inzercia, predaj, predám, bazár

Značkové púzdro Polaroid na okuliare.

Kategória: Doplnky

Predám nové nepoužité značkové púzdro Polaroid na okuliare spolu s čistiacou handričkou z mikrovlákna. Je to pevné, kvalitné značkové púzdro, ktoré je magneticky uzatvárateľné a dá sa aj zložiť do roviny. Rozmery 16x7x5,5cm, zelená farba. V rámci Bratislavy môžem osobne doručiť.
Značkové púzdro Polaroid na okuliare.
Podobné inzeráty
Pánske slnečné okuliare Krüger & Matz
Pánske polarizačné slnečné okuliare. Klasika je nadčasová, takže ak hľadáte módne slnečné okuliare, určite si vyberte KM00026 s kovovými rámami. Ich štýlový dizajn robí z týchto okuliarov skvelý doplnok ku každému outfitu. Bez ohľadu na to, či ide o plážovú párty alebo obchodné stretnutie. Jedna z najväčších výhod slnečné okuliare Kruger & Matz je polarita. Polarizačné okuliare blokujú odraz svetla od rovných povrchov, napríklad snehu, piesku alebo vozovky, čo ocenia vodiči a cyklisti. Okuliare majú UV filter kategórie 3. čo je najuniverzálnejšia kategória odtieňov. Zaručuje, že okuliare budú fungovať aj pri silnom slnku, takže ich môžete používať celoročne. Sada tiež v cene puzdro na okuliare vyrobené z mäkkého mikrovlákna, ktoré ich chráni pred poškriabaním a nečistotami. špecifikácia: Kategória: 3 UV filter: áno Polarizácia: áno Pánty: kovové Farba rámu: čierna, grafitová Materiál rámu: kov, plast Médium: nastaviteľné, plastové Šírka šošovky: 63 mm Výška šošovky: 36 mm Hrúbka šošovky: 1,1 mm Šírka mostíka: 13 mm Šírka skiel: 145 mm Dĺžka nástavca: 135 mm Hmotnosť: 26 g Vrátane: poťah z mikrovlákna (možno použiť ako handričku). Okuliare predávam z dôvodu, že som pri objednávke nedopatrením objednal dva kusy, čiže jedny mám navyše. Okuliare sú nepoužité, v pôvodnom balení bez poškodenia. Na dobierku neposielam. Uprednostňujem osobný odber!!! V prípade záujmu ma kontaktujte prostredníctvom SMS na uvedenom tel.č.
Okuliare Polaroid PLD 4051/S 807/M9
Predám Okuliare Polaroid PLD 4051/S 807/M9 Stav: 9.5/10 Farba: Čierna Cena: 15€ + Pošta Odkaz na produkt: Preferujem osobný odber. PS: Pozri aj moje ostatné inzeráty.
Predám detské okuliare Polaroid
Predám slnečné detské okuliare Polaroid Junior model P0115 IUB/Y2 Polarized, ktoré majú polarizačné sklá. Málo nosené, bez poškodenia. Dcérke som už zohnal väčšie, preto ich predávam. Osobný odber Bratislava - Petržalka, cena 20,- Eur.
Značkové púzdro Mania na okuliare.
Predám nové, nepoužité značkové púzdro na okuliare. Je to pevné, kvalitné značkové púzdro spolu s čistiacim sprayom a čistiacej handričky z mikrovlákna. V prípade záujmu kontaktujte na . V rámci Bratislavy môžem osobne doručiť.
Detské slnečné okuliare, zn Polaroid
Predam slnečné okuliare, zn. Polaroid. Moj syn ich nemal ani raz na sebe , nevhodný darček , proste on a okuliare ... nemožne. Opis z netu : Tvar: hranatý Efekt skiel: Polarizovaný Prevažujúci materiál: Plast Materiál okuliarových skiel: Plast UV ochrana: 400 Ochranný filter: Kategória 3 Typ okuliarov: Street fashion, Cena 30eur uz s postovnym
okuliare Polaroid
Dámske okuliare Polaroid. Okuliare sú nové, cena s poštou