inzercia, predaj, predám, bazár

Získajte kontakt na úspech

Kategória: Ostatné

Nová kniha
Získavanie kontaktov a budovanie vzťahov hrá nesmierne dôležitú úlohu pri dosahovaní úspechu jednotlivcov i organizácií. Väčšina ľudí v oblasti obchodu, predaja či marketingu nie je však po tejto stránke práve najzručnejšia. Zvyknú mať problémy pri nadväzovaní kontaktov s potencionálnymi obchodnými partnermi, rozvíjaní vzájomného vzťahu tak, aby bol pre obe strany prínosom po stránke obchodnej i ľudskej, a pri budovaní siete kontaktov, ktoré im pomôžu pri dosahovaní vytýčených cieľov či riešení problémov.
Získajte kontakt na úspech
Podobné inzeráty
6 Návykov úspešných osobnosti
Nová kniha, Tomáš Blažo Úspech môže byt až šokujúco jednoduchý. Úspech je jednoduchý. Veľmi jednoduchý. To len my ľudia máme v našich systémoch nahratý program, ktorý nám hovorí, že úspech je ťažký a len minimum ľudí ho dosiahne. Ak budete mat dostatočne vyvinuté návyky, ktoré sú v tejto knihe popísané, skôr či neskôr sa úspech dostaví. Kniha 6 návykov úspešných osobností je typ knihy, ktorý je zriedkavý, ale zato veľmi cenný. Je to totiž pracovná kniha, ktorá Vás doslova vedie k tomu, aby ste dané návyky vtesnali do svojho praktického života. Väčšinu kníh prečítate a odložíte. Túto knihu budete mat stále so sebou, pretože je to Vaša kniha úspechu, ktorej autorom sa stanete Vy sami!
Umenie Vystupovať
Nová kniha Zvládli ste nejakú vyčerpávajúcu situáciu (pracovný pohovor, vystúpenie na verejnosti či náročný rozhovor), no okamžite ste si zaželali, aby ste sa s ňou mohli popasovať ešte raz a lepšie? Vo chvíľach, keď by sme mali byť úprimní a rozhodní, sa neraz správame falošne a bezmocne. K najväčším životným prekážkam často pristupujeme so strachom, prekonávame ich s úzkosťou a neskôr svoje konanie ľutujeme. Ak získame prístup k osobnej moci, prestaneme sa trápiť tým, aký dojem robíme na iných, a namiesto toho upravíme dojem, aký už istý čas robíme na seba. Autorka nás naučí, že pomocou jednoduchých metód sa môžeme oslobodiť od strachu, podarí sa nám podať najvyšší možný výkon, nadviazať kontakt s ostatnými a obdariť ich mocou, vďaka ktorej dosiahnu rovnaký úspech. Kniha Umenie vystupovať je napísaná na vysokej odbornej úrovni, zato však s vášňou a prístupne. Obsahuje množstvo príbehov ľudí, ktorí sa naučili dosahovať úspech v stresujúcich situáciách, ktoré im kedysi naháňali strach. Čitateľ sa naučí pristupovať k najväčším výzvam so sebavedomím, nie so strachom, a spomínať na ne s pocitom uspokojenia, nie s ľútosťou.
Nekonečná vnútorná sila, Anthony Robbins
Nová kniha „Anthonyho fenomenálne chápanie tohto sveta, ľudí a ľudskej povahy z neho robí neprekonateľného trénera osobnostného rozvoja. Presne vie, čo ľudia potrebujú, aby excelovali... a vyhrávali!“ Andre Agassi Úspech je návykový; ak si raz tento návyk na úspech osvojíte, bude takmer nemožné zbaviť sa ho. Ak ste niekedy snívali o lepšom živote, kniha Nekonečná vnútorná sila vám ukáže, ako dosiahnuť úžasný život, po ktorom toľko túžite a ktorý si zaslúžite. Anthony Robbins pomocou tejto knihy, nahrávok a seminárov dokázal už miliónom ľudí, že správnym využitím sily svojej mysle môžete dosiahnuť, urobiť, vytvoriť či mať všetko, po čom vo svojom živote túžite. Kniha Nekonečná vnútorná sila je revolučným nástrojom využitia schopností mysle. Krok za krokom sa naučíte, ako podávať vrcholové výkony pri budovani svojej emocionálnej a finančnej nezávislosti, ako získať vnútornú silu a sebavedomie a ako úspešne spolupracovať s inými ľuďmi. Ďalej sa dozviete: akú silu majú vaše nálady a presvedčenia, aká dôležitá je pre život človeka viera a ako od nej závisí to, či ste šťastní a úspešní, sedem klamstiev o úspechu, ako si riadiť vlastný mozog, ako vyzerá syntax úspechu, ako nastúpiť na cestu k sebazdokonaleniu a kráčať ňou po celý život a mnoho ďalších užitočných a objavných návodov, cvičení a informácií. Slovenský preklad
Žiadne výhovorky Brian Tracy
Nová kniha 21 spôsobov, ako dosiahnuť v živote všetko, po čom túžite, a to vďaka sebadisciplíne. Väčšina ľudí si myslí, že úspech je otázkou šťastia a mimoriadneho talentu. Zabúdajú však na rozhodujúci prvok, bez ktorého neuspejú ani tí najtalentovanejší: sebadisciplínu. Brian Tracy, autor bestsellerov Najprv zjedzte žabu, Vytvorte si svoju vlastnú budúcnosť a titulu Ako vedú úspešní lídri vie, o čom v tejto knihe píše: Nedokončil strednú školu a po niekoľkých rokoch manuálnej práce si uvedomil, že jeho možnosti ďalšieho postupu a vyhliadky do budúcnosti sú obmedzené. Svoj život však dokázal zmeniť a nasmerovať ho k vytúženému cieľu. Vedel sa „zdisciplinovať“, naučil sa kontrolovať svoj čas, emócie, koncentráciu a vďaka tomuto umeniu sebadisciplíny dosiahol úspech v obchode, marketingu, investičnej a realitnej oblasti, ako aj vo sfére poradenstva pri vedení ľudí. Odborné rady poskytol viac ako tisícke spoločností, prednášal viac ako štyrom miliónom ľudí a napísal 45 kníh.
Úspech si ty.
Úspech si ty (niekoľko rád Dalea Carnagiho) - kniha je kupovaná na burze kníh z knižnice - 0,50€ Na dobierku neposielam. Cena + poštovné. KONTAKTUJTE MA IBA EMAILOM.
VESTENIE RADY MAGIA BIELA
CENÍK ********* CENÍK *********..Napoj lasky 30e az 50e ..Vrat sa ku mne keltsky 50€ 3..Nepodvadzaj ma 50€ 4..rada na tehotnost 30€/50 Odrob si sama 50€ ..ocista seba tela 20€ bylinkova 2 rozne bylinky ocista ** magia spaja dvoch ludi k sebe naspet 300€/.slaba magia .Normalna 600€ magia. Svieckova ocista 15€ bylinkova ocista bytu 20€ Ochranny kvet /neto/ opis kvetu a ine 20€ ochrany kamen/potm už nik vam neporobi je to sile pouziv, aj vestice magovia.20e .. Talizman pre uspech 50€ a ine....aby nebol otravny a zabudalol na mna muz,-zena /ak sa miesa do vztahu inych .Na biznis uspech ...zdravie a ine..magia 300€ ide o slabu magiu. Rada vrat sa ku mne silna 50 eur Magia vztahu 300/600// Robi sa 30- 60 dni dni Ucinok uz od 7 dna .Ale u niekoho treba cakat aj pol roka. Preto zalezi aka maga sa robi slaba ci normala ci silna .. Vestba iba Rozbor na 2/3 mesiace iba vztah 30eur.Na 4 mesiace iba vztah 40€ .Komplet rozbor 60€ na 3 mesiace. Rozbor iba vztah na pol roka 60e