inzercia, predaj, predám, bazár

ZNÍŽENÁ CENA Moderné novostavby Smolinské

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj tieto moderné novostavby - Drevodomy, ktoré sa nachádzajú v obci Smolinské okres Senica na okraji obce na novej ulici, kde je IBV výstavba samostatne stojacich rodinných domov.

Jedná sa o jednopodlažné, samostatne stojace rodinné domy s pozemkami o výmere 301 m2 a 308 m2.

Prvý dom je umiestnený v prednej časti pozemku a je súčasťou 2 identických, zrkadlovo otočených rodinných domov postavených za sebou so spoločnou vstupnou komunikáciou.

Domy sú postavené na princípe moderného, udržateľného , cenovo dostupného domu navrhnutého s ohľadom na efektívnosť  v rámci rozpočtu stavby, rozmanitosti materiálov a pohodlia.

Dispozične pozostávajú z priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou /so vstupom na terasu/, chodby, 3 samostatných izieb, kúpeľne, technickej miestnosti a samostatného WC.

Inžinierske siete: vodovod, elektrina, kanalizácia je zvedená do žumpy, plynovod - na hranici pozemku

Zastavaná plocha obidvoch domov je 103,90 m2.

Podlahová plocha obidvoch domov je 86,95 m2.

Pozemok RD1 je 301,46 m2 + parkoviská a spevnené plochy 68,92 m2, takže spolu 370,38m2.

Pozemok RD2 je 308,70 m2 + parkoviská a spevnené plochy 68,92 m2, spolu 377,62 m2.

Dom je postavený Kanadskou technológiou - vysoký stupeň zvukovej i tepelnej izolácie.

Nízke náklady na energie.

Základová konštrukcia z vodotesného železobetónu s izoláciou proti vode a zemnej vlhkosti, z vonkajšej strany zateplené kontaktným zatepľovacím systémom.

Obvodové murivo nadzemného podlažia z dreveného KVH reziva hrúbky 140 mm + kontaktný zatepľovací systém hr 150 mm.

Vonkajšia fasáda - omietka, časti fasády sú obložené moderným dreveným obkladom.

Zastrešenie domu - drevená konštrukcia.

Strecha je plochá s krytinou z fólií PVC, zateplená minerálnou vlnou, klampiarske prvky z pozinkovaného plechu.

Okná sú plastové 6 komorové s izolačných 3-sklom, vchodové dvere plastové.

Vykurovanie je elektrické, podlahové - regulácia teploty v každej miestnosti, v technickej miestnosti je elektrický zásobník TÚV, lokálna rekuperácia.

Kúpeľňa je predpripravená na vaňu aj sprchový kút.

3 parkovacie státia o výmere 41 m2.

Energetický certifikát A1.

Tieto moderné novostavby sa predávajú v stave holo-domu, čo dáva možnosť novému majiteľovi si zariadiť nový domov presne podľa vlastných predstáv.

V pohodlí domova si môžete prezrieť virtuálnu prehliadku domu a okolia domu:

link interiér domu: exterior domu: cene kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis domu aj energií.

Neváhajte a dohodnite si obhliadku na čísle .

Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná.
ZNÍŽENÁ CENA Moderné novostavby Smolinské
Podobné inzeráty
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - [14.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 1 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 2 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 3 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 4 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 5 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 6 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 7 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 8 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 9 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 10 Spoločnosť U9, a.s. ponúka na predaj rodinný dom v obci Hrnčiarska Ves. RD bol postavený v roku 1968 a je v pôvodnom stave, čo ponúka možnosť novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Nachádza sa na slnečnom mieste s orientáciou JV a SZ. Stavebný materiál, ktorý sa pri stavbe domu použil je pálená tehla a váľok. Obytná plocha je 80 m2 a pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, 3 väčších miestností a jednej menšej, ktorá bola v minulosti pripravovaná na kúpeľňu. Dom má pôvodné drevené okná, drevené vstupné dvere, podlahy v dome sú pôvodné betónové a drevené dlážkovice a parkety. Kúrenie v dome nie je zachované, nakoľko RD nie je momentálne pripojený na žiadnu inžiniersku sieť. Inžinierske siete ako obecná voda, elektrina a plyn sú dostupné priamo pred domom. Dom je čiastočne podpivničený. Nachádza sa na peknom rovinatom pozemku vo výmere 211 m2, ku ktorému prislúcha udržiavaný pozemok vo výmere 563 m2. Poloha domu je na okraji dediny, vo veľmi kľudnom a slušnom prostredí, v ktorom sa nachádzajú ďalšie rodinné domy. Neďaleko sa nachádza rybník, ktorý je využívaný na rybolov a rovnako ako aj miesto na rekreáciu. Okolitá príroda ponúka možnosti pre turistiku, cyklotúry a relax. Obec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, nakoľko sa v nej nachádza škôlka, škola 1. stupeň, potraviny, pohostinstvo a zdravotné stredisko. V prípade, že vás táto ponuka zaujala a máte záujem o bližšie informácie alebo obhliadku, neváhajte nás kontaktovať na čísle . Cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného realitného a právneho servisu.
Na predaj rodinný dom s veľkým pozemkom, Smolinské
REZERVOVANÉ!! EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom v pôvodnom stave s veľkým pozemkom o výmere 1245 m2 v obci Smolinské. Ak túžite po bývaní vo vlastnom domčeku na dedine, táto ponuka je pre Vás správna voľba. Dom je polohou a dispozíciou vhodný na trávenie voľných víkendov, aj na trvalé bývanie. POPIS DOMU: - dom je postavený z pálenej tehly, čiastočne podpivničený, strecha je z pálenej škridle - daný do užívania v r. 1945, prístavba domu - hospodárska budova, dielňa, kôlňa, sklad - podlahová plocha 168 m2 Dispozícia: chodba, 5 x izba, šatník, kuchyňa, kúpeľňa s WC, miestnosť s výstupom na povalu - inžinierske siete: elektrina /vzdušná prípojka/, vodovod /vodovodná šachta/, žumpa na pozemku, vlastná studňa, plyn - pôvodné okná vymenené za plastové, dlážky pôvodné, v izbách trámový strop, v suteréne betónová podlaha aj schody - vykurovanie ústredné, plynový kotol umiestnený v suteréne POZEMOK: -  výmera pozemku 1245 m2, oplotený a nachádzajú sa na ňom ovocné stromy a klenbová pivnica- vhodná na uskladnenie ovocia a zeleniny, či vínny sklep - na pozemku sa nachádza STUDŇA (kopaná – 6 m) HOSPODÁRSKA BUDOVA - výmera 119 m2, postavená v r.1954 z pálenej tehly hr.30 cm, strop drevený, strecha z pálenej škridle, podlaha je betónová, okná sú drevené Dielňa - výmera 25 m2, sedlová strecha z pálenej škridle, betónové základy Kôlňa: výmera 28 m2, pozostáva z 3 miestností, postavená z tehál a kvádrov, okná drevené, strecha z pozinkovaného vlnitého plechu RD je zaplatením kúpnej ceny VOĽNÝ. Momentálne je začatá rekonštrukcia domu a k dispozícii je materiál na rekonštrukciu strechy. Obec Smolinské disponuje občianskou vybavenosťou, v obci sa nachádza materská a základná škola, kultúrny dom, knižnica, potraviny, pošta. Vzdialenosť od najbližšieho mesta Šaštín-Stráže 3 km, od okr. mesta Senica 20 km. Ak Vás ponuka zaujala a máte záujem o bližšie informácie neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle – . Nami uvedená cena je vrátane poplatku za sprostredkovanie realitnou kanceláriou, vrátane právneho servisu a všetkých poplatkov, ako overenie podpisov, katastrálne poplatky ... Financovanie zabezpečíme bezplatne s najlepšími podmienkami na trhu.
3 izbový rodinný dom v obci Smolinské - NOVÁ CENA
Na predaj ponúkame 3 izbový čiastočne zrekonštruovaný dom v obci Smolinské na Záhorí. Pozemok 463 m2. Dom je po kúpe ihneď obývateľný. Zavedené inž. siete plyn/voda/elektrina (aj 380W). Vstup do záhrady cez dom, vlastná studňa, povala umožňuje výstavbu podkrovia. Záhrada s hospodárskou budovou. Viac info a foto na:
3 izbový rodinný dom v obci Smolinské
Na predaj ponúkame 3 izbový čiastočne zrekonštruovaný dom v obci Smolinské na Záhorí. Pozemok 463 m2. Dom je po kúpe ihneď obývateľný. Zavedené inž. siete plyn/voda/elektrina (aj 380W). Vstup do záhrady cez dom, vlastná studňa, povala umožňuje výstavbu podkrovia. Záhrada s hospodárskou budovou. Viac info a foto na:
Moderné nízkoenergetické montované domy v obci Smolinské
Ponúkamé na predaj nízkoenergetické montované domy v obci Smolinské medzi Kútami a Senicou. Domy sú postavené na princípe moderného, udržateľného a cenovo dostupného domu navrhnutého s ohľadom na vyššiu kvalitu, lepšiu ekologickú stopu a úsporu na mesačných nákladoch. Domy sa nachádzajú na okraji obce s pokojným okolím v blízkosti malého lesa. Rodinné domy sú situované za sebou od hlavnej cesty. K druhému domu vedie príjazdová cesta a ku každému prislúchajú dve parkovacie miesta. Výmera domov je identická, okrem plochy pozemkov, jeden dom má väčšiu plochu pozemku o 7 m2. Zastavaná plocha je 103,90 m2, podlahová plocha 86,95 m2, plocha parkoviska je 68,92 m2. Domy sa predávajú v stave holodom. V prípade záujmu vie staviteľ pomôcť s dokončením do štandardu, predbežný rozpočet vieme poskytnúť. V galérií sú aj vizualizácie pre lepšiu predstavu, ako by to mohlo vyzerať po dokončení. K dispozícií máme aj dizajnéra, ktorý by vedel zastrešiť návrhy a to s 50% zľavou pre klientov našej kancelárie. Ideálne pre niekoho, kto má záujem dokončiť dom podľa svojich predstáv. Dispozícia domu pozostáva z kuchyne s obývačkou, 3 samostatnými izbami, kúpeľňou, samostatnou toaletou a technickou miestnosťou. Prístup na terasu ja pripravený z obývačky. Stavba spĺňa podmienky pre získanie energetického certifikátu A1, vďaka čomu budú s domom nižšie spojené mesačné náklady. Domy sú postavené Kanadskou technológiou, čo znamená vysoký stupeň zvukovej a tepelnej izolácie. Inžinierske siete sú tam natiahnuté voda a elektrina, kanalizácia je zavedená do vlastnej žumpy pre každý dom. Cena jedného domu je 145.000€ vrátane kompletného právneho a hypotekárneho servisu. PRI RÝCHLOM JEDNANÍ MOŽNÁ DOHODA! V prípade otázok som k dispozícií, budem sa na Vás tešiť na obhliadkach. Lukas Poláček lukas@
NA PREDAJ moderné novostavby RD v obci Štitáre
Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka NA PREDAJ 4 izbové dizajnové moderné novostavby v obci Štitáre - všetky FOTKY a nájdete na našom webe - obytná plocha domov je 122,03m2, 2 x terasa 38,4m2 - rozloha pozemkov je od 770m2, - jedná sa o tri rodinné domy so súkromnou asfaltovou cestou - dispozícia domu: vstupná chodba s toaletou a technická miestnosť, kuchyňa so špajzou prepojená s obývačkou, chodba, z ktorej sa ide do spálne so šatníkom, kúpeľňa, 2x izba - IS: elektrika, obecná voda, žumpa - dokončený rodinný dom sa bude predávať v štandarde s kuchynskou linkou - 2x parkovacie miesto, tehla HELUZ FAMILY 50, tepelné čerpadlo (tepelné podlahové vodníkové vykurovanie), 6-komorové plastové okná, predpríprava na fotovoltaiku Pod Agátmi je krásna lokalita v obci Štitáre, ktorá je od Nitry vzdialená len 15 minút autom. Svojim budúcim obyvateľom ponúka oázu pokoja od ruchu mesta s možnosťou ľahkého prístupu do 9 kilometrov vzdialenej Nitry alebo 20 kilometrov vzdialených Zlatých Moraviec. Pod Agátmi sú elegantné, štýlové, moderné domy na okraji obce obklopené prírodou. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza aj autobusová zastávka, z ktorej chodia do Nitry ako medzimestské spoje, tak aj pravidelné spoje MHD linky 27. K dispozícii sú štyri jednopodlažné novostavby s dostatkom priestoru priamo v dome i na záhrade. V rámci sprostredkovania náš klient získava kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru Dohodnite si obhliadku: Martin Palatický palaticky@ Dodatok k cene: , vrátane provízie, možnosť HÚ Zastavaná plocha: 178m² Obytná plocha: 122.03m² Rozloha pozemku: 770m² Úžitková plocha: 122.03m² Vlastníctvo: firemné Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno - 2 Garáž: nie Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: čiastočne Krb: predpríprava Predzáhradka: neuvedené Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Terén: mierny svah Prístupová cesta: asfaltová cesta