inzercia, predaj, predám, bazár

ZLAVA Hodinky - MICHAEL KORS damske hodinky

Kategória: Hodinky

Predavam nadherne damske hodinky od značky Michael KORS. Hodinky sú original a su s krabičkou. Ma znaky nosenia.
Farba: rosegold
Pôvodná cena 350€
ZLAVA Hodinky - MICHAEL KORS damske hodinky
Podobné inzeráty
Michael Kors dámske hodinky
Predám dámske hodinky značky Michael Kors. Hodinky sú originál, majú certifikát pravosti. Boli zakúpené 1/2020 cez internetový obchod. Žial, v záruke už nie sú. Hodinky sú ako nové, boli príležitostne nosené, skôr skladované. Nemajú žiadne poškodenia ani škrabance. K hodinkám je komplet balenie- krabička, certifikát pravosti, návod a taktiež aj visačka. Dôvod predaja: nakoľko ich nevyužívam, chcem ich posunúť ďalej.
dámske hodinky Michael Kors MK2284
predam dámske hodinky Michael Kors MK2284. Puzdro – ušľachtilá oceľ - farba - (ružové zlato) priemer 42 mm, hrúbka 8 mm - sklicko je mineralne a ma mali mikro skrabancek ktory pri beznom nosenie nie je vobec vidiet hodinky su pohanane velmi kvalitnym japonskym strojcekom miyota GL30 s novou bateriou vodotesnost je 5 atm hodinky su po vymene remienku.
Michael Kors dámske hodinky
Predám dámske hodinky značky Michael Kors. Hodinky sú originál, majú certifikát pravosti. Boli zakúpené 1/2020 cez internetový obchod. Hodinky sú ako nové, párkrát vzaté, skôr skladované. Nemajú žiadne poškodenia ani škrabance. K hodinkám je komplet balenie- krabička, certifikát pravosti, návod a taktiež aj visačka. Dôvod predaja: nakoľko ich nevyužívam, chcem ich posunúť ďalej.
damske hodinky michael kors - MK5235
mam na predaj damske hodinky michael kors - MK5235 hodinky boli pouzivane ale stale su ako nove puzdro hodiniek je nehrdzavejuca ocel v plastovom obale ako je aj remienok cifernik obsahuje swarovski krystal vodotesnost je az 10 atm - chronograf je plne funkcny
Predám dámske hodinky Michael Kors
Predám dámske hodinky Michael Kors,plne funkčné , hodinky sú veľmi pekné. No akurát tam chýbajú 3 kamienky, ktoré nie je skoro vidieť.
Damske hodinky Michael Kors
Nosene, v peknom stave. Na remienku mozu byt skrabanceky, tomu sa pri noseni nezabrani. Sklo neposkrabane. Módne hodinky Michael Kors z kolekcie Slim Runway. Ideálny doplnok pre ženy uprednostňujúci analógové a guľaté hodinky. K ich skrášleniu naviac výrobca zvolil . Vo vnútri odolného, 8 mm vysokého púzdra, ktoré tvorí kvalitný oceľ nájdete spoľahlivý batériový (quartz) strojček poháňajúci v priemere 42 mm široký ciferník. Ten spoľahlivo chráni odolné minerálne sklíčko. Ako sami vidíte, púzdro zahalila zlatá, ciferník ružová a remienok zlatá farba. Z hľadiska materiálu vedie oceľ a jeho dĺžku, v tomto prípade 200 mm si môžete ľahko upraviť na obvod svojho zápästia. Tieto hodinky disponujú stupňom vodotesnosti 5 ATM. Pc: 100 €