inzercia, predaj, predám, bazár

Zvuková karta M-Audio Air 192/6

Kategória: Zvuková technika

Predám zvukovú kartu M-Audio Air 192/6, pár krát použitá, top stav.
Zvuková karta M-Audio Air 192/6
Podobné inzeráty
M-Audio AIR 192|14 (USB Prevodník/Zvuková karta)
Predám výbornú zvukovú kartu v zánovnom stave s kompletným príslušenstvom a bez akýchkoľvek známok používania. Záruka do 10.10.2023 na Muzikeri. Pôvodná cena 265€ Obsah balenia: AIR 192/14, USB-C-USB-C kábel, USB-C-USB-A kábel, 2 x 3,5 mm - MIDI adaptér, karta pre stiahnutie software, manuál AIR 192/14 predstavuje USB audio/MIDI rozhranie a prináša vysoko kvalitný záznam v štúdiovej kvalite - 24 bit/192 kHz. AIR 192/14 obsahuje 4 x XLR + 6,3 mm TRS jack kombinované vstupy, 2 x 6,3 mm jack vstupy a 2 x 6,3 mm jack nástrojové vstupy, špeciálne určené pre gitaru/basgitaru. Navyše ponúka MIDI vstup/výstup pre syntetizátor, sekvencer a ostatné MIDI zariadenia. Audio prevodník je vybavený predzosilňovačom Crystal Preamp s nízkou úrovňou šumu a zabezpečuje kvalitný prenos zvuku mikrofónov. AIR 192/14 obsahuje špičkové A/D prevodníky s 24-bit rozlíšením a vynikajúcim dynamickým rozsahom pre detailný zvuk.
zvuková karta M-Audio Delta 1010 LT
Predám uvedenú zvukovú kartu. Plne funkčná. Ku karte pridám ešte druhú kabeláž, vyrobenú pre Live nahrávanie priamo cezlinkové výstupy v mix pulte. Dôvod predaja -nevyužitá. parametre: M-Audio Delta 1010LT - 10-kanálová zvuková karta PCI 24 bitov / 96kHz s mikrofónovými predzosilňovačmi M-Audio Delta 1010LT je PCI karta, ktorá obsahuje všetky rozhrania, ktoré porebujete pre nahrávanie hudby: 8-analógových vstupov a výstupov, dva z nich majú XLR (Canon) konektor a mikrofónový predzosiňovač, digitálny vstup a výstup S/PDIF (koaxiálny), MIDI vstup a výstup (16 kanálov) a WordClock vstup a výstup. Ku karte môžete súčasne pripojiť signál z rôznych zdrojov a vďaka softvéru Delta Control Panel môžete jemne nastaviť úrovne na vstupoch. Vstupy 1 a 2 s XLR konektormi môžu pracovať byť nastavené ako linkový symetrický vstup alebo mikrofónový vstup s predzosilňovačom. Nemusíte teda používať prídavný mikrofónový predzosilňovač pre pripojenie mikrofónov. S/P DIF interfejs vám zase umožní pripojiť digitálne zariadenia od DAT, CD, DVD, Minidisc až po digitálne efektové procesory s ovládaním SCMS copy protection protokolu.
Zvuková karta ROLAND Rubix 44
Predám zvukovu kartu ROLAND Remix44 v nepoškodenom v plne funkčnom stave. Vlastosti- Zvukové karty Rubix obsahujú všetko, čo moderný hudobník potrebuje na nahrávanie. Nahrávanie v štúdiovej kvalite zabezpečujú 4 mikrofónové predzosilňovače s nízkym šumom a vzorkovacia frekvencia, ktorú možno zvoliť až do 24 bitov/192 kHz. 4 samostatné výstupy umožňujú sofistikovanejšie mikrofónovanie. Vďaka robustnej a kompaktnej konštrukcii sa o zariadenie nemusíte báť a môžete si ho ľahko vziať na nahrávanie v teréne alebo na koncert. Integrovaný kompresor/limitér pomáha pri dynamike nahrávania počas živého nahrávania a zabraňuje nežiaducemu orezaniu alebo preťaženiu. Zvuková karta je vybavená aj vstupom Hi-Z na pripojenie gitary alebo iného zariadenia s vysokou impedanciou. Okrem štandardnej kompatibility so zariadeniami PC a Mac je možné kartu pripojiť aj k iPadom a vytvoriť tak skutočne kompaktnú zostavu na nahrávanie. Softvér: Roland Cloud - 6 měsíců Vzorkovacia frekvencia : 16, 24bit/44.1 kHz, 48 kHz, 88.2 kHz, 96 kHz, 176.4 kHz, 192 kHz Kompatibilita : Windows 7, 8, 8.1, 10, Mac OS X 10.10 ->, iOS 9 -> Typ: USB Počet analógových výstupov: 4 Počet mikrofónnych vstupov: 4 Počet vstupov: 4 Počet výstupov: 4 MIDI: Áno SPDIF: Nie ADAT: Nie Slúchadlový výstup: Áno Fantómové napájanie : Áno Montáž 19": Nie Obsah balenia: Setup Guide, USB kábel, Napájací kábel Počet analógových vstupov: 4 V pripade otazok ma nevahajte kontaktovat.Len osobny odber.dakujem
Tascam us 14.4 mkII
Tascam US-144 MKII Tascam US144 MK2, USB audio interface, 2 mikrofónne vstupy s fantómovým napájaním, 2 linkové výstupy, MIDI vstup / výstup, prepínateľný vstup pre gitaru, S / PDIF stereo koaxiálny vstup / výstup, individuálne nastavenie výstupnej úrovne signálu linkového a slúchadlového výstupu, až 96kHz / 24bit prevodníky, napájanie cez USB USB zvuková karta ponúka veľmi dobré parametre. Karta Tascam US 144mk II je vybavená niekoľkými odlišnými audio vstupy. Mikrofón vstupy sú tu dva a sú osadené klasickými symetrickými XLR konektory s phantómovým napájaním (+48 V), ktoré umožňuje pripojenie kondenzátorových mikrofónov. Ďalšími sú dva nezávislé symetrické linkové vstupy v prevedení 6,3 jack (L, R). Jeden z nich (R) je možné pomocou prepínača na hornom paneli zvukovej karty prepnúť do režimu "Guitar". V tomto režime sa chová vstup ako klasický nástrojový HI - Z vstup, do ktorého je možné pripojiť elektrickú gitaru alebo basgitaru. Ak pracujete s MIDI nástrojmi ako syntetizátory, MIDI kontrolery a podobne, oceníte integrované MIDI rozhranie zahŕňajúce MIDI vstup a výstup. Pre profesionálnu prácu je karta vybavená aj koaxiálnym S / PDIF vstupom a výstupom, aj pre pripojenie zvukových modulov, samplerov alebo záznamových zariadení. Tykto je vďaka digitálnemu vstupu nahrávať až štyri stopy naraz. Prepojenie karty s počítačom obstaráva USB zbernice (USB 2.0). Karta je kompatibilná s platformou Mac aj Windows.Tascam US 144mkII nahráva s vzorkovacími frevencemi až 96 kHz a bitovou hlobkou až 24 bit. S kartou je dodávaný produkčná software Cubase LE 4, ktorý v tejto verzii ponúka nahrávanie do 48 audio stôp a 64 MIDI stôp. Samozrejmosťou je podpora VST efektov a VST plug - in nástrojov. Prevedenie a dielenské spracovanie karty je veľmi kompaktný a vďaka hliníkovej konštukcia je predurčená sprevádzať vás na cestách. Technická špecifikácia • Vstupná impedancia mikrofónový XLR: 2,2 kOhm • Vstupná impedancia linkový TRS (L / R) režim Line: 15 kOhm • Vstupná impedancia linkový TRS (R) režim Guitar: 1 MOhm • Výstupná impedancia RCA: 200 Ohm • Slúchadlový výstup: 18 mW + 18 mW / 32 Ohm • Vzorkovacia frekvencia: 44,1 / 48 / 88,2 / 96 kHz • Bitová hĺbka: 16 / 24 - bit • Frekvenčný rozlíšenie Mic: 20 Hz - 20 kHz, +0,5 dB / -1,0 dB (režim 44,1 / 48 kHz) • Frekvenčný rozlíšenie Mic: 20 Hz - 40 kHz, +0,5 dB / -1,5 dB (režim 88,2 / 96 kHz) • Odstup signál / šum, prevodníky AD - DA: 96 dB (Line) • Odstup signál / šum: 107 dB (monitoring) • THD AD - DA: 0,0045% • THD Monitoring: 0,002% • Napájanie po USB zbernici • Nulová latencia monitoringu nahrávania • Prevádzková teplota: 5 - 35 ° c Kontrolery • 2 X otočný potenciometer vstupnej úrovne • 1 X otočný potenciometer Monitoring (nastavuje pomer medzi vstupným signálom a výstupom z počítača) • 1 X otočný potenciometer výstupnej hlasitosti (ovládanie súčasne pre slúchadlový aj linkový Master výstup) • Prepínač vstupnej
Behringer UMC204HD zvuková karta
Behringer U-Phoria UMC204HD Profesionálne 2x4 USB 2.0 Audio/MIDI rozhranie pre nahrávanie mikrofónového signálu a nástrojov. Rozhranie pracuje so zvukom špičkovej kvality s rozlíšením 24-bit a vzorkovacou frekvenciou 192 kHz. Zvuková karta je kompatibilná so všetkými populárnymi profesionálnymi DAW ako napríklad Avid Pro Tools, Ableton Live, Steinberg Cubase a podobne. UMC204HD je vybavená dvojicou vstupov a štvoricou výstupov a konektormi MIDI In a Out pre prepojenie s vaším PC alebo Macom. Okrem toho je k dispozícii phantomové napájanie a dvojica vstupov je vybavená špičkovými predzosilňovačmi legendárnej značky MIDAS. Samozrejmosťou je nulová latencia pre monitoring, analógové insert vstupy, výkonný slúchadlový výstup s ovládaním hlasitosti a možnosťou prepínania A/B monitoringu a výstupné konektory typu XLR a TRS 6,3mm.
Presonus PD70+Behringer UMC22 U-Phoria
Presonus PD70+Behringer UMC22 U-Phoria je balíček Dynamického broadcast mikrofónu, zvukovej kraty behringer a XLR kábla. Dôvod predaja: nemám ho už ako využiť Obsah balenia: Dynamický broadcast mikrofón, zvuková karta a XRL kábel. Mikrofón aj zvuková karta sú v perfektnom stave, len zvuková karta je mierne poskrábana, používany je asi 6 mesiacov, na jednoduché veci ako streamovanie alebo volanie atď. Cena začína na 130 eurách, poprípade sa dá na cene ešte dohodnúť. Mikrofón neposielam prijímam len osobné stretnutie a peniaze na ruku. Mikrofón je možné osobne otestovať. Poprosím volať az od 14:30 stále som študent.