inzercia, predaj, predám, bazár

Zvuková zatĺkačka

Kategória: Hračky

Zatĺkačka je v super stave, bez poškodení..Pri zatĺkaní vydáva zvuky a bliká.
Zvuková zatĺkačka
Podobné inzeráty
Zatĺkačka pre deti Hape
Zatĺkačka pre deti – Hape Krásna drevená zatĺkačka pre menšie deti. Rokmi preverená klasika, ktorá zabaví deti všetkých generácií. Je vyrobená z kvalitného odolného materiálu, vo farbách dúhy. Kolíčky možno zatláčať prstom hore dole, kladivkom ich deti zatĺkajú podľa zo strany jednej, či druhej. Deti si pomocou tejto zatĺkačky precvičujú svoje motorické zručnosti a koordináciu pohybov.
Drevený vláčik, vkladačky, zatĺkačka little dutch, hračky
Prvá fotka Drevený vláčik a drevené krájanie zeleniny na suchý zips Cena 10 eur spolu Druhá fotka Drevená vkladačka darujem. Posúvanie hláv a skladanie macíka. Cena 7 eur spolu Tretia fotka Drevené hračky. Vzadu veľké dve autíčka darujem. Do jedného sa vkladajú zvieratá. Druhé auto je na šróbovanie. Sloník je na ťahanie. Krokodíl je na krútenie. Psík sa dajú kolieska vyberať. Ostatné na kolieska. Cena 15 eur spolu. Štvrtá fotka Little dutch zatlkačka Používané. Cena 6 eur Šiesta fotka Vkladacia kocka a veľká drevená kocka Cena spolu 15 eur.
Domček so zvieratkami / Zatĺkačka bubon
Domček so zvieratkami na hranie, ohrádka aj domček sú rozoberateľné. Hraný stav. Cena 6€ Zatĺkačka ako bubon, šikovná hračka pre najmenšie detičky. Mám aj originál krabicu. Cena 5€ Preferujem osobný odber. Pošlem aj poštou ale až po nabehnutî platby na môj účet. Na dobierku neposielam! Pozri aj iné moje inzeráty možno sa ti niečo zapáči
Zatlkacka - Buchni kladivom
Zatlkacka, pri buchnuti zvieratko blika a vydava zvuk. Bez poskodeni, malo pouzivane
Zatĺkačka a tvary Smallfoot 3+
KOMUNIKACIA MAILOM!!! Krásne zachovalá zatĺkačka s kladivkom, tvary do otvorov. Všetky vkladacie prvky, kompletná. Stav 100/100. Povodna cena 25 EUR. V pôvodnej nepoškodenej krabici. Nemecká značka Small Foot zameraná na predaj kvalitných drevených hračiek od roku 1996. Všetky drevené hračky značky Small Foot majú označenie CE a sú vyrábané podľa európskej normy pre bezpečnosť hračiek EN 71. Použité farby sú špeciálne vyvinuté pre drevené hračky a sú odolné aj proti slinám detí. Drevo, ktoré sa používa pre tieto hračky, väčšinou pochádza z lesníckych spoločností zapojených do zalesňovania. To ponúka všetkým zákazníkom možnosť prispieť k zachovaniu prirodzene rastúcich lesov. Drevené hračky Small Foot sú žiarivo farebné výrobky, ktoré sú vyrobené prevažne z prírodných surovín - dreva. Deťom robia radosť od útleho veku, rozvíjajú ich hmatové a zmyslové schopnosti. Cieľom značky Small foot je podporovať duševný a fyzický vývoj detí. KOMUNIKACIA MAILOM!!!
Drevená zatĺkačka
Na predaj nova drevená zatĺkačka.