inzercia, predaj, predám, bazár

Zruby

Kategória: Nové projekty

Staviame zruby, navrhneme projekt na mieru.
Drevodom alebo zrub ? neviete sa rozhodnúť ? Pošlite projekt, naceníme.
Zruby
Podobné inzeráty
Zruby na samote pri Krupine.pozemok 14.5ha
Tri nové zruby, veľký altánok, pôvodný obytný dom so staršou kamennou hospodárskou budovou, humno s boxmi pre kone, ohradené pastviny pre kone, luky, záhrady s ovocnými stromami, les s vlastným drevom na kúrenie, lacná voda z vrtu, 5 starých hlbokých kamenných studni, nerušený pokoj mimo ľudí. Prístup aj osobným autom. Len osobne jednania ak je vážny záujem, nevolať zvedavci, realitky /okrem prípadu keď mate záujemcu /
Netradičné zruby
Ponúkame vám výstavbu moderného netradičného zrubu. O rozlohe: -prízemie 45,26m2 -poschodie 21,02m2 Dom je konštruovaný zo smrekovej guľatiny rôzneho priemeru,alebo vami vybraným drevo materiálom. Na cene záleží od kvality materiálu dreva.. A-čko,B-čko,C-čko-záleží na vás,koľko financií chcete investovať. Kvalita a precíznosť je rovnaká pri všetkých triedach dreviny. Cena za najlacnejšie postavený zrub z dreviny C je 130000e.. Viac informácií vám poskytneme cez telefonický rozhovor..
Netradičné zruby Teréz
Ponúkame vám výstavbu moderného novo spatentovaného netradičného zrubu. O rozlohe: -prízemie 45,26m2 -poschodie 21,02m2 Dom je konštruovaný zo smrekovej guľatiny rôzneho priemeru,alebo vami vybraným drevo materiálom. Na cene záleží od kvality materiálu dreva a od počtu m2.. A-čko,B-čko,C-čko-záleží na vás,koľko financií chcete investovať. Kvalita a precíznosť je rovnaká pri všetkých triedach dreviny. Cena za postavený zrub na foto z dreviny C o rozlohe 70m2 cca je 130000e.. Viac informácií vám poskytneme cez telefonický rozhovor alebo email..