inzercia, predaj, predám, bazár

Znamenie Strelec - osvetlene a pohyblive

Kategória: Sklo, keramika

Predam starsie, zachovale znamenie Strelca v skle. K znameniu je aj otocny disk so 4 farbami, na elektrinu. Cena bez postovneho. Mozny osobny odber v Bratislave.
Znamenie Strelec - osvetlene a pohyblive
Podobné inzeráty
Znamenie Strelec - osvetlene a pohyblive
Predam starsie, zachovale znamenie Strelca v skle. K znameniu je aj otocny disk so 4 farbami, na elektrinu. Cena bez postovneho. Posielam postou, aj na dobierku. Mozny osobny odber v Bratislave - Stare Mesto
Taurus Býk kocka znamenie
kryštál, sklo, horoskop, znamenie
Predam led osvetlene akvarium
Predam led osvetlene akvarium s dekoracnou skalkou umelou ziva rastlina nie je v cene v baleni je kabel sklo a drziak a vo vnutri je filter.
Hrnček so znamením zverokruhu "strelec"
Obrázok znamenia - práve teraz je v kalendári, dátumy, obrázok celého zverokruhu. Nepoužívaný, bol nevhodným darčekom... Prosím o kontakt mailom.
Borské sklo + stolne hodiny rotačné kyvadlo
Borské sklo zberateľské- napoleonky 2ks z modrého skla, bohato zdobené zlatom a vysokým smaltom = 30eur Elegantné modré stolové hodiny Ouartz Stager Germany s ciferníkom s rímskymi číslami. Pri chode hodín sa zlaté guličky otáčajú. Quartzový hodinový strojček na batériu = 40eur Staré porcelánove hodiny Ditmar-Urbach, funkčné 20eur Šálka ​​s tanierikom ružový porcelán Sonáta Karlovarský ružový porcelán =predaná ružový porcelán miniatura vázička z Chodova u Karlových Varů=4eur pohar na víno 1ks z bruseného dvojfarebného skla =6eur poháre Napoleonky veľké 3ks =spolu 5eur poháre na víno brusene po 4 ks = 8eur poháre na likér gravírované 4ks =8eur Poháre na šampanské gravírované 4ks =8eur pohar na vino pozlatene znamenie ryby=4eur mala vázička biely porcelan - dohodou vaza keramika Tupesy malovana vyska 24cm soľná lampa trojhran 17x17x18cm, vaha 2,5kg na čajovú sviečku =20eur
Znamenie vo zverokruhu keramické
Predám znamenia keramické nepoškodené