inzercia, predaj, predám, bazár

Znížená cena o 25.000 Eur Luxusná 5 izbová novostavba

Kategória: Domy

!!! Znížená cena o 25.000 Eur !!! Typ : poschodový dvojdom luxusná 5 izbová novostavba, kolaudácia september 2022
 Lokalita: Ľubotice, Domašská ul.,
 Výmera: úžitková plocha 152m2, z toho zimná záhrada celoročne využiteľná 20m2, pozemok 250m2,
 Stav: kompletne dokončený a skolaudovaný,
 Vykurovanie: moderné teplovodné podlahové kúrenie
s termostatom v každej izbe na elektrický kotol s predprípravou na plyn
 Rozloženie: Prízemie: predsieň, kuchyňa s obývačkou s výstupom na vykurovanú zimnú záhradu, techn. miestnosť, samostatné wc. Poschodie: spálňa so samostatným šatníkom a vlastnou kúpeľňou, dve detské izby, pracovňa, kúpeľňa pre deti.
 Výstavba: - obvodové múry 30 cm tehla, zateplenie stien 15cm polystyrén
- stecha – betónové panely , izolácia IPA lepenka, polystyrén 40cm, Sika fólia hr.1,8mm, dunajský štrk
- okná a dvere – HESTA HARMONY antracit/biela - podlaha zateplenie 20cm polystyrén eps100, poter 5cm
- drenáž okolo domu s retenčnou nádobou
- elektrické vonkajšie žalúzie
- oplotenie gabionový plot
- predpríprava nabíjania elektro auta
- predpríprava na zavlažovanie záhrady
- predpríprava na klimatizačnú jednotku na poschodí
- rekuperačná jednotka v obývacej izbe na prízemí
-  IS: vodovod, kanalizácia, elektrina, optika
 Orientácia: JZ
 Výhody ponuky: moderná novostavba pre náročného klienta
 Cena 355.000 eur
Stanislava Kačmaríková
Znížená cena o 25.000 Eur Luxusná 5 izbová novostavba
Podobné inzeráty
Znížená cena o 25.000 Eur Luxusná 5 izbová novostavba
!!! Znížená cena o 25.000 Eur !!! Typ : poschodový dvojdom luxusná 5 izbová novostavba, holodom  Lokalita: Ľubotice, Domašská ul.,  Výmera: úžitková plocha 132m2 pozemok 250m2,  Stav: holodom,  Vykurovanie: moderné teplovodné podlahové kúrenie s termostatom v každej izbe na elektrický kotol s predprípravou na plyn  Rozloženie: Prízemie: predsieň, kuchyňa s obývačkou s výstupom na terasu, techn. miestnosť, samostatné wc. Poschodie: spálňa so samostatným šatníkom a vlastnou kúpeľňou, dve detské izby, pracovňa, kúpeľňa pre deti.  Výstavba: - obvodové múry 30 cm tehla, zateplenie stien 15cm polystyrén - stecha – betónové panely , izolácia IPA lepenka, polystyrén 40cm, Sika fólia hr.1,8mm, dunajský štrk - okná a dvere – HESTA HARMONY antracit/biela - podlaha zateplenie 20cm polystyrén eps100, poter 5cm - drenáž okolo domu s retenčnou nádobou - oplotenie gabionový plot - predpríprava nabíjania elektro auta - predpríprava na zavlažovanie záhrady - predpríprava na klimatizačnú jednotku na poschodí - rekuperačná jednotka v obývacej izbe na prízemí -  IS: vodovod, kanalizácia, elektrina, optika  Orientácia: JV  Výhody ponuky: moderná novostavba pre náročného klienta v stave holodom  Cena 320.000 eur Stanislava Kačmaríková Email: stana.kacmarikova@
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - [14.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 1 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 2 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 3 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 4 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 5 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 6 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 7 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 8 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 9 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 10 Spoločnosť U9, a.s. ponúka na predaj rodinný dom v obci Hrnčiarska Ves. RD bol postavený v roku 1968 a je v pôvodnom stave, čo ponúka možnosť novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Nachádza sa na slnečnom mieste s orientáciou JV a SZ. Stavebný materiál, ktorý sa pri stavbe domu použil je pálená tehla a váľok. Obytná plocha je 80 m2 a pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, 3 väčších miestností a jednej menšej, ktorá bola v minulosti pripravovaná na kúpeľňu. Dom má pôvodné drevené okná, drevené vstupné dvere, podlahy v dome sú pôvodné betónové a drevené dlážkovice a parkety. Kúrenie v dome nie je zachované, nakoľko RD nie je momentálne pripojený na žiadnu inžiniersku sieť. Inžinierske siete ako obecná voda, elektrina a plyn sú dostupné priamo pred domom. Dom je čiastočne podpivničený. Nachádza sa na peknom rovinatom pozemku vo výmere 211 m2, ku ktorému prislúcha udržiavaný pozemok vo výmere 563 m2. Poloha domu je na okraji dediny, vo veľmi kľudnom a slušnom prostredí, v ktorom sa nachádzajú ďalšie rodinné domy. Neďaleko sa nachádza rybník, ktorý je využívaný na rybolov a rovnako ako aj miesto na rekreáciu. Okolitá príroda ponúka možnosti pre turistiku, cyklotúry a relax. Obec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, nakoľko sa v nej nachádza škôlka, škola 1. stupeň, potraviny, pohostinstvo a zdravotné stredisko. V prípade, že vás táto ponuka zaujala a máte záujem o bližšie informácie alebo obhliadku, neváhajte nás kontaktovať na čísle . Cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného realitného a právneho servisu.
Novostavba moderného murovaného 4 iz. rod.domu - Rosina
Ponúkame na predaj novostavbu murovaného 4 izbového rodinného domu, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej prímestskej časti mesta Žilina v obci Rosina v novovzniknutej ulice. Ulica je vytvorená novým projektom so 4 samostatne stojacími domami a bytovým domom s troma bytovými jednotkami a dvoma nebytovými priestormi. Novostavba domu je umiestnená na rovinatom a slnečnom pozemku o výmere 344 m2 s dvoma parkovacími miestami. zastavaná plocha domu je 67,40 m2 úžitková plocha prízemia 55,05 m2 úžitková plocha poschodia 46,05 podlahová plocha oboch podlaží 101,69 Dispozične riešenie domu: 1.NP: Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, WC, technická miestnosť s práčkou, sušička s bojlerom, obývací priestor s kuchyňou a jedálňou ( 32,67 m2), výstup na terasu a menšia izba ( 10,71 m2). 2.NP: Na poschodí sa nachádzajú dve izby ( 16,16 m2 a 17,49 m2 ) a kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC. Novostavba je murovaná , dvojpodlažná a spĺňa všetky predpoklady moderného bývania v blízkosti mesta. Novostavba sa predáva v štádiu hrubej stavby s výplňami otvorov ( okná a vstupné dvere ) s podielom na spoločnej prístupovej ceste a prípojkami inžinierskych sietí ( elektrina, voda Sevak a kanalizácia) za cenu 220.000,-Eur. V prípade záujmu klienta o dokončenie domu do stavu " Holodom", vie investor dokončiť dom za cenu 270.000,-Eur. Dokončenie dou do stavu hrubej stavby, predpoklad jar 2023. Investor vie predať aj samostatné pozemky bez stavieb: pozemok č.1 - výmera 344 m2 - 61.920,-Eur podiel na spoločnej ceste - 10.000,-Eur spoločne siete + prípojka - 20.000,-Eur spolu cena 91.920,- Eur pozemok č.2 - výmera 340 m2 - 61.200,-Eur podiel na spoločnej ceste - 10.000,-Eur spoločne siete + pripojka - 20.000,-Eur spolu cena 91.200,-Eur pozemok č.3 - výmera 296 m2 - 53.280,-Eur podiel na spoločnej ceste - 10.000,-Eur spoločne siete + prípojky - 20.000,-Eur spolu cena - 83.280,-Eur pozemok č.4 - výmera 340 m2 cena spolu - 91.200,-Eur Pre bližšie informácie ma kontaktujte na tel.č.
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
Moderná 4 izbová NOVOSTAVBA rodinného domu, Cífer - Pác
Ponúkame na predaj NOVOSTAVBU 4 izbového rodinného domu, v novovybudovanej lokalite Cífer-Pác v srdci komplexu Slnečné pozemky. Samostatne stojaci rodinný dom je situovaný na slnečnom rovinatom pozemku o rozlohe 485 m2 a disponuje úžitkovou plochou 92,73 m2. Dispozičné riešenie:vstupná chodba, 2 samostatné nepriechodné izby, samostatné WC, technická miestnosť, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom + WC, priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou / vstup na terasu /, spálňa / vstup na terasu /. Cífer je najväčšou obcou v Trnavskom okrese, vyznačuje sa výborným dopravným napojením D1 - Blatné, v obci je vlaková stanica v smere Trnava – Bratislava. Obec Cífer má výbornú občiansku vybavenosť: detský lekár, praktický lekár, zubný lekár a lekáreň, materská škola, základná škola. Slnečné pozemky predstavujú dynamicky rozvíjajúcu sa lokalitu s rekreačným strediskom a kúpaliskom. Ide o bezpečnú lokalitu mimo hlavnej cesty. Inžinierske siete: plyn, voda, elektrina, kanalizácia, optický internet. Obhliadky možné 7 dní v týždni. Financovanie: Cena za HOLODOM 239 000 Eur / V cene na mieru interiér podľa vašich predstáv / 1. Pozemok 60 000 Eur 2. Základová doska, obvodové steny, veniec 71 000 Eur 3. Priečky, strecha, okná 31 000 Eur 4. Rozvody elektro, voda, kanalizácia 18 000 Eur 5. Prípojky 4 000 Eur 6. Podlahové kúrenie, izolácia podlahy, potery 24 000 Eur 7. Izolácia stropu, podhľady, maľba interiéru 15 000 Eur 8. Zateplenie fasády 16 000 Eur / Možnosť prispôsobiť financovanie individuálnym požiadavkám /. Začiatok výstavby jar 2023. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie / sme zapísaní v NBS v Registri finančných agentov a finančných poradcov ako Podriadený finančný agent v Podregistri poskytovania úverov pod registračným číslom 248 638.
Moderná 4 izbová NOVOSTAVBA rodinného domu, Slnečné pozemky
Ponúkame na predaj NOVOSTAVBU 4 izbového rodinného domu, v novovybudovanej lokalite Cífer-Pác v srdci komplexu Slnečné pozemky. Rodinný dom je súčasťou dvojdomu / každý dom má vlastnú stenu a izoláciu / je situovaný na slnečnom rovinatom pozemku o rozlohe 392 m2 a disponuje úžitkovou plochou 92,73 m2. Na predaj sú 2 rodinné domy. Dispozičné riešenie:vstupná chodba, 2 samostatné nepriechodné izby, samostatné WC, technická miestnosť, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom + WC, priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou / vstup na terasu /, spálňa / vstup na terasu /. Cífer je najväčšou obcou v Trnavskom okrese, vyznačuje sa výborným dopravným napojením D1 - Blatné, v obci je vlaková stanica v smere Trnava – Bratislava. Obec Cífer má výbornú občiansku vybavenosť: detský lekár, praktický lekár, zubný lekár a lekáreň, materská škola, základná škola. Slnečné pozemky predstavujú dynamicky rozvíjajúcu sa lokalitu s rekreačným strediskom a kúpaliskom. Ide o bezpečnú lokalitu mimo hlavnej cesty. Inžinierske siete: plyn, voda, elektrina, kanalizácia, optický internet. Obhliadky možné 7 dní v týždni. Financovanie: Cena za HOLODOM 219 000 Eur / V cene na mieru interiér podľa vašich predstáv / 1. Pozemok 40 000 Eur 2. Základová doska, obvodové steny, veniec 71 000 Eur 3. Priečky, strecha, okná 31 000 Eur 4. Rozvody elektro, voda, kanalizácia 18 000 Eur 5. Prípojky 4 000 Eur 6. Podlahové kúrenie, izolácia podlahy, potery 24 000 Eur 7. Izolácia stropu, podhľady, maľba interiéru 15 000 Eur 8. Zateplenie fasády 16 000 Eur / Možnosť prispôsobiť financovanie individuálnym požiadavkám /. Začiatok výstavby jar 2023. V cene nehnuteľnosti pre vás zabezpečíme: sprostredkovanie vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu, sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru, vrátane vinkulácie poistenia nehnuteľnosti k hypotekárnemu úveru na počkanie / sme zapísaní v NBS v Registri finančných agentov a finančných poradcov ako Podriadený finančný agent v Podregistri poskytovania úverov pod registračným číslom 248 638.