inzercia, predaj, predám, bazár

Zváranie plastov, leštenie svetlometov, tepovanie.

Kategória: Opravy a servis

Ponúkame zváranie poškodených plastových častí osobných a nákladných automobilov, motocyklov, dopĺňanie chýbajúceho plastu.
Cena po obhliadke. Zašlite nám fotografiu poškodeného dielu cez MMS, WhatsApp, alebo Viber a obratom Vám pošleme cenovú ponuku.
Orientačná cena pri bežných prasklinách:
do 10 cm = 1,50€/cm
nad 10 cm = 1€/cm

Renovácia svetlometov - zažltnuté, matné, drobné škrabance. Cena 15€/ks.

Tepovanie interiéru osobných a nákladných vozidiel.
Sedadlo 7€/ks, kufor 10€, strop 10€, podlaha 10€. Príplatok za silné znečistenie + 30%.
Zváranie plastov, leštenie svetlometov, tepovanie.
Podobné inzeráty
Zváranie plastov, leštenie svetlometov, tepovanie.
Ponúkame zváranie poškodených plastových častí osobných a nákladných automobilov, motocyklov, dopĺňanie chýbajúceho plastu. Cena po obhliadke. Zašlite nám fotografiu poškodeného dielu cez MMS, alebo WhatsApp a obratom Vám pošleme cenovú ponuku. Orientačná cena pri bežných prasklinách: do 10 cm = 1,50€/cm nad 10 cm = 1€/cm Renovácia svetlometov - zažltnuté, matné, drobné škrabance. Cena 15€/ks. Tepovanie interiéru osobných a nákladných vozidiel. Sedadlo 7€/ks, kufor 10€, strop 10€, podlaha 10€. Príplatok za silné znečistenie + 30%.
Zváranie plastov, leštenie svetlometov, tepovanie.
Ponúkame zváranie poškodených plastových častí osobných a nákladných automobilov, motocyklov, dopĺňanie chýbajúceho plastu. Cena po obhliadke. Zašlite nám fotografiu poškodeného dielu cez MMS, WhatsApp, alebo Viber a obratom Vám pošleme cenovú ponuku. Orientačná cena pri bežných prasklinách: do 10 cm = 1,50€/cm nad 10 cm = 1€/cm Renovácia svetlometov - zažltnuté, matné, drobné škrabance. Cena 15€/ks. Tepovanie interiéru osobných a nákladných vozidiel. Sedadlo 7€/ks, kufor 10€, strop 10€, podlaha 10€.
Lakovanie,leštenie,ochrana
Lakovanie-leštenie karosérie Lakovanie-leštenie predných a zadných svetlometov Ochrana podvozku s bitumenom+vystriekanie dutín s voskom
zváranie plastov  NON_STOP
Zváranie plastov - automobily, motocykle,pracovné stroje.
Čistenie a leštenie šperkov
Potrebujete profesionálne a dôkladné čistenie a leštenie svojich šperkov? Ponúkame Vám kvalitné služby s garanciou dokonalého výsledku. Naši skúsení odborníci Vám pomôžu obnoviť pôvodný lesk a krásu Vašich šperkov. Čistenie a leštenie prebieha šetrne a bezpečne pre materiály a drahokamy. Neváhajte a dajte svojim šperkom nový život s našimi službami. Kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky pre viac informácií a objednávku.
Autoservis - Pneuservis - Tepovanie
Hľadáte Autoservis kde sa Vám postarajú o auto na 100% bez zdierania? Sme tu pre Vás! ✅-Výmena oleja a filtrov ☑️-Výmena rozvodov a oprava preskočených rozvodov ✅-Oprava a výmena podvozkových častí vozidiel ☑️- Všeobecné opravy vozidiel, motorová iných častí.. ✅-Príprava a sprostredkovanie TK a EK ☑️-Tepovanie vozidiel ✅-Autodiagnostika ☑️-Leštenie vozidiel ✅-Pneuservis ☑️- predaj vozidiel ✅-Predaj auto dielov a auto doplnkov Nájdete nás na Adrese : Most pri Bratislave Bratislavská 67 Za reštauráciou Pruk Pre viac info volať na: Tešíme sa na Vás Priatelia!