bravcove maso cena - strana 8
Počet nájdených inzerátov BRAVCOVE MASO CENA
: 1000 - strana 8
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá.
K panvici prikladám aj 2 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€
Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch
PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY:
-> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov
-> extrémne dlhá životnosť
-> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu
-> a ďalšie, čítaj v texte
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu
Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu
Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena panvice je 35€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá.
K panvici prikladám aj 2 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€
Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch
PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY:
-> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov
-> extrémne dlhá životnosť
-> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu
-> a ďalšie, čítaj v texte
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu
Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu
Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena panvice je 35€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil: 3
Predam domacu zabijackovu kapustu v 1kg konzervach v konzerve je bravcove a jelenie maso cena je 9€ pri vecsom odbere dohoda mozna
Tohtoročné pálivé mäsové pomazánky.
Zloženie: domáce chilli papričky, domáca paprika, domáce paradajky, domáca cibuľa, domáci cesnak, koreniny, bravčové mleté mäso.
Viete ním ochutiť omáčky, polievky, cestoviny, natrieť na pečivo, keď chcete dodať pálivejšiu chuť do čohokoľvek. Jedlá sa nekazia rýchlo, keď pridáte pálivú chuť. Stačí jedna lyžička. Vydrži vám dlho, takže výhodná cena. My ho používame bežne, takže zásoby sa míňajú. Ale každý rok sa robia nové.
Malý je za 2€
Veľký je za 4€
Zasielam po úhrade. Ak máte záujem, kontaktujte ma e-mailom.
Predám čisto novú, nepoužitú prvotriednu grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk) v tvare disku s priemerom 55 cm, priemer s uškami je 70 cm. Súčasťou panvice sú šrobovacie nožičky s výškou 35 cm. Hrúbka nerezovej panvice je 2,5 mm.
K panvici prikladám aj 3 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
3. Grilovacie ihly na špíz 6 kusov, 41 cm dlhé - tretí obrázok.
PREČO INVESTOVAŤ DO NEREZOVEJ GRILOVACEJ PANVICE? Dôvod je, že nerez:
- je odolný voči korózií, vysokým teplotám, dobre vodí teplo, je hygienicky nezávadný
- je hygienicky nezávadný -> nie ako liatina/meď/hliník, ktoré by nemali prísť do kontaktu s určitými potravinami, nakoľko nereagujú dobre s tými kovmi. Konkrétne s kyslými potravinami ako víno, paradajky, citróny a iné spôsobujú že pripravované jedlo ničí nepriľnavú vrstvu na panvici, ktorá sa vytvorila a vsiakne do seba metalickú chuť z panvice, čo má tiež dôsledky na zdravie.
Táto grilovacia panvica je z nerezovej ocele. Niektorí tento materiál nazývajú ušľachtilá nehrdzavujúca oceľ, iní antikor. Keďže tento materiál je odolný voči korózií, voči vysokým teplotám, dobre vodí teplo a Taktiež je nenáročný na údržbu, zvárateľný a má mimoriadne dlhú životnosť. Je najčastejšie využívaným konštrukčným materiálom pre chemický priemysel, jadrovú techniku, ale hlavne potravinárstvo.
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín.
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu.
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu.
Cena grilovacej panvice je 69€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Dobry den,
ponukame na predaj 2ks demontovanych nerez ramov na vesanie masa do chladiacich boxov.
Cena 40 eur za 1ks stojan, haky- stromcek na maso cena za 1ks - 10 eur
ponúkam nové knihy do zbierky: A4, tvrdá väzba, veľký formát, kartónový obal, cca 318 strán každá jedna. Vhodné aj ako darček.
Milovníci dobrej kuchyne si pri čítaní alebo len lisotvaní nepochybne prídu na svoje.
Cena za kus 10€.
Cena za 3ks 25€ + ZADARMO Lampička na knihu pre náruživých čitateľov & darčeková taška.
Vydania:
>Ovocie a zelenina (Mám 2ks z toho 1 v pôvodnom obale)
>Mäso a divina
>Ryby a morské plody
Kniha Ovocie a zelenina:
V tejto rozsiahlej encyklopedickej príručke nájdete fundované informácie o celom rade najrôznejších druhov ovocia a zeleniny: o ich výskyte, spôsobe pestovania, využití v kuchyni a chuťových vlastnostiach.
Kniha Ryby a morské plody:
Ryby sú potraviny, ktoré vyžadujú zvláštny spôsob spracovania a úpravy. V tejto knihe nájdete prehľad najdôležitejších druhov sladkovodných, ako aj morských rýb, ...
Kniha Mäso a divina:
Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne upravovať? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku?
V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie.
Rady pre úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy.
Osobný odber pri Trnavskom mýte. Pošlem aj poštou v prípade úhrady poštovného vopred na účet.
Predám nový originál zabalený mlynček na mäso KitchenAid.
Praktický mlynček na mäso, syry aj strúhanku. Ide o samostatne predajné príslušenstvo pre všetky typy robotov KitchenAid. Cena 75 € , pôvodna cena 129 €
NOVY Profesionálny mlynček na mäso
Vykon 1.1 kWt
hmotnosť 25 kg 220 V
Výkon 300 kg/h
cena 420 euro
Profesionálny mlynček na mäso
Vykon 1.5 kWt
hmotnosť 25 kg 220 V
Výkon 500 kg/h
cena 490 euro
NOVY Profesionálny mlynček na mäso
Vykon 1.1 kWt
hmotnosť 25 kg 220 V
Výkon 300 kg/h
velkosť 602х262х454
cena 420 euro
Profesionálny mlynček na mäso
Vykon 1.5 kWt
hmotnosť 25 kg 220 V
Výkon 500 kg/h
cena 490 euro
Predám domáce paštéty Pečenová,kolienková oškvarková za 1,80 bravčové maso vlastnej štave 3,80 kapustnica 3,80
PEčENOVá,KOLIENKOVá,OšVARKoVá 1,80€ 250g Bravčové Mäso vo vlastnej štave 3,80€ 0,5kg Zabijačkova Kapustnica 3,80€ 1kg
používaný veci v nom spravene nemajú chybu urobíte v ňom kura bravčové hovädzie mäso, zemiaky zeleninu, jednoducho si nastavíte čas a necháte piecť samé , teplota neklesá ani sa nezvyšuje drzú stále rovnaku teplotu , iste neoľutujete osobný odber Petržalka alebo možné poslať poštou po prevode na účet na dobierku neposielam +poštovné
Predam hobliny su ciste suche s minimalnim mnozstvom prachu priamo od hoblovacky cez odsavanie do vreca ziadne zbieranie po zemi
Hobliny urcene pre hospodarske zvierata vrece cca 120 litrove 4,5eura
Tiez objem cca 60 litrov 2,5eura
Hobliny urcene pre domace bytové zvieratka ako skreckov cincili jezkov a ine hlodavce hobliny su s mensim az skoro ziadnim podielom drte a prachu pouzite ostre noze material sa tak nedrti
Vrece cca 120litrove 5eur
Tiez vrece cca 60 litrive 2,7eura.
Hoblinu urcene ako nahrada dubovej kory , na zazimovanie rastlin jedna sa o hrubsiu frakciu hoblin
Vrece cca 120litrive 6eur
Hobliny urcene na dekoracne uceli. Hoblina je vacsia a tenka ako keby take nalupky mozu sa pouzit ako dekoracia k roznim predmetom vrece cca 120litrove 6eur
Mam aj hobliny vhodne na udenie z jelse
Jelša je tradičné drevo na údenie. Prirodzene sladkastá a delikátna aróma je vhodná predovšetkým na ryby a hydinu. Dobre sa však hodí aj na bravčové a hovädzie. Mäso farbí do žltej až zlatistej farby. Vrece cca 120litrove 7eur obmedzene mnozstvo kto skor pride ten skor berie.
Kludne napiste o aky typ hoblin mate zaujem k dispozicii lubovolne mnozstvo treba napisat sms obratom odpoviem.
Moznost odobratia hoblin aj rano aj neskoro vecer pripadne po dohode mozem aj doviest ale to uz za priplatok.
Ak nemate moznost dovozu.
Moznost objednania napisete sms co presne potrebujete a zdruba na kedy obratom vam odpisem sms. Moze ti byt aj ina poziadavka nskliklad hoblovsnie rezanie vyroba z dreva
Predám veľmi málo použitý naklepávač mäsa. Je to prístroj, ktorý Vám uľahči prácu, urýchli a zvýši efektivitu Vašej kuchyne. Tieto stroje slúžia na lisovanie a naklepávanie mäsa. Týmto strojom sa Vám uľahčí náročný proces s naklepávaním mäsa, ktorý sa dôsledkom lisovania sa netrhá, ako pri naklepávaní. Zariadenie sa ovláda ručne, pohybom dosky vo vodorovnej rovine a umiestnením mäsa pod lis. Je možné regulovať hrúbku mäsa od 0,5 do 3 cm, pomocou ručného pootáčania hriadeľu na lise.
Na obsluhu stroja stačí jedna osoba.
Určené pre hovädzie, bravčové, hydinové mäso....Na plátky rôznej hrúbky podľa potreby
Strojom je zrýchlená a zjednodušená práca namiesto kedysi ručného klepania veľkého počtu rezňov
Výkon až 600 rezňov za hodinu (1osoba)!
Technické dáta stroja na rezne:
rozmery: 460x620x700 (šxhxv)
napätie 400V
príkon 1,4 kW
váha 92 kg
Predam domace vyrobky .Domaca Huspenina,Domaca slaninka prerastena,Domaca slaninka klasicka biela,Maso s Daniela cerstve,bravcove polovicky plus rozrabka.Vsetko balene a zavakuvovane.Vsetko Dohodou a cerstve.
Predám krásne mäso pre psov bravčové kuracie hovädzie je to mix v celku . Možnosť stáleho odberu . 1.30€/ 1 kg . Možnosť pravidelného odberu . Možný odber ihneď .