inzercia, predaj, predám, bazár

Život zvierat

Kategória: Encyklopédie

Život zvierat sa odohráva vo vode, na zemi, pod zemou, vo vzduchu, v nekonečnej kráse činností a kostýmov, akými sú koža, srsť, perie, šupiny a pazúry stoviek rôznych druhov. Aby sme odhalili, ako a prečo sa zvieratá správajú tak, ako sa správajú, musíme ich pozorovať a študovať niekedy celé generácie. Úvodné strany knihy sú venované prehľadu systematiky živočíchov a opisu ich anatómie. Jadro knihy tvorí rozsiahly ilustrovaný katalóg, ktorý odhaľuje stovky príkladov správania živočíchov, počnúc veľkou mačkovitou šelmou vrhajúcou sa na korisť až po fascinujúcu zmenu tvaru tela sépie, od rituálov párenia suly až po šikovnosť šimpanzov pri výrobe nástrojov. Jednotlivé portréty sú priblížené v pôsobivých detailoch a sprevádzané úžasnými zábermi vynikajúcich svetových fotografov.

512 str8n, pevn8 väzba, 257×307 mm

kniha je v 100% stave
Život zvierat
Podobné inzeráty
Encyklopédia zvierat: Šanón s kartami + časopis
Predám nekompletný zberateľský zakladač s kartami " Encyklopédia zvierat " (Auda Pavel red.) v slovenčine. Zbierka nie je kompletná. Rozmery šanóna: 26x 22 cm, hrúbka 7 cm. Skladá sa z nasledovných kapitol: - Cicavce: 17 kariet, - Vtáky: 8 kariet, - Plazy a obojživelníky: 2 karty, - Ryby: 3 karty, - Hmyz a pavúky: 3 karty, - Nižšie živočíchy: 2 karty, - Vyhynuté zvieratá: 2 karty, - Správanie zvierat: 3 karty, - Životné prostredie Európy: 3 karty, - Životné prostredie zeme: 3 karty, - Ochrana prírody: 1 list. (spolu teda 47 kariet- dvojstrán). + priložím 1 ks časopisu Svet zvierat zdrama. Odosielam aj obyčajne. Pozri všetky moje inzeráty. Info prosím emailom. C E N A 6,00 EUR.
Encyklopédia zvierat: Šanón s kartami + časopis
Predám nekompletný zberateľský zakladač s kartami " Encyklopédia zvierat " (Auda Pavel red.) v slovenčine. Zbierka nie je kompletná. Rozmery šanóna: 26x 22 cm, hrúbka 7 cm. Skladá sa z nasledovných kapitol: - Cicavce: 17 kariet, - Vtáky: 8 kariet, - Plazy a obojživelníky: 2 karty, - Ryby: 3 karty, - Hmyz a pavúky: 3 karty, - Nižšie živočíchy: 2 karty, - Vyhynuté zvieratá: 2 karty, - Správanie zvierat: 3 karty, - Životné prostredie Európy: 3 karty, - Životné prostredie zeme: 3 karty, - Ochrana prírody: 1 list. (spolu teda 47 kariet- dvojstrán). + priložím 1 ks časopisu Svet zvierat zdrama. C E N A 6,00 EUR. Osobný odber v NZ alebo zaslanie poštou. Info prosím emailom. Pozri všetky moje inzeráty.
Encyklopédia zvierat: Šanón s kartami + časopis+ darček
Predám nekompletný zberateľský zakladač s kartami " Encyklopédia zvierat " (Auda Pavel red.) v slovenčine. Zbierka nie je kompletná. Rozmery šanóna: 26x 22 cm, hrúbka 7 cm. Skladá sa z nasledovných kapitol: - Cicavce: 17 kariet, - Vtáky: 8 kariet, - Plazy a obojživelníky: 2 karty, - Ryby: 3 karty, - Hmyz a pavúky: 3 karty, - Nižšie živočíchy: 2 karty, - Vyhynuté zvieratá: 2 karty, - Správanie zvierat: 3 karty, - Životné prostredie Európy: 3 karty, - Životné prostredie zeme: 3 karty, - Ochrana prírody: 1 list. (spolu teda 47 kariet- dvojstrán). + priložím 1 ks časopisu Svet zvierat + podľa vlastného výberu 1 ks skladaciu postavičku z Lidla- The Wizarding World (Harry Potter,Fantastic Beasts) alebo nálepky COOP Jednota "Naše slovenské NAJ"- C E N A 6,00 EUR. Osobný odber v NZ alebo zaslanie poštou. Info prosím emailom. Pozri všetky moje inzeráty.
Život zvierat
Život zvierat sa odohráva vo vode, na zemi, pod zemou, vo vzduchu, v nekonečnej kráse činností a kostýmov, akými sú koža, srsť, perie, šupiny a pazúry stoviek rôznych druhov. Aby sme odhalili, ako a prečo sa zvieratá správajú tak, ako sa správajú, musíme ich pozorovať a študovať niekedy celé generácie.
Brehm - Život zvierat 1.diel Bezstavovce
Brehm 1.diel z cyklu Život zvierat Bezstavovce Stav: bez chyby - ako nová 10€ + postovné Prosim, pri zaujme piste sms
Brehm - Život zvierat 1.diel Bezstavovce
Brehm 1.diel z cyklu Život zvierat Bezstavovce Stav: bez chyby - ako nová 7€ + postovné Prosim, pri zaujme piste sms