inzercia, predaj, predám, bazár

Zvárací automat HERZ PlanOn na plasty a fólie

Kategória: Stavebné stroje

Predám vysokokvalitný zvárací automat značky HERZ PlanOn na zváranie plachiet a fólií. Má digitálny displej na nastavenie a sledovanie teploty a rýchlosti zvárania. Zváračka je v bezchybnom technickom stave, plne funkčná a poctivo pravidelne udržiavaná a servisovaná. Predávam ju spolu s originálnou kovovou truhlicou na prenos a uskladnenie. Cena je 1700,-€. Len osobný odber. V prípade seriózneho a veľmi rýchleho jednania je možná aj dohoda.
Zvárací automat HERZ PlanOn na plasty a fólie
Podobné inzeráty
Zvárací automat Sarnafil Sarnamatic 661 PLUS
Predám teplovzdušným zváraci automat Sarnafil Sarnamatic 661 Plus. Vodotesné teplovzdušné zváranie Sarnafil polymérnych fólií. Aj pre okrajové zóny. • Zváranie pri volne kladených a mechanicky kotvených systémoch (bodové kotvenie v línií presahov fóliových pásov) a pre lepené systémy.
Zvaracka na folie, bannery, rurky a plasty NOVA
Predam novu komplet zabalenu zvaračku na PVC folie, plasty, bannery, rurky, plachty, tesniace elementy... Teplotu a objem vzduchu je možné nastaviť. Keramické výhrevne teleso. Kompaktná a ľahká, ale výkonná aj pre profesionálnu prácu. Je vybavená tepelnou ochrannou trubicou a elektronickým systémom ochrany teploty. Napätie: 220 ~ 230V / 50Hz, Príkon: 1 600 W, Tlak vzduchu: 3000 pa, Objem vzduchu: 13,8 m3 / h - Max. 230 l / min, Teplotný nastaviteľný rozsah: 30 - 680 C. Balenie obsahuje: zváracia pištoľ, prítlačná silikónová rolka, nahrádné vykurovacie jadro, 20 mm plochá štrbinová tryska, guľatá dýza 5,2 mm, 8 mm trojuholníková zváracia tryska, guľatá zváracia dýza široká 7 mm, lepiace tyčinky z PE / PVC plastu, manuál. Je to konštrukčne, výkonnostne a funkčne rovnaka ako Leister. Viem poslat aj dobierkou za +5 €. Mam veľmi stresujúcu prácu tak ak práve nedvíham tak napište SMS alebo E-mail a ja sa Vám spätne ozvem.
Zvaracka na folie, bannery, rurky a plasty
Predam uplne novu komplet zabalenu zvaračku na PVC folie, plasty, bannery, rurky, plachty, tesniace elementy... Teplotu a objem vzduchu je možné nastaviť. Keramické výhrevne teleso. Kompaktná a ľahká, ale výkonná aj pre profesionálnu prácu. Je vybavená tepelnou ochrannou trubicou a elektronickým systémom ochrany teploty. Napätie: 220 ~ 230V / 50Hz, Príkon: 1 600 W, Tlak vzduchu: 3000 pa, Objem vzduchu: 13,8 m3 / h - Max. 230 l / min, Teplotný nastaviteľný rozsah: 30 - 680 C. Balenie obsahuje: zváracia pištoľ, prítlačná silikónová rolka, nahrádné vykurovacie jadro, 20 mm plochá štrbinová tryska, guľatá dýza 5,2 mm, 8 mm trojuholníková zváracia tryska, guľatá zváracia dýza široká 7 mm, lepiace tyčinky z PE / PVC plastu, manuál. Je to konštrukčne, výkonnostne a funkčne rovnaka ako Leister. viem poslat aj dobierkou za +5 € Ak nedvíham tak pracujem, napiste e-mail alebo SMS.
Zvaraci agregat
profesionálny, výkonný zvárací agregát(viď údaje na štítku) + príslušné káble. cena 120€. Poprosim volat
Prenajmem zvárací invertor
Prenajmem zvárací invertor váha 4kg 160A 20€/deň
Milwaukee akumulátorová okružná píla M18
predám akumulátorovú okružnú pílu značky Milwaukee, čisto novú zabalenú bez batérií v nulovej verzií. Je to rada M18 4933464589. Okružná píla na plasty a drevo 66mm. cenníková cena 423,60€ s DPH. moja cena 330€ cena obsahuje: 1 x MILWAUKEE M18 BLCS66-0 M18™ 66 mm bez uhlíková kotúčová píla na plasty a drevo 1 x MILWAUKEE Heavy Duty kufor 1 x Pílový kotúč 1 x Bočné ohradenie 1 x Násypka prachu 1 x Kľúč na kotúč