inzercia, predaj, predám, bazár

Znackova keramika Royal Copenhagen - uplne nova

Kategória: Doplnky

Predam cisto novu keramiku Royal Copenhagen v original krabici-nikdy nepouzite, vytiahnute len na fotenie. Na oficialnom webe produkt mozete kupit za 98,90€ (+vysoke naklady na postovne), ja ho ponukam za 70€.
Znackova keramika Royal Copenhagen - uplne nova
Podobné inzeráty
Znackova keramika Royal Copenhagen - predam
Predam uplne novu keramiku Royal Copenhagen v originalnej krabici. Na oficialnom webe produkt mozete kupit za 73,90€ (+naklady na postovne), ja ho ponukam za 50€.
Keramika Royal Copenhagen - cisto novy cajnik
Predam uplne novy cajnik- keramika Royal Copenhagen zabalena v krabici. Na oficialnom webe cajnik kupite za 228,00€ (+naklady na postovne), ja ho ponukam za 180€.
Keramika Royal Copenhagen - nova,zabalena v krabici
Dobry den prajem,predam cisto novu Royal Copenhagen keramiku v original krabici. Na oficialnom webe tejto znacky produkt kupite za 46,90€ (+naklady na postovne), ja ho ponukam za 25€.
Royal Copenhagen - nova keramika zabalena v originalnej krab
Mam na predaj keramiku Royal Copenhagen v originalnej krabici. Na webe (oficialny web) ju kupite za 117,90€ (+naklady na postovne), ja ho ponukam za 80€.
Predam uplne novu keramiku Royal Copenhagen v original krabi
Predam uplne novu keramiku Royal Copenhagen v original krabici. Na oficialnom webe produkt kupite za 189,90€ (+naklady na postovne), ja ho ponukam za 140€.
Predam znackovu keramiku Royal Copenhagen
Predam uplne novu keramiku Royal Copenhagen v original krabici. Na oficialnom webe produkt kupite za 106,90€ (+naklady na postovne), ja ho ponukam za 80€.