inzercia, predaj, predám, bazár

Zrkadlo do kaderníctva

Kategória: Ostatný nábytok

Ponúkame na predaj zrkadlo vhodné do kaderníctva alebo má využitie aj v bežnej domácnosti. Zrkadlo sa zavesuje na stenu, nutné pripevnenia o stenu. U nás bolo používané v kaderníctve. Rozmery 170cm výška, šírka 70cm. Nepoškodené. Máme na predaj 2 ks. Cena 1 ks 49 €. V prípade viac info kontaktujte nás emailom alebo na tel. čísle.
Zrkadlo do kaderníctva
Podobné inzeráty
Zrkadlo do kaderníctva
Ponúkame na predaj zrkadlo vhodné do kaderníctva alebo má využitie aj v bežnej domácnosti. Zrkadlo sa zavesuje na stenu, nutné pripevnenia o stenu. U nás bolo používané v kaderníctve. Rozmery 170cm výška, šírka 70cm. Nepoškodené. Máme na predaj 2 ks. Cena 1 ks 45 €. Dovoz nevieme zabezpečiť
Predam zrkadlo do kaderníctva
Predám zrkadlá do kaderníctva 2 zrkadlá su nepoužívané 60eur/ks 1 je pouzivané 40eur Na cene sa dá dohodnúť. Zrkadlá sa nachádzajú v NR. Prosím kontaktujte ma len mailom. Ďakujem za pochopenie
Predám nábytok z kadernictva
Predám nábytok z kaderníctva z dôvodu sťahovania. Všetko je ako nové. Stoličky pre zákazníkov 4ks, zrkadlá 4ks, stoličky bez opierky 2ks, strieborná lavička 3ks. Cena v správe. Pri odbere viac ks dohoda možná.
Zrkadlo
Predám závesné zrkadlo vhodné do kaderníctva. Bezchybný, používaný iba 1 rok
Nábytok do kaderníctva
Kreslo 90€ 2x Skriňa 100€ Zrkadlo 70€ Komoda a zrkadlo 100€ Malý stolik 40€ Umývadlo a kreslo 40€ Vešiakova stena 40€ Odber od 2.3.2023 V prípade záujmu, volajte alebo napíšte sms .
Drevené zrkadlo
Predám zrkadlo s jedinečným rámom, ktoré má prírodnú vlnitú hranu, presne podľa toho ako rástol strom. Zrkadlo do spálne, chodby či predsiene je neoddeliteľnou súčasťou každého domu. Masívny rám zrkadla je vyrobený z orechového dreva, ktoré zaručuje trvácnosť nábytku a odolnosť voči poškodeniu. Viditeľná štruktúra dreva dodáva nábytku jedinečný vzhľad, čo znamená jeho originalitu. Zrkadlo je vyrobené na mieru. Rozmery zrkadla: 800x550x16mm. Cena: 200€ AK MÁŠ ZÁUJEM AJ TY O TAKÉTO JEDINEČNÉ ZRKADLO Z KVALITNÉHO ORECHOVÉHO DREVA, TAK MA NEVÁHAJ KONTAKTOVAŤ.