bio kuracie maso - strana 14
Počet nájdených inzerátov BIO KURACIE MASO
: 1000 - strana 14
Predám mäso z mladého mäsového býčka chovaného na sene v BIO kvalite.
Možnosť objednania balíčky od 10 kg do 100 kg
Cena dohodou podľa množstva
Prijímame rezervácie na vysoko kvalitné hovädzie mäso s nízkym obsahom tuku a cholesterolu z býka plemeno Škótsky highlander, celoročne na pastve v horskom prostredí. Zabíjačka je v pláne koncom februára. Cena 10€/1kg, balíčky sa budú robiť 5kg a 10kg/1 balík, spracované skúseným mäsiarom. Možnosť odkúpiť aj polovicu býka v cene 9€/1kg.
Ponúkam na predaj BIO hovädzie mäso z mladeho býka , celé štvrtky alebo balíčky od 10 kg ,cena 7,7 eur/kg odber možný cca 18.3 . Poprosím v prípade nezdvihnutia tel napísať sms a zavolám späť . Ďakujem
Predám mäso z 18 mesačného býka plemena
Slovenská strakatá chovaného v BIO kvalite .
Porážka je dňa 4.3.2023
Baliky budú o objeme 15 kg.
Lokalita : Ružomberoka okolie
P jahnacinu,jahnacie maso čerstve cele alebo polky podla dohody 1kg 8 eur z ekologickeho chovu BIO kvalite 4 a viac mesacne vaha od 8 do 22 kg Bratislava a okolie,Senec a ololie. Po dohode doveziem
P jahnacinu,jahnacie maso čerstve cele alebo polky podla dohody 1kg 8 eur z ekologickeho chovu BIO kvalite s certifikátom 4 a viac mesacne vaha od 8 do 22 kg Trnava a okolie po dohode doveziem
Predám domáce zajačie Bio mäso z môjho chovu.
Zajace sú kŕmené pestrou stravou zo záhrady (bez granulí a chemie!).
Cena je 10€/kg.
Pri záujme písať e-mial.
P jahnacinu,jahnacie maso čerstve cele alebo polky podla dohody 1kg 8 eur z ekologickeho chovu BIO kvalite 4 a viac mesacne vaha od 8 do 22 kg Bratislava a okolie,Senec a ololie. Po dohode doveziem najbižší termín júl
P jahnacinu,jahnacie maso čerstve cele alebo polky podla dohody 1kg 8 eur z ekologickeho chovu BIO kvalite s certifikátom 4 a viac mesacne vaha od 8 do 22 kg Trnava a okolie po dohode doveziem najbižší termin júl
Predám kvalitné, čisto nové a nepoužité kliešte na mäso.
Liatinové kliešte na mäso sú perfektnou voľbou na tradičné opekanie mäsa, slaniny, klobás, chlebíkov alebo čokoľvek iného.
Rozdiel medzi klasickým opekaním a opekaním jedál v takomto produkte je ten, že pokrmy sa neopekajú z jednej strany pod vysokou teplotou, no pokrm sa opeká z oboch strán s rovnomerne rozloženou teplotou, vďaka čomu bude pokrm rovnomerne prepečený.
Pred prvým použitím je potrebné tieto kliešte, ako aj všetky liatinové produkty vypáliť a starať sa o ne trošku iným štýlom ako o pomôcky na varenie/pečenie.
Je potrebné ich vypáliť pred prvým použitím a následne po použití, neutrálnym čistiacim prostriedkom a vodou ich umyť a následne dôkladne vysušiť a tenkou vrstvou oleja natrieť ich celý povrch - liatina ten olej do seba nasiakne a vytvorí sa tým prirodzená ochranná vrstva pred koróziou a aj nepriľnavý povrch.
Je všeobecne známe, že čím viac sa liatinové produkty používajú a je o ne správne postarané, tým budú nepriľnavejšie a odolnejšie voči korózií.
Materiál lisu: liatina, drevené rúčky
Veľkosti: dĺžka 53 cm, plocha na pečenie 12,5 cm
Váha: 2,1 kg
TOTO SÚ POSLEDNÉ DVA KUSY!
Cena 1ks klieštov na mäso je 24€
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá.
K panvici prikladám aj 2 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€
Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch
PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY:
-> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov
-> extrémne dlhá životnosť
-> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu
-> a ďalšie, čítaj v texte
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu
Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu
Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena panvice je 35€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Predám čisto novú, nepoužitú prvotriednu grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk) v tvare disku s priemerom 55 cm, priemer s uškami je 70 cm. Súčasťou panvice sú šrobovacie nožičky s výškou 35 cm. Hrúbka nerezovej panvice je 2,5 mm.
K panvici prikladám aj 3 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
3. Grilovacie ihly na špíz 6 kusov, 41 cm dlhé - tretí obrázok.
PREČO INVESTOVAŤ DO NEREZOVEJ GRILOVACEJ PANVICE? Dôvod je, že nerez:
- je odolný voči korózií, vysokým teplotám, dobre vodí teplo, je hygienicky nezávadný
- je hygienicky nezávadný -> nie ako liatina/meď/hliník, ktoré by nemali prísť do kontaktu s určitými potravinami, nakoľko nereagujú dobre s tými kovmi. Konkrétne s kyslými potravinami ako víno, paradajky, citróny a iné spôsobujú že pripravované jedlo ničí nepriľnavú vrstvu na panvici, ktorá sa vytvorila a vsiakne do seba metalickú chuť z panvice, čo má tiež dôsledky na zdravie.
Táto grilovacia panvica je z nerezovej ocele. Niektorí tento materiál nazývajú ušľachtilá nehrdzavujúca oceľ, iní antikor. Keďže tento materiál je odolný voči korózií, voči vysokým teplotám, dobre vodí teplo a Taktiež je nenáročný na údržbu, zvárateľný a má mimoriadne dlhú životnosť. Je najčastejšie využívaným konštrukčným materiálom pre chemický priemysel, jadrovú techniku, ale hlavne potravinárstvo.
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín.
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu.
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu.
Cena grilovacej panvice je 69€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
obdržíte aj doklad o kúpe, záruka.
Výkonný motor: 1100w
Zomelie 200kg/hod
Šajba/doska : 6mm, 8 mm
Nôž :2x
Vtláčadlo mäsa, miska na mäso
Vysoký výkon
Jednoduché použitie
Široké uplatnenie
Materiál: nerezový materiál
Rozmer: 448 x 210 x 387 mm
Celková hmotnosť: 24 kg
šajby , nôž, nastavce na plnenie klobás si viete dokúpiť
Celú ponuku nájdete na
kontakt:
email: gastrotovar1@
ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
Predám mäso z mladého býka ( 18 mesiacov ). Býk mäsového plemena charolaise vyšľachtený na kvalitné mäso. Býk bol chovaný na horských pastvinách. Balíčky o váhe 5,10 alebo aj 20 kg obsahujú z každého druhu mäsa a aj zo všetkých kostí. Pomer ja cca 70% mäsa a 30% kostí ( polievkové ). Cena 9,-€/kg. Odber 2 - 3.12. v obci Kľačno. Objednávky na .
Predám nový (ani raz nepoužitý) Bosch nôž do mlynčeka na mäso - náhradný diel. Je to náhradný diel pre mlynčeky na mäso (napr. MUZ4FW3, MUZ4FW101, MUZ5FW1, MFW1501, ...) ku kuchynským robotom Bosch MUM4xxx a MUM5xxx.
K cene bude pripočítané poštovné. Možný osobný odber v Banskej Bystrici.
--> Prosím, pozrite si aj ostatné moje inzeráty. Ďakujem.