inzercia, predaj, predám, bazár

Zvyšky látok

Kategória: Ostatné

Predám zvyšky látok o obdobia socíku za dobrú cenu.
Zvyšky látok
Podobné inzeráty
Zostatky latok pre krajčirku
Predam nove kvalitne latky takej kvality už nekupite.Krasne zvyšky látok po šití, rôzne farby,vzory. Balíček obsahuje zvyšky 8 rôznych látok, rôznych farieb a vzorov: 4 väčšie kusy krep motyliky s kvietkami 196x90cm 10 eur a oranžovo modre kvietky kvalitna bavlnená látka 195x87 10 eur,čierne ružove kvety 92x400 cm 10 eur drobne kvetinky 180x125 10 eur (viď foto) zelene srdca 2 ks 77×75 za 5 eur Hruba ŕužova kašmirova latka 130x70 7 eur A 2x nova plachtova latka modra 2ks po 91x124 a zelena zvyšok 150x100 cm obe plachty za 10 eur. Cely balik vyhodnejsie za 45 eur Poštovné podľa tarify slovenskej pošty alebo zásielkovne.Pozri aj dalsie moje inzeráty. Len SMS a platba bankovým prevodom
Filter na vodu Philipiak Milano
Ponúkam na predaj málo používaný filter na vodu Philipiak Milano Futuro Aqua PH-507i je zdrojom čistej a zdravej vody pre každú domácnosť. Moderné a funkčné zariadenie s 3-stupňovým čistiacim a sterilizačným systémom a schopnosťou ohriať vodu na teplotu ideálnu na prípravu kávy, čaju a mlieka pre deti. Má štyri filtračné vrstvy. Vstavané filtre účinne odstraňujú z vody usadeniny, hrdzu, zvyšky chlóru a niektoré organické zlúčeniny. Zariadenie efektívne zachytáva z vody ťažké kovy, baktérie, zvyšky pesticídov, mikroorganizmy a organické zlúčeniny. Účinne odstraňuje nečistoty a zároveň zlepšuje chuť vody, eliminuje nežiaduce zafarbenie a nepríjemný zápach. Zariadenie je vybavené 3 filtrami na čistenie vody: Filter č.1 – filter z PP priadze a uhlíkovej šachty. Účinne odstraňuje z vody veľké častice sedimentu, hrdze, absorbuje zvyšky chlóru, vône, farby a niektoré organické zlúčeniny. Filter č.2 – filter reverznej osmózy (RO). Účinne zachytáva ťažké kovy, baktérie, zvyšky pesticídov, mikroorganizmy a organické zlúčeniny, ktoré sa nachádzajú vo vode. Filter č.3 – filter s aktívnym uhlím. Účinne odstraňuje chlór a jeho zlúčeniny, ako aj organické znečisťujúce látky. Vďaka použitiu uhlíkového filtra sa zlepší chuť vody, zmizne zafarbenie a nepríjemný zápach. Filter na vodu Philipiak Milano je v záruke + je kúpený nový nepoužitý filter reverznej osmózy (RO). Osobný odber alebo odoslanie na dobierku.
Zvyšky látok česaný silón, dederón a silón
Predám zvyšky syntetických látok, z ktorých sa vyrábali za socíka župany a nočná bielizeň, ako česaný silon, dederón a silon. V dnešných časoch by boli vhodné tak na výrobu nákupných tašiek, lebo sú veľmi pevné a dobre skladné. Alebo na použitie v tvorivých dielňach, fantázií sa medze nekadú. Nachádza sa tam bordový dederon asi 15ks Ružový a žltý česaný silón o rozmeroch 20-30cm x 60cm, niekoľko kusov. Fialový podšitý dederón. silony sú tam nasledujúce: -modrý 140x80cm-9ks a 100x30cm - 8 ks -fialový 150x80cm- 2ks a 150x 35cm-7ks 150x20cm 3-4-ks -biely 100x40-50cm -4ks -kvietkovyný 140x50cm- 3ks. Všetko, čo je nafotené na prvom obrázku spolu za 9 €, alebo podľa výberu dohodou. V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. K cene treba pripočítať poštovné alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Zvyšky látok
Darujem zvyšky látok na ručné prace. Osobný odber.
Set zvyškov látok, dvojitá gázovina min 0,9 m
Odrezky látok po šití, rôzne kusy, vhodné na menšie projekty. Balíček obsahuje zvyšky 7 rôznych látok, všetko dvojitá gáza (mušelín) rôznych farieb a vzorov: 2 väčšie kusy (minimálne 0,5m a 0,45m celej dĺžky látky) + niekoľko rôzne veľkých menších kusov (viď foto) Poštovné podľa tarify slovenskej pošty alebo zásielkovne. Len email a platba bankovým prevodom
Hasiaci prístroj práškový 6kg,4kg,2kg
Predám hasiaci prístroj práškový. 6 kg cena 12,00 Eur 4 kg cena 12,00 Eur 2 kg cena 9,00 Eur Držiak na malý hasiaci prístroj 2 kg cena 2,50 Eur. Používa predovšetkým v domácnostiach, kanceláriách, chatách alebo ako vybavenie v dodávkach. Viac kusov k odberu . Cena za kus 12,00 Eur Výrobca: Hastex Typové označenie: PG6PDC Hasiaca schopnosť: 34A, 183B, C Hmotnosť hasiva: 6 kg Výtlačný prostriedok: dusík Dostrek: 4 metre Doba činnosti: 23 sekúnd Teplotný rozsah použitia: od −20 °C do +60 °C Maximálna hmotnosť: 9,6 kg Je vhodný pre hasenie požiaru: pevných látok napr.: drevo, papier, slama, textil, uhlie, guma. kvapalných látok napr.: benzín, nafta, olej, benzén, lak, alkohol. plynných látok horiacich plameňom napr.: metan, propan, svietiplyn, vodík, acetylén. Univerzálne použitie. Prístroj je možné použiť na hasenie zariadenia pod elektrickým napätím do 1kV v vzdialenosti min. 1m. Viac kusov k odberu . Po dohode doprava možná , tel. č. . Hasiaci prístroj nie je možné posielať poštou ani kuriérom z bezpečnostných dôvodov.