inzercia, predaj, predám, bazár

Zrkadlovka Praktisix + Biometar objektív

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám zrkadlovku na film 6x6 s objektívom Biometar, vymeniteľným hľadáčikom a puzdrom vo veľmi dobrom stave. Cena dohodou.
Zrkadlovka Praktisix + Biometar objektív
Podobné inzeráty
PRAKTISIX (všetko na opravu)
K predaju stradoformáty PRAKTISIX. Všetko treba vyčistiť, premazať, oživiť,aj objektívy! 2x PRAKTISIX + objektív + puzdro: CENA: 85€/ks 1x telo PRAKTISIX(bez puzdra): CENA: 29€/ks VŠETKO VYŽADUJE SERVIS!!! Poštovné 4€ Na dobierku pošlem až po úhrade poštovného predom na účet. Pri úhrade celej sumy predom na účet,bude doprava zdarma.
Pentacon Six TL + Carl Zeiss Jena Biometar 2.8/80
Predám zrkadlový fotoaparát (SLR) Pentacon typu Six TL na zvitkový, teda stredoformátový film typu 120. Predáva sa so základným objektívom Carl Zeiss Jena Biometar s ohniskovou vzdialenosťou 80 mm a clonou f/2.8, ku ktorému je pôvodná krytka. Fotoaparát je v krásnom, zachovalom stave s minimálnymi známkami používania. V rovnakom stave je i objektív. Časy fungujú správne, okrem pomalších, ktoré nie sú presné a zasekávajú sa. Fotoaparát bol odskúšaný s čiernobielym i farebným filmom, konkrétne Fomapan 100 a Portra 400. Výsledné zábery sú krásne, veľké negatívy vo formáte 6x6. Fotoaparát sa predáva s pôvodným koženým obalom v peknom stave. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať cez e-mailový formulár. Dohoda pri serióznom jednaní samozrejmá. Môžem poslať službou Packeta po zaplatení zálohy na účet. Kliknite na moje meno, predávam toho viac!
Pentacon six TL, Biometar 2,8/80-Predané
Predám stredo formátový Pentacon s originálnym objektívom Biometar 2,8/80 , šachtou (waist-level finder) a pôvodným puzdrom. Všetko funkčné a v zachovalom stave, fotí na zvitkový film formát 6x6. Časy uzávierky 1/1000 až sekunda. Všetky rýchlosti uzávierky sú nastavené a presné. Posun filmu je v poriadku, políčka sa neprekrývajú. Testované s filmom. Blesk odpaľuje, matnica je čistá. Objektív je čistý bez plesne a škrabancov s minimom prachu. Clona funguje bez problémov, ostrenie tiež. Možnosť vyskúšať, rád predvediem, fotografie sú autentické. Pošlem poštou alebo Zásielkovňou na dobierku alebo vyplatením predom na účet. Pozri aj ostatné inzeráty.
PRAKTISIX telo na opravu, na diely
1x telo PRAKTISIX(bez puzdra): CENA: 25€/ks VŠETKO VYŽADUJE SERVIS!!! Poštovné 4€ Na dobierku pošlem až po úhrade poštovného predom na účet.
Zenit 3M + Silver Industar-50 3.5/50 M39
Zenit 3M je 35mm filmová zrkadlovka vyrobená spoločnosťou KMZ a vyrobená v rokoch 1962-70. Zenit 3M je celokovová zrkadlovka ktorá ma robustne a pevne telo ktoré je veľmi odolne. Fotoaparát sa bol svojho času veľmi žiadaný a vyhľadávaný medzi amatérskymi fotografmi pre svoje jednoduché ovládanie a stolový dizajn v štýle art deco. Fotoaparát disponuje zavitom M39 rovnakým ako majú fotoaparáty Leica, ktorými je tento fotoaparát inspirovaný. K fotoaparátu je aj originálny objektív Silver Industar-50 3.5/50, jedna sa o štandardný základný objektív ktorý je možne s adaptérom využívať aj na digitálnej zrkadlovke, objektív je pre svoj tomograficky efekt dodnes vyhľadávaný. Fotoaparát je v peknom stave ostrenie a clona idú pekne ľahko. Pri časoch B a 1/30 sa nedoviera plátno ostatne časy fungujú poriadku. + Originálne kožene puzdro Zenit 3M ⚫ Formát: 35 mm( kinofilm ) ⚫ Typ: Zrkadlovka ⚫ Značka: Zenit ⚫ Typ zamerania: Manuálny Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou , Zásielkovňou
Exa 1a + Domiplan 2,8/50mm Meyer Optik Görlitz
Exa 1a je 35 mm filmová zrkadlovka , vyrábaná spoločnosťou Ihagee v Drážďanoch. Exa Ia ma mechanické telo so sklopným hľadáčikom. Fotoaparát je určený pre objektívy s bajonetovým uchytením EXA. Používa 35 mm film a má jednoduchú manuálnu expozíciu s možnosťou nastavenia clony a času. Je kompaktný a ľahko prenosný, takže je vhodný pre cestovateľské fotografovanie alebo fotografovanie vo voľnom čase. K fotoaparátu je aj skveli objektív Domiplan 2,8/50mm Meyer Optik Görlitz. Objektív má pevnú ohniskovú vzdialenosť 50 mm a clonové číslo f/2,8. Jeho konštrukcia je veľmi solídna. Tento objektív je považovaný za veľmi kvalitný a je obľúbený medzi fotografmi, ktorí hľadajú jednoduchý, ale výkonný objektív s dobrým bokehom. ⚫ Formát: 35 mm( kinofilm ) ⚫ Značka: Exakta ⚫ Typ produktu: zrkadlovka ⚫ Model: Exa 1a Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou