inzercia, predaj, predám, bazár

Zora Mintalová Zubercová - Tradície na Slovensku

Kategória: Beletria

Ponúkam na predaj knihu Tradície na Slovensku. Nová, bez poškodenia. Osobný odber Bratislava, po dohode Piešťany, Nové Mesto nad Váhom. Posielam aj poštou.
Zora Mintalová Zubercová - Tradície na Slovensku
Podobné inzeráty
Mintalova -  Vianoce na Slovensku
Vianoce na Slovensku Recepty, tradície a zvyklosti - Zora Mintalová Zubercová Výnimočná kniha do každej rodiny – 350 receptov zo 16 regiónov, spolu so zvykmi a nadčasovými kuchárskymi radami. Slovenské Vianoce nie sú len o kapustnici a oblátkach. Každý región má svoje variácie známych receptov aj vlastné špeciality i tradície. Kniha je nenahraditeľným domácim pomocníkom pri vianočných prípravách a bohatým zdrojom najrôznejších informácií, ktoré sa s najkrajšími sviatkami v roku spájajú. Vianoce na Slovensku obsahujú tradičné recepty a rady, ktoré po celom Slovensku dlhé roky zbierala známa slovenská etnografka Zora Mintalová Zubercová. Knizka je nova v TOP stave- 28 Odber posta alebo zasielkovna.
Mintalova -  Vianoce na Slovensku
Vianoce na Slovensku Recepty, tradície a zvyklosti - Zora Mintalová Zubercová Výnimočná kniha do každej rodiny – 350 receptov zo 16 regiónov, spolu so zvykmi a nadčasovými kuchárskymi radami. Slovenské Vianoce nie sú len o kapustnici a oblátkach. Každý región má svoje variácie známych receptov aj vlastné špeciality i tradície. Kniha je nenahraditeľným domácim pomocníkom pri vianočných prípravách a bohatým zdrojom najrôznejších informácií, ktoré sa s najkrajšími sviatkami v roku spájajú. Vianoce na Slovensku obsahujú tradičné recepty a rady, ktoré po celom Slovensku dlhé roky zbierala známa slovenská etnografka Zora Mintalová Zubercová. Knizka je nova v TOP stave- 23e. Odber posta alebo zasielkovna.
VIANOCE na Slovensku
Kniha je v krásnom stave, bez psokdoeni, vhodná aj ako darček. Cena 17 eur Autor- Zora Mintalova Zubercova
Nezostalo po nich ticho – 12 osobností očami ich blízkych
Predám knihu Nezostalo po nich ticho – 12 osobností očami ich blízkych Jaro Filip, Stano Radič, Pavol Juráň, Elena Galanová, Ondrej Nepela, Vladimír Dzurilla, František Dibarbora, Ivan Krajíček, Zora Kolínska, Vladimír Müller, Gustáv Valach. Rok vydania 2009. Počet strán cca 172. Bežne opotrebovaná na svoj vek, pekný stav. Cena 12 € + poštovné, môžete si prevziať osobne v Bratislave – Ružinove (Nivy). Pozrite si aj moje ďalšie knihy na
MOTIVAČNÁ PRÓZA A POÉZIA NA PREDAJ
PRÓZA : MAURICE MAGRE - Svet piratu 9 EUR PAUL DOHERTY - Maska boha slnka 5 EUR ZORA KYNEROVA - Rusalčina volba 8 EUR JAVIER SIERRA - Tajomné posolstvo 5 EUR MARSHA MEHRANOVA - Polévka z granátových jablek 8 EUR JENNIFER JOHNSTONOVÁ - Jak daleko k Babylonu 7 EUR ZANE GREY - Nevada 5 EUR ZANE GREY - Purpurový priesmyk 5 EUR TUCKER MALARKEYOVÁ - Vzkriesenie 5 EUR ROBERT VAN GULIK - Opica a tiger 5 EUR POÉZIA : MILAN RÚFUS - Dielo I. 6 EUR MARIAN PALOWSKI - Zamotany 5 EUR Posielam po prijatí platby alebo aj na dobierku.
F.M.Dostojevskij   - Výrastok
Predám knihu F.M.Dostojevskij Výrastok, rok vydania 1965, preklad Zora Jesenská, cena 7 €, kniha je vo veľmi dobrom stave.