inzercia, predaj, predám, bazár

Zlaté čižmy dámske extravagantné

Kategória: Topánky, obuv

Zlaté čižmy dámske extravagantné
extra kúsok
veľkosť 36 a 37
nevyužijem
Zlaté čižmy dámske extravagantné
Podobné inzeráty
Dámske kožené čižmy na zimu
Predám dámske čierne čižmy. Čižmy majú po celej dĺžke z vonkajšej strany strieborný zips. Strieborný detail je aj na opätkoch. Vo vrchnej časti čižmy sa dá zips rozopnúť, a pod ním sa nachádza vložený klin z gumy, ktorá je pružná, takže takto sa horná časť čižmy vie prispôsobiť šírke lýtka. Z vnútornej strany sa po celej dĺžke zapínajú čiernym zipsom. Čižmy sú z vnútra zateplené kožúškom. Spodná časť čižmy je z pravej kože. Čižmy síce nie sú nové, boli však nosené len občasne, čiže majú len bežné známky opotrebenia. Na čižmách sú vymenené nové opätky z dôvodu, že v pôvodných opätkoch sa v zime šmýkalo. Teraz sú už protišmykové. Rozmer: Veľkosť 38 Výška opätku: 3 cm Výška čižmy bez opätku: cca 38,5 cm Cena: 8,5 eur + poštovné Odporúčam pozrieť aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem
Extravagantné kotníkové čižmy
Ponúkam na predaj extravagantné kotníkové čižmy na platforme s ozdobnými prackami. Len vyskúšané. Veľkosť 40
Extravagantné čižmy zn. ROBERTO BOTELLA
Extravagantné čižmy známej značky Roberto Botella so vzorom hadej kože. Nové, nenosené. V pôvodnej krabici. Veľkosť EU40.
Extravagantné  čižmy, kabelka
Exclusive kabelka KE.32 Koža Znacka: ESSENTIEL ANTWERP Stav: minimálne nosené Cena: 29,90e Extravagantné čižmy vysoké Stav: nové,nenosené Napodobenina koze Veľkosť: 41 Cena: 15,90e Pozrite si Naše ďalšie inzeráty na .
Dámske čižmy
Predám dámske čižmy: 1. Elastické čižmy nad koleno, 2x obuté, veľmi dobrý stav, veľkosť 40, Cena 50€ 2. Vysoké čierne čižmy, málo nosené, veľmi dobrý stav, veľkosť 40, Cena 20€ 3. Členkové elastické čižmy, v dobrom stave, veľkosť 40, Cena 30€ 4. Tmavo modré čižmy, raz obuté, veľkosť 37, cena 20€ V prípade záujmu písať na mail alebo telefónne číslo.
dámske kožené čižmy 36
predám v originálnej krabici krásne v top stave ako nové asi 5x obuté len nedávno kúpené zimné vysoké kožené dámske čižmy širšieho strihu, na koži pekne vidieť tieňovanie, veľmi peknej hnedej farby veľkosť 36, vnútro čižmy je zateplené barančinou, podrážka kožená, absolútne neschodená, zipsy nepoškodené, gumičky pre tesnejšie upnutie k nohe, vnútorná dĺžka čižmy je 22cm, vonkajšia dĺžka chodidla je 26cm, výška celej čižmy je 41cm, ešte nieje ani koža v prednej časti čižmy viditeľne polámaná,