Kuchárky - inzercia, predaj, predám, bazár - strana 35
Recepty zo života 1-8___cena4€/kus
Paulus vs. Ihnačák___5€
Dobroty na doma___4€
Veľká škola Ázijskej kuchyne___8€
Kuchyňa Lídla pre malých kuchárov_(zabalená vo fólii)_5€
Tradičná kuchyňa moderná_(zabalená vo fólii)__5€
Pri väčšom odbere zľava.
Predám kuchárske knihy, nové, vhodné na darovanie.
Šaláty,nátierky,cestoviny 8€
Rýchle pohostenie pre návštevy 8€
Múčniky a dezerty 8€
Tradičná moderná kuchyňa Lidl 6€
Tradičná babičkina kuchárka 2 8€
Ponukame kucharske vegetarianske knihy, Autor Sarah Brown, stav ako nove bez znamok po pouziti
140 a 144 stran, rok vydania 1992, jazyk slovensky,
v pripade otazok kontaktovat, v kazdej z knih najdete viac ako 200 zaujimavych receptov
osobny odber alebo zasielame na dobierku/zasielkovnou
cena za oba tituly
Dobrý deň,
- Predám úplne novú knižku najobľúbenejšie pečivo a cukrovinky.
- Cena: 5€ + poštovné, alebo osobne Košice, Prešov.
- Ak máte záujem kontaktujte ma na e-mail viktoria.palasthyova@, alebo volajte na číslo .
- Ďakujem.
Ponukame knihu bez znamok po poskodeni, vo vybrnom stave,
Kaščák, Ján Silvester: Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso
vydanie 4.
vydavatelstvo alfa
pocet stran 351
jazyk slovensky
osobny odber, alebo zasielame cez zasielkovnu slovensku postu
Ponúkam na predaj zachovalú knihu : Řez ovocných dřevin, autor: František Kyncl, vydalo : Státní zemědělské nakladatelství Praha v roku 1985. Vydanie štvrté. Kniha je písaná v českom jazyku, má 176 strán – 1 tabulka – 93 obrázkov. Jej rozmery sú šírka 13,1 cm, výška 20 cm a hrúbka 0,8 cm.
POnukame zachovalu knihu Koreni, Houby, Vino, ku specialitam sovietskym kuchyne,
Lidove nakladatelstvi,
Pocet stran 477
osobny odber, zasielkovna
Unikátna kuchárka pre všetkých top kuchárov a pre tých, ktorí sa k tejto kategórii blížia: MÄSO A DIVINA. Kniha je vydaná na kriedovom papieri a má krásny prebal + vonkajši obal. Je úplne ako nová.
Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len listovaní nepochybne prídu na svoje.
Cena: 19EUR + poštovné
Kontakt:
Predám krásnu knihu : Recepty z rýchlej kuchyne.
CENA 1,50 EUR.
Kulinárske pochútky a nedostatok času sa nemusia vždy vzájomne vylučovat.Skvelé recepty prípravíte za menej ako 30 minút.Sendvičové snacky a šaláty, ryby a morské plody, cestovinové kreácie a vegetariánske jedlá, zákusky a torty na každú príležitosť, pripravené k dokonalosti v čo najkratšom čase. Vychutnajte si lahodné príchute, francúzsku bouillabaisse, talianske fettuccine so slaninou, španielsku paellu s morskými plodmi, americký mrkvový koláč a mnohé ďalšie .Všetko je hotové za chvílku ...Kniha je v 100% stave
Pozri všetky moje inzeráty :)
KLIKNI dole na meno alanya