inzercia, predaj, predám, bazár

zimný dojčenský overal

Kategória: Ostatné

Zimný dojčenský overal veľkosť 62,nový, vôbec nepoužívaný,celý kožušinový. Cena 30 eur, osobný odber Dolný Kubín. Kontakt .
zimný dojčenský overal
Podobné inzeráty
Dojčenský fixačný vankúšik
Dojčenský fixačný vankúšik proti splošteniu hlavičky. Používaný len pár nocí, keďže syn začal spávať na brušku.
Predám hrubý zimný overal
Predám hrubý zimný overal - Ponuka Predám hrubý zimný overal vo výbornom stave používaný asi dva mesiace.
Zimny nepremokavy overal FRISTADS.
Predam zimny nepremokavy overal FRISTADS, vel.M, mater.polyester. Overal je na vysku 170-182cm, obvod hrudnika 100-108cm, vyska od zeme po rozkrok 81cm, obvod pasu 110cm, dlzka fukavu 65/55cm, ramena 53cm. Overal ma odoberatelnu kapucnu, reflexne prvky, vpredu pat, vo vnutri, vzadu a na lavom rukave jedno vrecko, v spodnej casti sa rozopina po celej dlzke nonavic. Kombineza ma hrubu termoizolacnu vrstvu AIRTECH, zapina sa zipsami, suchymi zipsami, je zachovala, v dobrom stave, neposkodena, cena je 35Eur + post. 4,80Eur.
Pansky zimny overal ULTIMATE Sport Wear.
Predam pansky zimny overal ULTIMATE Sport Wear, vel.L, mater. polyester. Rozmery: celkova vyska od goliera po spodok 150cm, od goliera po rozkrok 85cm, od pasu po spodok 105/75cm, obvod pasu 96cm, dlzka rukavu 60/50cm, ramena 60cm. Overal ma odoberatelnu kapucnu, vpredu sest, vzadu dve, na lavom rukave a vo vnutri jedno vrecko, reflexne prvky, v spodnej casti sa rozopina. Kombineza ma hrubsiu a teplu podsivku, zapina sa zipsami, suchymi zipsami a kovovymi patentami, je zachovala, v dobrom stave, neposkodena, cena je 35Eur + post. 4,80Eur.
Zimny lyziarsky overal FREELANDER Sport Wear.
Predam zimny lyziarsky overal FREELANDER Sport Wear, vel.L, mater.Nylon, podsivka a futro polyester. Rozmery: celkova vyska overalu 145cm, od krku po rozkrok 90cm, obvod hrudnika 120cm, obvod pasu 100cm, dlzka rukavu 60/50cm, ramena 55cm, dlzka nohavic od pasu 100/70cm. Overal ma kapucnu zbalenu v golieri, vpredu styri, vnutri jedno vrecko, v pase gumu a putka na opasok, v spodnej casti manzety proti vniknutiu snehu. zapina zipsami a kovovymi patentami, v dolnej casti sa nohavice rozopinaju. Kombineza bola mako pouzivana, je v dobrom stave, neposkodena, cena je 35Eur + post.4,80Eur.
Esito zimný fusak Soft Duo plus
predám Esito zimný fusak Soft Duo pôvodná cena 110 € fusák sa dá odzipsovať a tým pádom skrátiť a použiť už od narodenia Veľmi kvalitný multifunkčný, klasický a praktický zimný fusak do kočíka aj do autosedačky Esito SOFT DUO pre deti od 0 do 3 rokov. Zimný fusak pre bábätká je vyrobený z nepremokavého funkčného materiálu s paropriepustnou membránou Softshell so zvýšenou odolnosťou proti oderu.