inzercia, predaj, predám, bazár

Zubné kefky Oral B Battery Precision Clean D4

Kategória: Zdravie a krása

Predám 2 čisto nové zabalené zubné kefky s náhradnými baterkami. Dôvodom predaja je nevhodný darček.Cena za obe kefky spolu je 13 eur. Kontaktujte ma mailom.
Zubné kefky Oral B Battery Precision Clean D4
Podobné inzeráty
Zubné kefky Oral B Battery Precision Clean D4
Predám 2 čisto nové zabalené zubné kefky s náhradnými baterkami. Dôvodom predaja je nevhodný darček.1 kefka => 8eur; obe kefky spolu 15 eur. Kontaktujte ma mailom.
Ecoco Držiak na zubnú kefku a dávkovač zubnej pasty
Ecoco Držiak na zubnú kefku a dávkovač zubnej pasty Držiak na zubné kefky obsahuje 5 otvorov pre zubné kefky, 4 poháriky, 2 dávkovače zubnej pasty a drážky na upevnenie hrebeňov, holiacich strojčekov atď. Poháriky sú vhodné pre celú rodinu. Držiak zubných kefiek sa skladá z ekologického ABS + PP plastu. Držiak na poháriky na jednej strane s kelímkom na držanie malých predmetov, na druhej strane s dutým dnom na držanie sušiča vlasov. Dodáva sa s háčikom na zavesenie kábla. Jednoduchá inštalácia. Držiak je dodávaný so samolepiacou nálepkou, ktorou sa držiak pripevní na stenu. Ľahko sa demontuje a čistí. Vlastnosti: Držiak na zubné kefky na prirobenie na stenu Obsahuje 5 držiakov na kefky, 4 tégliky, 2 expandéry na kefky Otvor pre hrebeň, holiaci strojček, atď. Dodáva sa so samolepiacou nálepkou. Nástenný, nepotrebuje vŕtanie, ľahko sa inštaluje. Ideálne na udržanie poriadku v kúpeľni. Materiál: ABS+PS+PP Rozmer položky: 25. 4 * 8. 2 * 15. 6cm Hmotnosť položky: 642 g Nové, nerozbalené, kompletné balenie vrátane príslušenstva Odošlem Packetou/Zásielkovnú poštovné 3,7 euro (len pri platbe vopred). V prípade dobierky požadujem poštovné zaplatiť vopred 4,7 euro Pre viac info ma kontaktujte, viac foto zašlem na email
3 Elektrické zubné kefky Oral-B, vhodné ako darček
Predám 3 nové elektrické zubné kefky Vitality 100 Oral-B. 2 sú pre dospelých a jedná detská kefka Oral-B Kids,originál zabalené, vhodné ako darček. Cena dospelých 14e za kus, detká 7e +poštovné. Kto zoberie obe dospelácke, detskú pridám grátis.
Oral B GÉNIUS 9200 W powered by BRAUN nová
Popis produktu Moderná, elegantná s veľkým množstvom funkcií. To všetko platí o elektrickej kefke Braun Oral-B Genius 9200W. K precíznemu vyčisteniu prispeje 3D technológie čistenia, správny tlak za Vás postráži senzor tlaku a s dodržaním času pomáha časovač. Vďaka mobilnej aplikácii potom môžete mať dokonalý prehľad o čistení. Vyskúšajte si nezáväzne túto kefku so zárukou vrátenia peňazí. Viac informácií o akcii 100 dní testovania so zárukou vrátenia peňazí - Oral-B kompletný popis tovaru nájdete tu:
Kefka Oral-B Vitality 100, Cross Action - NOVÝ KUS
Ponúkam na predaj túto kefku značky Oral-B (viď. foto). Jedná sa o nový kus zabalený. Elektrická zubná kefka Oral-B Vitality so 7.600 osciláciami za minútu ponúka dokonalé čistenie zubov a odstraňovanie zubného plaku. Jeho čistiaca hlavica sa prispôsobí každému jednotlivému zuba a odstráni z neho zubný povlak a škvrny z jeho povrchu. Zabudovaný časovač v rukoväti vám pomôže čistiť si zuby celé 2 minúty. Rukoväť je kompatibilná so všetkými kefkovými hlavami (s výnimkou Sonic). Farba: biela Zubná kefka Braun Oral-B Vitality CrossAction Vyvíja oscilačné a rotačné pohyby, ktorými naruší a následne odstráni zubný plak Obklopí každý zub Vylepšený systém vlákien 7.600 oscilácií za minútu 2-minútový časovač Farba: biela Obsah balenia: 1 elektrická zubná kefka Vitality 1 čistiaca hlavica Precision Clean 1 nabíjací stojan Zvýhodnená cena: 19.99€ Dôvod predaja: Nevhnodný darček Preferujem osobný odber v Martine. V prípade vážneho záujmu doručím vrámci Martina autom osobne. Pozri aj ďalšie moje inzeráty a referencie :-) Klik na meno "Miroslav" a ukáže všetko, čo mám v ponuke, nájdete tam zaujímavé služby a tovary. Prajem pekný a úspešný deň! S úctou Miroslav
Philips Sonicare 9000 DiamondClean
To najlepšie bielenie zubov od Philips Sonicare v našom najelegantnejšom modeli sonickej elektrickej zubnej kefky Philips Sonicare. Prejdite aj vy na Philips Sonicare. Intelig. a jednoduché čistenie zubov Zabudovaný senzor tlaku Inteligentné rozpoznávanie hlavice 4 režimy, 3 stupne intenzity. Hlavné benefity Váš DiamondClean 9000 vydrží aj pri pravidelnom používaní až dva týždne na jedno nabitie. Vďaka kefkovému nástavcu C3 Premium Plaque Control si môžete byť istí, že dosiahnete najhlbšiu možnú čistotu. Mäkké, flexibilné štetiny sú navrhnuté tak, aby sa ohýbali okolo obrysov zubov, čo vám poskytne až 4-krát viac kontaktu s povrchom zubov** a až 10-krát väčšiu mieru odstránenia plaku aj z ťažko dostupných miest. Kefkový nástavec C3 Premium Plaque Control je navrhnutý tak, aby sa mäkké, flexibilné štetiny dokonale ohýbali okolo obrysov zubov, čo vám poskytne až 4-krát viac kontaktu s povrchom zubov a pomôže vám čistiť aj ťažko dostupné miesta*. Inteligentné kefkové nástavce zabezpečujú, že používate správny režim a intenzitu na čo najlepšie čistenie zubov. Napríklad, povedzme, že používate kefkový nástavec W3 Premium White. Technológia BrushSync vášho DiamondClean 9000 automaticky zosynchronizuje váš kefkový nástavec s režimom White+, čím vám pomôže bieliť zuby. Zubná kefka DiamondClean 9000 disponuje režimami Clean, White+, Gum Health a Deep Clean+, ktoré vyhovejú všetkým vašim potrebám čistenia zubov. Režim Clean sa hodí na výnimočné každodenné čistenie, White+ odstraňuje škvrny, Gum Health poskytuje jemné, ale efektívne čistenie ďasien a režim Deep Clean+ vám ponúka osviežujúce hĺbkové čistenie. Tri stupne intenzity vám umožňujú vybrať si medzi vyšším nastavením na zvýšenie čistoty a nižším pre citlivejšie ústa. Všetky kefkové nástavce sa časom opotrebovávajú, takže musíte dávať pozor a ubezpečiť sa, že je vaše čistenie zubov rovnako efektívne. Naša technológia BrushSync sleduje, ako dlho ste používali kefkový nástavec a ako silný tlak ste pri čistení zubov vyvíjali. Pripomienka výmeny BrushSync na rukoväti a krátke pípnutie vás upozornia, že je čas ju vymeniť. Nemusíte si všimnúť, že pri čistení používate príliš veľkú silu, ale vaša kefka DiamondClean 9000 si to určite všimne. Pri použití príliš veľkého tlaku začne rukoväť kefky jemne pulzovať. Upozorní vás, aby ste znížili tlak na zuby a nechali kefkový nástavec robiť si svoju prácu. 7 z 10 ľudí si vďaka tejto funkcii zlepšilo techniku čistenia zubov. DiamondClean 9000 vám poskytuje pokyny potrebné na zlepšenie a udržiavanie zdravých návykov pri čistení zubov medzi preventívnymi vyšetreniami u zubára. Vstavané inteligentné senzory vás informujú, ak si čistíte zuby s príliš veľkým tlakom. *nerozbalená uplne nová+ (10/10) Na dobierku +5€ k hlavnej cene. Dôvod predaja nechcem túto kefku . Mail : hugohaverla6@ Tel: ( preferujem sms, alebo gmail)