inzercia, predaj, predám, bazár

Zrekonštruovaný 2 izbový byt v centre Trenčína, 73m2

Kategória: Kancelárie

Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt( pôvodne nebytový priestor) s výmerou 73 m2 v centre Trenčína na ul. Horný Šianec (Námestie Sv. Anny)

Byt sa nachádza na prízemí so vstupom priamo z ulice, bezbariérový prístup.
Využitie: na komerčný krátkodobý a dlhodobý prenájom, na vlastné trvalé bývanie alebo podnikanie, prípadne kombináciu týchto možností.
Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, samostatnej kuchyne s jedálenským kútom, obývacej izby (24m2)+ samostatné WC s umývadlom (s možnosťou pridať sprchový kút), spální (18,5m2), šatníku, a kúpeľne s WC.

Stav bytu je po kompletnej rekonštrukcii vrátane výmeny elektrických a vodovodných rozvodov, interiérových a exteriérových dverí,kuchyne a murovanej kúpeľne . Kuchynská linka je vybavená vstavanou varnou doskou, chladničkou.
Podlaha je dlažba + plávajúca, okná a dvere sú plastové, centrálne kúrenie + podlahové v obývacke . Byt bez nutnosti dalšej investície.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI:
- Najväčšou výhodou tejto nehnuteľnosti je jej lokalita, ktorá ponúka rôznorodé využitie, či už na bývanie, ale aj na podnikateľské účely.
- Kompletna rekonštrukcia.
- Možnosť parkovania je pred budovou, alebo v blízkom okolí.

VOĽNÝ IHNEĎ
Vymením za dom v TN, plus môj doplatok
Zrekonštruovaný 2 izbový byt v centre Trenčína, 73m2
Podobné inzeráty
2 izbový byt v centre Trenčína, 73m2 alebo vymena
Kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt 73 m2 v centre Trenčína na ul. Horný Šianec (Námestie Sv. Anny) Byt sa nachádza na prízemí so vstupom priamo z ulice, bezbariérový prístup. Využitie: na komerčný krátkodobý a dlhodobý prenájom, na vlastné trvalé bývanie alebo podnikanie, prípadne kombináciu týchto možností. Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, samostatnej kuchyne s jedálenským kútom, obývacej izby (24m2)+ samostatné WC s umývadlom (s možnosťou pridať sprchový kút), spální (18,5m2), šatníku, a kúpeľne s WC. Stav bytu je po kompletnej rekonštrukcii vrátane výmeny elektrických a vodovodných rozvodov, interiérových a exteriérových dverí,kuchyne a murovanej kúpeľne . Kuchynská linka je vybavená vstavanou varnou doskou, chladničkou. Podlaha je dlažba + plávajúca, okná a dvere sú plastové, centrálne kúrenie + podlahové v obývacke . Byt bez nutnosti dalšej investície. Vymením za dom v TN, plus môj doplatok VOĽNÝ IHNEĎ
2 izbový byt v centre TN, 73m2
Kompletne zrekonštruovaný 2 byt 73 m2 v centre Trenčína na ul. Horný Šianec Nachádza na prízemí so vstupom priamo z ulice, bezbariérový prístup. Využitie: na komerčný krátkodobý a dlhodobý prenájom, na vlastné trvalé bývanie alebo podnikanie. Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, samostatnej kuchyne s jedálenským kútom, obývacej izby (24m2)+ samostatné WC s umývadlom (s možnosťou pridať sprchový kút), spální (18,5m2), šatníku, a kúpeľne s WC. Po kompletnej rekonštrukcii vrátane výmeny elektrických a vodovodných rozvodov, interiérových a exteriérových dverí,kuchyne a murovanej kúpeľne . Kuchynská linka je vybavená vstavanou varnou doskou, chladničkou. Podlaha dlažba + plávajúca, okná a dvere plastové, centrálne kúrenie + podlahové v obývacke . Bez nutnosti dalšej investície. Vymením za dom v TN + doplatok
2 izbový byt v centre TN, 73m2
Virtuálna prehliadka Kompletne zrekonštruovaný 2 byt 73 m2 v centre Trenčína na ul. Horný Šianec Nachádza na prízemí so vstupom priamo z ulice, bezbariérový prístup. Využitie: na komerčný krátkodobý a dlhodobý prenájom, na vlastné trvalé bývanie alebo podnikanie. Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, samostatnej kuchyne s jedálenským kútom, obývacej izby (24m2)+ samostatné WC s umývadlom (s možnosťou pridať sprchový kút), spální (18,5m2), šatníku, a kúpeľne s WC. Po kompletnej rekonštrukcii vrátane výmeny elektrických a vodovodných rozvodov, interiérových a exteriérových dverí,kuchyne a murovanej kúpeľne . Kuchynská linka je vybavená vstavanou varnou doskou, chladničkou. Podlaha dlažba + plávajúca, okná a dvere plastové, centrálne kúrenie + podlahové v obývacke . Bez nutnosti dalšej investície. Vymením za dom v TN + doplatok
Kancelárske priestory 73m2, pešia zóna, Staré Mesto
Na prenájom je blok kancelárii v centre Bratislavy v tesnej blízkosti Michalskej brány. Budova je po kompletnej rekonštrukcii (2017). Úžitková plocha je cca 73m2. Jedná sa o 3 kancelárie 23, 24 a 26m2. Na chodbe spoločné sociálne vybavenie a kuchynka. Priestory sú klimatizované, zabezpečené kamerovým systémom, v bodove je výťah Cena je 11 €/m2/mesiac + 4€/m2/mesiac energie a služby+ DPH. Voľné ihneď. Províziu neplatíte!
Kancelárske priestory 73m2, pešia zóna, Staré Mesto
Na prenájom je blok kancelárii v centre Bratislavy v tesnej blízkosti Michalskej brány. Budova je po kompletnej rekonštrukcii (2017). Úžitková plocha je cca 73m2. Jedná sa o 3 kancelárie 23, 24 a 26m2. Na chodbe spoločné sociálne vybavenie a kuchynka. Priestory sú klimatizované, zabezpečené kamerovým systémom, v bodove je výťah Cena je 11 €/m2/mesiac + 5.43€/m2/mesiac energie a služby+ DPH. Voľné ihneď. Províziu neplatíte!
Na prenájom kancelárske priestory v centre Trenčína s rozloh
Záujemca neplatí za sprostredkovanie žiadnu províziu realitnej kancelárii !!! Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory s rozlohou 38,6 m2 priamo v centre Trenčína.  Kancelárie sa nachádzajú v historickej budove na frekventovanej ulici s vlasnými parkovacími miestami.  V jednotlivých kanceláriách sú plávajúce podlahy na chodbách sa nachádza dlažba. K dispozícii sú aj ďalšie kancélárie nachádzajúce sa v budove s rozlohami od 13 m2 do 40 m2. Za budovou sa nachádza vlastné parkovacie miesto. Cena vrátane energií je 10 € / m2 / mesačne ( vrátane energií )