inzercia, predaj, predám, bazár

ZVARAČSKA MASKA

Kategória: Ostatné

PREDAM NEPOUZITU ZVARAČSKU MASKU CENA 10EUR
ZVARAČSKA MASKA
Podobné inzeráty
led rusko svietiace rusko led maska svietiaca maska
led rusko svietiace rusko led maska svietiaca maska cena dohodou poštovné 6 euro na dobierku inzerát platný do zmazania rusko sa nabija cez usb predna časť je trochu doškriabaná čo vydno aj na foto ale ruško je funkčne svieti 7 farbami ktoré sa dajú prepináť alebo sa dá nastaviť blikanie farieb dôvod predaja nevhodný dar rusko s farebnym led podsvietenim lumeniscencne farebne rusko s led podsvietenim rusko je cierne a má okrem svietenia farieb aj blikanie blikanie je viac druhov rusko ma kovovy pasik na nos a popruhy na nastavenie veľkosti led maska svietiaca maska
Ochranná ( plynová ) maska 3M Scott Safety ProMask Black
Ochranná celotvárová maska 3M Scott Safety ProMask Black (FF-302), stav ako nová. Univerzálna veľkosť Závit filtra RD40x1/7 Cena 110e, dobierka, alebo osobný odber. V prípade záujmu 1x Filter CleanAir MOF-6 len k maske za 10e. Vlastnosti Maska je charakteristická unikátnym T-profilom tesniacej línie, ktorý zaisťuje dokonalé padnutie masky na tvár. Odvodňovací kanálik umiestnený v podpere brady poskytuje komfort pri dlhom používaní. Špeciálna vnútorná maska redukuje obsah CO (< 0.5="" %)="" vo="" vnútri="" lícnice="" na="" minimum,="" a="" tým="" znižuje="" únavu=""> Konštrukcia rozvádza vzduch naprieč zorníkom, a tým bráni jeho zahmlievaniu. Poloha filtra znižuje námahu krčnej chrbtice a umožňuje dobrý výhľad smerom dolu. PROMASK je vyrábaný z odolného halon-butyl elastomeru Procomp® alebo z veľmi jemného silikónu. Aby boli zaistené potreby čo najširšieho okruhu konečných užívateľov. Halon-butylový elastomer lícnice PROMASK BLACK poskytuje bezkonkurenčnú odolnosť proti chemikáliám, ozónu a bežnému opotrebeniu. Vnútorná maska je vyrobená z nealergického silikónu, zámerne vybraného pre jeho chemickú odolnosť a obľubu u užívateľov. Trvanlivosť a vysoká chemická odolnosť elastomeru Procomp® zaručuje dlhú životnosť. Všetky ventilové plátky sú zhotovené z pružného a trvanlivého silikónu. Vysoko efektívna priezvučná membrána zaisťuje neskreslenú komunikáciu, a tým zvyšuje bezpečnosť.
Zvaracska kukla Raxx
Predám pár krát použitú zváračskú kuklu značky Raxx Profi DIN 9-13 kukla tig mig zvaranie praca co2 mig mag
Zváračská obuv č.43
Zváračská obuv č.43
Zváračska Prilba Speedglass 9002x
Podobnú danej kukle ale DIN číslo je do 13. Cena dohodou, moja predstava je 220€.
Led fotonová maska
LED maska na tvár v červenej, modrej, oranžovej, svetlomodrej, fialovej a svetlo fialovej farbe. prenosný dizajn vás uspokojí pri riešení ďalších vecí počas starostlivosti o pleť. Maska zodpovedá kontúram tváre a pohodlne sa nosí. Maska aktivuje fotoreceptory v kožných bunkách, reguluje olej, zmenšuje póry, napína pokožku, bojuje proti starnutiu, vybledne tmavé škvrny. Vhodné pre všetky typy pleti - môžu byť ideálnym darčekom pre mužov aj ženy . Maska je úplne nová a nepoužívaná, mám dve, tak jednu posúvam..