inzercia, predaj, predám, bazár

Zimné domčeky v zeleno bielom,sada 5 ks

Kategória: Doplnky

Sada piatich domčekov z preglejky, dekorovaných servítkovou technikou s motívom zimnej krajiny, v kombinácii bielej a jedľovo zelenej, dekorované bielou stužkou a bavlnenou bielou šnúrkou na zavesenie.
Veľkosť: výška 12cm; cena 5€ + poštovné
Zimné domčeky v zeleno bielom,sada 5 ks
Podobné inzeráty
Drevené domčeky na tvorenie
Predám drevené domčeky na ďalšie tvorenie. Domčeky predávam na kusy jednotlivo alebo podľa foto v inzeráte.
Domčeky so šuflíkmi
Darujem 4 domčeky so šuflíkmi. HandMade. Výška cca 50cm. 4 samostatné domčeky z kartónu a každý má 4 šuflíky. Len osobný odber Prešov, poštou neposielam. Píšte na email!
Adventné a vianočné sviečky
Ručne vyrábané sviečky z Horehronia. CENY SÚ ZA 4 SVIEČKY (1 SADU) Sú vhodné do interiéru, nezápáchajú a nekvapkajú. Ceny sú od 6 EUR + poštovné podľa hmotnosti balíčka. Doba horenia 32 hodín (12cm sviečka), 20 hodín (9 cm sviečka), 7 hodín (6 cm sviečka). --------------------------------------- 6 cm - bez stužky 6 €/sada 6 cm - stužkou 8 €/sada 9 cm - bez stužky 12 €/sada 9 cm - so stužkou 15 €/sada 12 cm - bez stužky 25 €/sada 12 cm -so stužkou 29 €/sada --------------------------------------- 6 cm - vlastné mená 15 €/sada 9 cm - vlastné mená 25 €/sada 12 cm - vlastné mená 40 €/sada --------------------------------------- Píšte súkromnú správu, alebo ma kontaktujte prostredníctvom tohto inzerátu. Obrázky sú ilustračné a stužky sa môžu na produktoch mierne odlišovať.
Drevené domčeky
Predám drevené domčeky z odpadového dreva, výška 23 a 18 cm. Cena za kus 5€.
Vianočné ozdoby, domčeky
Domčeky ozdobky alebo ako dekorácia Sú vyrobené z hmoty tvrdnúcej na vzduchu, maľované akrylom, zalakované. Zasnežené trblietkami (sú už zalakované neopadávajú. Z druhej strany sú čisté, len s nápisom. Hmotnosť jedného domčeka je cca 49g-57g Cena je za sadu 4 kusov. Posielam pekne zabalené ♡ Na dobierku neposielam. Možný osobný odber Trnava. Číslo je vymyslené, v prípade záujmu ma kontaktujte na mail. Pozri aj ďalšie moje inzeráty
Dekoracia domčeky
Handmade dekoračne domčeky,čiste drevo,2ks,Top stav,k cene post.