inzercia, predaj, predám, bazár

Zvyšky látok

Kategória: Ostatné

Darujem zvyšky látok na ručné prace.
Osobný odber.
Zvyšky látok
Podobné inzeráty
Zostatky latok pre krajčirku
Predam nove kvalitne latky takej kvality už nekupite.Krasne zvyšky látok po šití, rôzne farby,vzory. Balíček obsahuje zvyšky 8 rôznych látok, rôznych farieb a vzorov: 4 väčšie kusy krep motyliky s kvietkami 196x90cm 10 eur a oranžovo modre kvietky kvalitna bavlnená látka 195x87 10 eur,čierne ružove kvety 92x400 cm 10 eur drobne kvetinky 180x125 10 eur (viď foto) zelene srdca 2 ks 77×75 za 5 eur Hruba ŕužova kašmirova latka 130x70 7 eur A 2x nova plachtova latka modra 2ks po 91x124 a zelena zvyšok 150x100 cm obe plachty za 10 eur. Cely balik vyhodnejsie za 45 eur Poštovné podľa tarify slovenskej pošty alebo zásielkovne.Pozri aj dalsie moje inzeráty. Len SMS a platba bankovým prevodom
Filter na vodu Philipiak Milano
Ponúkam na predaj málo používaný filter na vodu Philipiak Milano Futuro Aqua PH-507i je zdrojom čistej a zdravej vody pre každú domácnosť. Moderné a funkčné zariadenie s 3-stupňovým čistiacim a sterilizačným systémom a schopnosťou ohriať vodu na teplotu ideálnu na prípravu kávy, čaju a mlieka pre deti. Má štyri filtračné vrstvy. Vstavané filtre účinne odstraňujú z vody usadeniny, hrdzu, zvyšky chlóru a niektoré organické zlúčeniny. Zariadenie efektívne zachytáva z vody ťažké kovy, baktérie, zvyšky pesticídov, mikroorganizmy a organické zlúčeniny. Účinne odstraňuje nečistoty a zároveň zlepšuje chuť vody, eliminuje nežiaduce zafarbenie a nepríjemný zápach. Zariadenie je vybavené 3 filtrami na čistenie vody: Filter č.1 – filter z PP priadze a uhlíkovej šachty. Účinne odstraňuje z vody veľké častice sedimentu, hrdze, absorbuje zvyšky chlóru, vône, farby a niektoré organické zlúčeniny. Filter č.2 – filter reverznej osmózy (RO). Účinne zachytáva ťažké kovy, baktérie, zvyšky pesticídov, mikroorganizmy a organické zlúčeniny, ktoré sa nachádzajú vo vode. Filter č.3 – filter s aktívnym uhlím. Účinne odstraňuje chlór a jeho zlúčeniny, ako aj organické znečisťujúce látky. Vďaka použitiu uhlíkového filtra sa zlepší chuť vody, zmizne zafarbenie a nepríjemný zápach. Filter na vodu Philipiak Milano je v záruke + je kúpený nový nepoužitý filter reverznej osmózy (RO). Osobný odber alebo odoslanie na dobierku.
Zvyšky látok česaný silón, dederón a silón
Predám zvyšky syntetických látok, z ktorých sa vyrábali za socíka župany a nočná bielizeň, ako česaný silon, dederón a silon. V dnešných časoch by boli vhodné tak na výrobu nákupných tašiek, lebo sú veľmi pevné a dobre skladné. Alebo na použitie v tvorivých dielňach, fantázií sa medze nekadú. Nachádza sa tam bordový dederon asi 15ks Ružový a žltý česaný silón o rozmeroch 20-30cm x 60cm, niekoľko kusov. Fialový podšitý dederón. silony sú tam nasledujúce: -modrý 140x80cm-9ks a 100x30cm - 8 ks -fialový 150x80cm- 2ks a 150x 35cm-7ks 150x20cm 3-4-ks -biely 100x40-50cm -4ks -kvietkovyný 140x50cm- 3ks. Všetko, čo je nafotené na prvom obrázku spolu za 9 €, alebo podľa výberu dohodou. V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. K cene treba pripočítať poštovné alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Zvyšky látok
Predám zvyšky látok o obdobia socíku za dobrú cenu.
Set zvyškov látok, dvojitá gázovina min 0,9 m
Odrezky látok po šití, rôzne kusy, vhodné na menšie projekty. Balíček obsahuje zvyšky 7 rôznych látok, všetko dvojitá gáza (mušelín) rôznych farieb a vzorov: 2 väčšie kusy (minimálne 0,5m a 0,45m celej dĺžky látky) + niekoľko rôzne veľkých menších kusov (viď foto) Poštovné podľa tarify slovenskej pošty alebo zásielkovne. Len email a platba bankovým prevodom
Hasiaci prístroj práškový 6kg,4kg,2kg
Predám hasiaci prístroj práškový. 6 kg cena 12,00 Eur 4 kg cena 12,00 Eur 2 kg cena 9,00 Eur Držiak na malý hasiaci prístroj 2 kg cena 2,50 Eur. Používa predovšetkým v domácnostiach, kanceláriách, chatách alebo ako vybavenie v dodávkach. Viac kusov k odberu . Cena za kus 12,00 Eur Výrobca: Hastex Typové označenie: PG6PDC Hasiaca schopnosť: 34A, 183B, C Hmotnosť hasiva: 6 kg Výtlačný prostriedok: dusík Dostrek: 4 metre Doba činnosti: 23 sekúnd Teplotný rozsah použitia: od −20 °C do +60 °C Maximálna hmotnosť: 9,6 kg Je vhodný pre hasenie požiaru: pevných látok napr.: drevo, papier, slama, textil, uhlie, guma. kvapalných látok napr.: benzín, nafta, olej, benzén, lak, alkohol. plynných látok horiacich plameňom napr.: metan, propan, svietiplyn, vodík, acetylén. Univerzálne použitie. Prístroj je možné použiť na hasenie zariadenia pod elektrickým napätím do 1kV v vzdialenosti min. 1m. Viac kusov k odberu . Po dohode doprava možná , tel. č. . Hasiaci prístroj nie je možné posielať poštou ani kuriérom z bezpečnostných dôvodov.