inzercia, predaj, predám, bazár

Zimne čižmičky ECCO , veľkosť : 26, VD 16 cm

Kategória: Obuv

Dievčenské čižmičky značky ECCO vo veľkosti 26. Vnútorná dĺžka 16 cm, maximálne 16,2 cm. Nosené 2,5 týždňa, bohužiaľ sme ich vyrástli :( Čižmičky teplučké s Goratex úpravou. Farba niečo medzi tmavobordovou s kvapkou sýtoružovej. Kupované v kamennej predajni v akcii za 59,99€. U nás úplná spokojnosť, už sme ich kúpili aj vo väčšom čísle. Na jednej vzadu tmavší fliačik cca 2mm) tak sme ich kúpili, ale pod oteplovačkami nevidno). Známka nosenia: na striebornej časti podrážky z vnútornej strany šuchnutá farba ( viď. 3 foto). Cena: 19€. V prípade záujmu poprosím mail alebo SMS.
Zimne čižmičky ECCO , veľkosť : 26, VD 16 cm
Podobné inzeráty
ECCO detské goratexové čižmy na zimu
Predávam Čizmy ECCO SOLICE K, vyrobené z kombinácie textilného a metalického semišu, zvláda dobrodružstvá v chladnom počasí. Tento štýl s gumovou podošvou poskytuje trvácnosť a trakciu. Všestranný stredne vysoký model nad členok. Metalický semiš dodáva čižme trblietavý efekt a reflexné - Rýchle zapínanie s dvoma remienkami na rýchle a jednoduché nastavenie - Nepremokavá konštrukcia GORE-TEX a teplá podšívka zaručujú, že chodidlá zostanú po celý deň v suchu a pohodlí a zároveň budú môcť dýchať pri dobrodružstvách v každom počasí - Vyberateľná hliníkom potiahnutá stielka izoluje pred chladom - Ľahká medzipodošva je pružná a pohodlná, zatiaľ čo odolná gumová vonkajšia podošva poskytuje dobrú priľnavosť - ECCO FLUIDFORM™ Prirodzený anatomicky podporný strih a pocit Týmto čižmam sa poteší každé dievcatko :) Moja malička mala 2 čižmy na zimu takze tieto sú fakt v super stave. Na podrážke akurát vidno že sa nosili keďže ta podrážka neni snehovobiela, ale to je tým materiálom, ktoré sú na ecco čižmách. Veľkosť 31. Predávam za 35 eur osobný odber alebo plus poštovné
Kožené tenisky ECCO 21
Predám dievčenské tenisky ECCO. Extra ľahké a priedušné. Napustené funkčnou pružnou podošvou. Bežné známky používania. Dĺžka vnútornej stielky 13,5cm.
Detské kožené dievčenské čižmičky značky GEOX veľkosť 22
Ponúkam na predaj veľmi pekné detské dievčenské čižmičky značky GEOX vo veľkosti 22. Čižmičky sú v čiernej farbe, sú zachovalé a boli nosené minimálne. Ponúkam za cenu 20 eur. Prosím iba seriózny záujem. Som z BA. Kontakt 0904 74 40 40 detská obuv detské zimné topánky detské čižmy detské čižmičky dievčenské čižmy dievčenské čižmičky kožené topánky kožené čižmy GEOX
Ecco zimné gore-tex čižmičky veľ. 21
Kvalitné gore-tex čižmičky od slovenského výrobcu Ecco, veľkosť 21. Poškodenia žiadne, len estetická vada na niektorých miestach zišla reflexná vrstva čistením. Zohľadnené v cene.
Detske cizmicky vel. 20-23
Predam tieto detske topanocky a cizmicky,zachovale a malo nosene. Moznost zaslat postou + postovne. Uvedena cena je za par,nie za vsetko!!! Gumene ruzove cizmicky vel. 23 Bordove cizmicky vel. 22 Bordove cizmicky s ciernou podrazkou vel. 20 Modre sandalky vel. 21 Zachovale,malo nosene ,moznost zaslat postou + postovne.
Predám chlapčenskú obuv -
Predám chlapčenskú obuv. Osobný odber Bratislava - Ružinov. Ceny : 1. nové sandále značky"ECCO"veľkosť 45, cena 79,- 2. poltopánky "ECCO-BIOM"veľkosť 42, cena 33,- 3. sandále,veľkosť 42, cena 5,- 4. poltopánky "ECCO",veľkosť 41,cena 27,- 5. zimné topánky "SALOMON"veľkosť 42, cena 27,- (mierne vidieť na boku roztrhnutie-viď foto)