inzercia, predaj, predám, bazár

Zostava dielenského nábytku

Kategória: Vybavenie dielne

Mám na predaj novú zostavu nábytku do dielne alebo garáže s pracovným stolom. Nemecká značka PROFIWERK. Robustná a stabilná zostava. 1x veľká skriňa s policami, 1x pracovná doska, 2x závesná skrinka, 1x zásuvková skrinka. Všetky uzamykateľné dvierka, 2 kľúče ku každej zámke. Rozmery sú na fotke. Je to už poskladané (vid foto.). Potrebné už len namontovať nožičky , úchytky na šuflíky a dvere.

Cena za komplet zostavu 770€.

Ideálne osobný odber alebo po dohode možnosť dopravy na Slovensku.

Zostava dielenského nábytku
Podobné inzeráty
Zostava dielenského nábytku.
Mám na predaj novú zostavu nábytku do dielne alebo garáže s pracovným stolom. Nemecká značka PROFIWERK. Robustná a stabilná zostava. 1x veľká skriňa s policami, 1x pracovná doska, 2x závesná skrinka, 1x zásuvková skrinka. Všetky uzamykateľné dvierka, 2 kľúče ku každej zámke. Rozmery sú na fotke. Je to už poskladané. Potrebné už len namontovať nožičky , úchytky na šuflíky a dvere... Cena za komplet zostavu 770€. Ideálne osobný odber alebo po dohode možnosť dopravy na Slovensku.
predám za symbolickú cenu pasky na hrany nábytku a píli
Predám,za symbolickú cenu ako dar,nové pásky na hrany nábytku bez lepu,cca 50až 100ks komplet balení a používané staršie píli na cirkulár cca 5- 10ks,dajú sa ešte roky používat.
TLAKOVÁ UMÝVAČKA LEVITA PW 100
Ponúkam na predaj - TLAKOVÁ UMÝVAČKA LEVITA PW 100. TECHNICKÉ PARAMETRE Napätie siete [V/Hz] 230/50 Regulátor tlaku vody (REG) nie Automatické nasávanie saponátu áno TOTAL STOP SYSTÉM (TSS) áno HMOTNOSŤ BALENIA [KG] 7 TEPLOTA PRÍVODNEJ VODY [°C] max 40 ROZMERY [CM] 32 x 23 x 64 x 5 MAX. PRACOVNÝ TLAK [BAR] 100 DĹŽKA PRÍVODNÉHO KÁBLA [M] 5 PRIPOJENIE PRÍSLUŠENSTVA bajonet HADICOVÝ NAVIJAK (RLW) nie MATERIÁL ľahká zliatina/ piesty tvrdochrom HMOTNOSŤ [KG] 5,3 DĹŽKA HADICE [M] 5 Príkon motora 1 400 W, maximálny pracovný tlak 100 bar. Prietok vody 5,5 l/min. Skvelo sa hodí na čistenie chodníkov, plôch okolo bazéna, stien bazéna, umývanie záhradného nábytku, bicyklov, záhradných strojov, automobilov a podobne. Umývačka je vybavená tlakovou hadicou s dĺžkou 5 metrov a nádobou na detergent. Total Stop Systém – automaticky vypína motor pri uzavretí pištole. Je to tento model: Plne funkčná.
TISICKY DOSIEK  len tento týždeň
Komplet - tisícky dosiek ZNÍŽENÁ CENA 1300€ (spolu cca 3 dodávky dielcov) Najlepšie Žilinský kraj - výrobcovia nábytku ponúkam veľa - stovky komponentov a náhradných dielov dosky,šuplíky , nožičky , dvierka, koľajky,čelá na postele ... stovky dosiek na výrobu komôd skriniek,sololity, drere na skrine aj veľké, zdrkadlove,sklo, konštrukcie spodných skriniek na linky, tabLy na stoly, aj skelenene LACNO - rušíme sklad ! Najlepšie si prísť naložiť a odviezť dodávkami. Výpredaj celého obsahu skladu - komplet všetky diely Odber možný dodávkou v Turanoch pre Viac info mi napíšte správu.
drevený rám
predám drevený rám-buk,pôvodne rám na dvierka k nábytku...je pevnejšía vhodný ako rám na zrkadlo,španielska stena,rám na obrazy...vhodné pre remeselníka alebo starožitníka čo dokáže niečo pekné vyrobiť...pôvodná cena 790 korún teraz cena 7 eur 1 kus...predám len spolu tri kusy
drevený rám
predám pevný drevený rám-buk,pôvodne rám na dvierka k nábytku...je pevnejší vhodný ako rám na zrkadlo,španielska stena,rám na obrazy...vhodné pre remeselníka alebo starožitníka čo dokáže niečo pekné vyrobiť...pôvodná cena 790 korún teraz cena 7 eur 1 kus...predám len spolu tri kusy