Aegir Ocean bunda nohavice najvyššia rada
VELKOST: OD cca 170cm výška do kľudne 2m výška najvyššia rada od HH totálne nepremokavé extrémne dobré proti vetru maximálne profesionálne oblečko na jachting. Nohavice stoja skoro 700 Eur Bunda takisto 700 Eur Požičanie na týždeň: 100 Eur celý komplet Samostatne 70 Eur Všetko ostatné po telefonickej dohode Prosím volať na Dobierka možná V ponuke aj iné jachtárke vybavenie ako: Samonafukovacia vesta HH, tenká sivá jachtárska vodeodolná bunda v hodnote 400 Eur, rukavice...