inzercia, predaj, predám, bazár

Zvieratká - ježko a líška

Kategória: Hračky

Ponúkam zvieratká ježka a lísku, rozmery: 17 cm x 13 cm. Cena 4 €/ks
Zvieratká - ježko a líška
Podobné inzeráty
Schleich - lesné zvieratká
Predám lesné zvieratká Schleich - medveď, veverička, líška, orol, ježko. Pozri aj moje iné inzerátky pre iné zvieratká alebo Schleich sety. Osobný odber v BA alebo posielam poštou podľa cenníka SP.
Hracia deka chicco
Predám hraciu deku chicco s lesným motívom 1x vyskúšanú.Pôvodná cena 43,77€. Zakúpené tu : Uprednostňujem osobný odber, ale môžem poslať aj poštou, ale treba k cene prirátať poštovné. Môžem doviesť do KE.Kontaktujte ma e-mailom alebo volajte. Na sms neodpovedám. Popis tovaru: Kúzelný les je trojrozmerné miesto na trávenie času a rozvoj hry pre batoľatá. Základom je polstrovaná mäkká podložka zdobená lesnými motívmi, plná priateľských lesných zvieratiek. Je tu líška, veverička, mýval, vták a žaba. Nad vzdelávacou podložkou sú dva krížové oblúky potiahnuté vzorovanou látkou príjemnou na dotyk. Oblúky majú textilné pútka, na ktoré môže batoľa zavesiť 5 rôznych hračiek. Prívesky (v tvare vrúbkovaného listu, v tvare obruče naplnené loptičkami a 3 priateľskými zvieratkami: vtáčikom, mývalom a líškou) stimulujú detské zmysly - hmat, zrak a sluch - a pomáhajú im trénovať staré a učiť sa nové zručnosti. Prívesky je možné od oblúkov oddeliť a hrať sa s nimi, kdekoľvek si dieťa praje. To je dôležité najmä kvôli funkcii odnímateľných zvieratiek, ktoré nielen pomáhajú dieťaťu v rozvoji, ale môžu sa stať jeho prvými plyšovými kamarátmi, ktorých si bude chcieť zobrať so sebou na prechádzky alebo na spanie. Odnímateľné zvieratká majú ďalšie atrakcie: medvedík čistý je mäkký a príjemný na dotyk, ideálny na maznanie, vtáčik má všetky zrkadlá pre prvé objavy a pozorovanie vlastnej tváre dieťaťa a líška s 2 režimami hry obohatené o elektronické efekty. Líška pomôže vášmu dieťaťu relaxovať, upokojí ho klasickou hudbou a jemným nočným svetlom a cez deň ho zabaví živšou hudbou a jasným svetlom. Oba režimy poskytujú celkom 4 minúty zvukových efektov.
Hracia podložka s lesnými zvieratkami pre bábätko
Predám hraciu deku s lesnými zvieratkami, vhodná od narodenia. Veľmi príjemný mäkký materiál, podložka je v strede vyplnená, aby malo bábätko čo najväčšie pohodlie. My sme ju používali asi 2 mesiace. Dostali sme totiž inú podložku, využívame tú. Zvieratká: líška, los, ježko a asi srnka :) + zrkadielko v strede. 2 zvieratká majú v sebe rolničku, po zatrasení príjemne cingajú. Podložka sa dá samozrejme zložiť, pričom má veľmi praktický prenosný obal - tašku. Viď foto. Takto si ju môžete vziať hocikde so sebou. Pôvodná cena 80€. Nová cena 35€. Vieme doviezť do: Senica - Sobotište - Kunov - Hlboké - Vrbovce Podložku je potrebné si samozrejme oprať :) na hrazdičke a zrkadielku je vyblednutý fľak, málo viditeľné. Oficiálny popis: Mäkká polstrovaná hracia deka z plyšovej tkaniny patrí do série hračiek Edvin, inšpirované škandinávskou prírodou a zvieratami, ktoré v nej žijú. Okrem zavesených hrkajúcich zvieratiek pozornosť dieťaťa zaujme aj bezpečné zrkadielko. Hračky sa ľahko upevňujú suchým zipsom. Rozmery: 80 x 80 x 50 cm. Vhodné od narodenia.
Hračky - zvieratká
Ponúkam tieto zvieratká: ježko a líška. Vyrobené z moderných, kvalitných a zdravotne nezávadných materiálov. Rozmery: 17 x 13 cm Cena: 5 €/ks
Hracia podložka s lesnými zvieratkami pre bábätko
Predám hraciu deku s lesnými zvieratkami, vhodná od narodenia. Veľmi príjemný mäkký materiál, podložka je v strede vyplnená, aby malo bábätko čo najväčšie pohodlie. My sme ju používali asi 2 mesiace. Zvieratká: líška, los, ježko a asi srnka :) + zrkadielko v strede. 2 zvieratká majú v sebe rolničku, po zatrasení príjemne cingajú. Podložka sa dá samozrejme zložiť, pričom má veľmi praktický prenosný obal - tašku. Viď foto. Takto si ju môžete vziať hocikde so sebou. Pôvodná cena 80€. Nová cena 35€. Vieme doviezť do: Senica - Sobotište - Kunov - Hlboké - Vrbovce Podložku je potrebné si samozrejme oprať :) na hrazdičke a zrkadielku je vyblednutý fľak, málo viditeľné. Oficiálny popis: Mäkká polstrovaná hracia deka z plyšovej tkaniny patrí do série hračiek Edvin, inšpirované škandinávskou prírodou a zvieratami, ktoré v nej žijú. Okrem zavesených hrkajúcich zvieratiek pozornosť dieťaťa zaujme aj bezpečné zrkadielko. Hračky sa ľahko upevňujú suchým zipsom. Rozmery: 80 x 80 x 50 cm. Vhodné od narodenia.
Hracia podložka s lesnými zvieratkami pre bábätko
Predám hraciu deku s lesnými zvieratkami, vhodná od narodenia. Veľmi príjemný mäkký materiál, podložka je v strede vyplnená, aby malo bábätko čo najväčšie pohodlie. My sme ju používali asi 2 mesiace. Zvieratká: líška, los, ježko a asi srnka :) + zrkadielko v strede. 2 zvieratká majú v sebe rolničku, po zatrasení príjemne cingajú. Podložka sa dá samozrejme zložiť, pričom má veľmi praktický prenosný obal - tašku. Viď foto. Takto si ju môžete vziať hocikde so sebou. Pôvodná cena 80€. Ponukam za 20€. Vieme doviezť do: Senica - Sobotište - Kunov - Hlboké. Podložku je potrebné si samozrejme oprať :) na hrazdičke a zrkadielku je vyblednutý fľak, málo viditeľné. Oficiálny popis: Mäkká polstrovaná hracia deka z plyšovej tkaniny patrí do série hračiek Edvin, inšpirované škandinávskou prírodou a zvieratami, ktoré v nej žijú. Okrem zavesených hrkajúcich zvieratiek pozornosť dieťaťa zaujme aj bezpečné zrkadielko. Hračky sa ľahko upevňujú suchým zipsom. Rozmery: 80 x 80 x 50 cm. Vhodné od narodenia.