inzercia, predaj, predám, bazár

Zlievarenská metalurgia železných kovov

Kategória: Hobby, odborné knihy

Predám knihu Zlievarenská metalurgia železných kovov /Bolibruchová, Pastirčák, Sládek/, vydané v r. 2007. Cena 2 EUR + poštovné. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty na bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite vpravo na "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
Zlievarenská metalurgia železných kovov
Podobné inzeráty
Materiály, kovy, hutníctvo, metalurgia
Mechanická technologie kovů-Beneš Mechanické vlastnosti a skúšanie kovov-Veles Mechanické zkoušení kovů-Šapošnikov Nauka o materiálech-Pluhař Nauka o materiálu 1 a 2-Ptáček Nauka o materiálu I.1, 1. Obecná nauka o kovech-Píšek Nauka o materiálu II-1-Píšek Nauka o materiálu II-2-Píšek Nauka o materiálu III-1, Přehled vývoje materiálů-Píšek Nauka o materiálu III-2-Píšek Přehled technických materiálů-Korecký Slévarenství-Píšek 1-Část obecná 2-Speciální část Strojírenské materiály-Pluhař Technológia tvárnenia, zlievarenstva a zvárania-Blaščík Teoretické základy slévárenské technologie-Vetiška Vlastnosti hmot-Espe Výroba oceli-Kouřil Zázračná hmota-Kajdoš Predám knihy o kovoch, materiáloch, hutníctve a metalurgii. Všetky sú v peknom a zachovalom stave. V prípade vážneho záujmu rád pošlem podrobnejšie informácie aj detailné fotografie kníh. Ak si vyberiete viacej titulov, je možná dohoda. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, nájdete tam ďalšie zaujímavé knihy. !!! Prosím NETELEFONOVAŤ!!! Odpovede prosím píšte len mailom cez kontaktný formulár telefón je neexistujúci a vymyslený!
Strojárstvo
Mechanická technologie-Dobrovolný Mechanická technologie, učebnice novátora-Dobrovolný Měření vlhkosti-Fexa Moderní strojírenství pro školu a praxi-Dillinger Navrhování pásů a stěn ocelových konstrukcí-Škaloud Obráběcí stroje. Konstrukce a výpočty-Breník Presná mechanika-Glézl Přehled strojnictví-Dobrovolný Příručka měřící techniky-Bašus Strojírenská přiručka 2-Kříž Strojně technická příručka 1+2 (13.vyd.)-Černoch Strojní prvky a systémy-Kysela Technická příručka, Výpočty a konstrukce-Schmidt Teoretické základy obrábania kovov-Buda Teória členov fluidiky-Zalmanzon Teória obrábania-Buda Teória tvárnenia kovov-Storožev Teória tvárnenia, Návody na cvičenia-Paur Teória zvariteľnosti kovov a zliatin-Hrivňák Teorie obrábění-Přikryl Tribotechnika Tvarová pevnost kovových těles-Němec Úvod do strojnictví a elektrotechniky-Švejda Vyšší škola technického kreslení-Kochman Základy strojárskej technológie, Návody na cvičenia-Konečný Základy strojníctva-Glézl Základy strojnictví-Boháček Základy teorie tváření kovů-Počta Základy zobrazovania súčiastok v technickom kreslení-Veselovský Zvariteľnosť ocelí-Hrivnák Predám knihy o strojníctve. Všetky sú v peknom a zachovalom stave. V prípade vážneho záujmu rád pošlem podrobnejšie informácie aj detailné fotografie kníh. Ak si vyberiete viacej titulov, je možná dohoda. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, nájdete tam ďalšie zaujímavé knihy. !!!NETELEFONOVAŤ!!! Odpovede prosím píšte len mailom cez kontaktný formulár telefón je neexistujúci a vymyslený!
Knihy hútnictvo, metalurgia a odznaky hútnické a odznaky
Predám nasledovné knihy s témou hútnictva, železiarní a metalurgie: V. Knybel - Ve stínu hutě Vydavateľstvo, rok vydania: Beskydy, 2008 jazyk český, 199 strán, kniha vyšla bez prebalu Třinecká ocel vydavateľstvo, rok vydania: Merkur, 1974 prebal, jazyk český, 117 strán 100 let válcoven TŽ VŘSR vydavateľstvo, rok vydania: Třinecké železárny, 1976 prebal, jazyk český, 97 strán Slovenské magnezitové závody, N.P. Košice vydavateľstvo, rok vydania: Obzor, 1972 prebal, jazyk slovenský, 368 strán ODZNAKY metalurgické: Třinecké železiarne: - 1ks 100 let slévarna ocelolitiny TŽVŘSR (žltá) - 1ks 100 let slévarna ocelolitiny TŽVŘSR (červená) - 1ks Třinecké železárny VŘSR - za vernost - 1ks ROH Třinecké železárny - 1ks zasloužilý pracovník Třinecké železárny (malý odznak) - 1ks zasloužilý pracovník Třinecké železárny (veľký odznak so sponou) Cena spolu za všetky knihy a odznaky 10 €, Osobný odber KE, RV. Pošlem aj na dobierku ako balík na poštu za +5 €
odborná technická literatúra
aktualizované 1. Ján Novotný a kol.: Zváranie a rezanie hliníka /1964/ - 12 eur 2. Országh Viktor Zváranie medi a medených zliatin predané 3. Moja metoda rýchlosústruženia 5 eur 4. Lícovacie tabuľky ISA 5 eur 5. O rýchlostnom obrábaní kovov 5 eur 6.Príručka pro merení tvrdosti 5 eur 7. Odborná nauka pro obory kovodelné IV díl 5 eur 8.Technické informace pravidlá pokrokoví praxe odporoveho svarovaní predané 9. Vlastnosti kovových prášku a jejich mereni predane 10. Technický šlabikár 12 - 5 eur 11. Ručné spracovanie kovov I - 5 eur osobne BA DNV alebo + poštovné, dobierka len po úhrade poštovného vopred. prosím kontakt mailom
Slovensko - Ľud
Slovensko - Ľud II. časť. Zostavila Božena Filová. 488 strán, rok 1975. V tejto publikácii sledujeme hmotnú kultúru od primitívneho štádia cez vývoj poľného hospodárstva, domáckej výroby a remesiel až po staviteľstvo, stravu, odev, spoločenský a rodinný život. Prvá kapitola sa zaoberá zberným a koristným hospodárstvom, druhá spôsobmi obrábania pôdy, pestovaním plodín a okopanín, vinohradníctvom, ovocinárstvom, chovom dobytka, lúčnym hospodárstvom a pastierstvom, tretia — o domáckej a remeselnej výrobe — hrnčiarstvom, džbankárstvom, sklárstvom, košikárstvom, tkáčstvom, čipkárstvom, výšivkárstvom, farbiarstvom, spracúvaním kožušín, textilných vláken, výrobou z kovov a dreva, pričom sa pri jednotlivých remeslách uvádza vždy technologický postup. Široký záber si vyžadovala problematika ľudového staviteľstva a bývania. V prehľade o stravovaní vychádza autor z historických a geografických podmienok, ktoré ovplyvnili stravu nášho ľudu a jej úpravu. Odev širokých vrstiev autorka skúma síce predovšetkým v ľudovom prostredí, v jeho typickosti, ale všíma si aj jeho vzťah k odevu iných spoločenských vrstiev. Pokiaľ ide o spoločenský a rodinný život, autorka sa neuspokojuje iba s historickým vývinom rodinnej inštitúcie, typizuje monogamnú rodinu roľnícku, kovoroľnícku, robotnícku a objavuje nové črty dnešnej vidieckej rodiny. V oblasti duchovnej kultúry autori spracúvajú zvyky a obrady, poverové predstavy o prírode a nadprirodzených bytostiach; liečenie, ľudovú slovesnosť, tance, piesne a výtvarné prejavy. Materiál o ľudovej slovesnosti roztriedil autor podľa príslušných folklórnych žánrov. Zdôraznil tie, ktoré si zachovávajú v ľudovej tvorbe centrálne postavenie: rozprávku a pieseň. Kapitola o piesni a hudbe obsahuje charakteristické znaky ľudového hudobného prejavu, štrukturálnu analýzu piesní, ako aj opis hudobných nástrojov, ktoré sa dosiaľ vyrábali a používali na Slovensku. V rámci tanečno-zemepisného obrazu Slovenska dozvedáme sa nielen o základných skupinách slovenských tancov a ich motivickom bohatstve, ale aj o vplyvoch inonárodných kultúr na náš tanec. V poslednej kapitole autorka sleduje vývin záujmu o ľudové umenie, hľadá jeho vzťahy k profesionálnemu umeniu, najmä úžitkovému, i vzťahy ku konzumentovi. Trochu fľakatý obal, inak je knižka v krásnom stave. 17E plus poštovné Kontaktovať ma prosím emailom. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, možno vás niečo zaujme.
4 x odborné knihy
Predám tieto 4 odborné knihy: PŘÍRUČKA pro DOMÁCÍ DÍLNU - úplne nová, nepoužívaná kniha pre všetkých kutilov. Polytechnická knižnica, r. 1981. Zostavená z vybraných príkladov spracovania dreva, kovov i plastických hmôt, použitia nástrojov, aj ich údržby. Obsahuje taktiež návod na základné vybavenie domácej dielne potrebnými nástrojmi. Text doplnený 260 ilustráciami, 26 tabuľkami, 275 strán, 21x15,5x2,5 cm. Cena: 5,50 €, STAVBA CHATY - Nakladateľstvo technickej literatúry, 1974. V knihe je postupne uvádzaný priebeh prác pri stavbe chaty - od vymerania pozemku a hlavných stavebných prác až po špeciálne a dokončovacie práce (aj o vnútornom zariaďovaní chát). Doplnené o 257 názorných obrázkov, 9 tabuliek. Počet strán 228. Dobrý, zachovalý stav, celoplátnená ilustrovaná pevná väzba + papierový prebal, väčší formát 25x17x2 cm. Cena: 4,50 €, NÁVŠTEVA U REZBÁRA (H. Kotrba) - r. 1991 - Dielo čerpá z dlhoročných reštaurátorských skúseností autora. Príručka určená nielen pre všetkých záujemcov o rezbárstvo z radov amatérov, pre ľudové školy umenia, ale aj pre stredné a vysoké školy. 160 strán, 101 obrázkov, výborný stav, 20,5 x 14,5 x 1 cm. Cena: 4 €, ŘEZBÁŘSTVÍ - Cena 10 € - PREDANÁ - Polytechnická knižnica, r. 1984 - (+ poštovné)