jahňacie mäso cena - strana 8
Počet nájdených inzerátov JAHŇACIE MÄSO CENA
: 1000 - strana 8
Predám romanovské ovce:
Ovečku s dvoma 4-týždňovými jahňatkami
Ovcu s troma 4-týždňovými jahňatkami
Barana 1 ročného čistokrvného
Baranie alebo jahňacie mäso na objednávku.
Ponúkame veľkonočné jahňatá z malej rodinnej farmy. Mäsové plemeno suffolk. Chované pri matkách
len na mlieku. Poctivý domáci chov. Vaha očisteného ca 8-13 kg/ks. Možnosť dovozu na trase DK - BA. Objednávky berieme do 20. marca. Dovoz v týždni pred Veľkou nocou.
Predám mladé šťavnaté jahňacie maso jahnata chované na mlieku .Jahnata sú buď v celku alebo rozporciovane podľa vašej požiadavky odber možný ihneď viac info na tel
Skúšala som mačkám zmeniť stravu a poslali ma s tým kade ľahšie. Predám takmer nové, len otvorené a vyskúšané granule. Nové konzervy a kapsičky. Vieme sa dohodnúť aj na výmene za iné granulky, kapsičky ;)
Granule:
Calibra Verve Herring Sterilised. Bezobilninové granuly s čerstvým mäsom zo sleďa pre kastrované mačky. Ostalo 3,4kg z 3,5kg balenia. Predám za 20 eur.
N&D Pumpkin Neutered. Bezobilné vyvážené krmivo s jahňacím mäsom, tekvicou a čučoriedkami pre dospelé kastrované mačky. Ostalo 1,4kg z 1,5kg balenia. Predám za 15 eur.
Konzervy:
6x Animonda Carny Adult Rind + Lamm (hovädzie + jahňacie) 400g. Predám za 9 eur.
6x Animonda Carny Adult MIX (4 rôzne druhy) 400g. Predám za 9 eur.
Kapsičky:
6x Rasco Premium (kačka, losos, morka - 2ks z každého). Predám za 3 eurá.
Osobny odber Hamuliakovo. Po dohode Samorin, Dunajska Luzna, Rovinka, Podunajske, Karlovka, Prievoz, Ruzinov, okolie Einsteinovej.
Pri úhrade vopred viem poslať aj poštou alebo packetou (zásielkovňa).
Predám otvorené balenie granúl Josera Optiness. V balení ostáva 7,5 kg. Granule sú s jahňacím mäsom pre dospelé psy stredných a veľkých plemien. Dôvod predaja,zistená alergia na jahňacie mäso.
Ponúkam na predaj 3 kusy náhradných pretláčacích dielov – Dosky–šajby do mlynčekov na mäso, ako je vidieť na priložených obrázkoch. Materiál – oceľ. Rozmery všetkých troch sú rovnaké : vonkajší priemer = 57,0 mm, vnútorný priemer otvoru = 13,0 mm. Rozdiel je iba v počte a priemere pretláčacích otvorov, ktorých priemer je : 3 mm, 4 mm resp. 10 mm.
Moja predajná cena = 6,00 €/1 kus a v prípade kúpy všetkých 3 kusov je potom cena 15,00 €.
Najradšej uprednostňujem osobný odber v Trnave, alebo dohodou-zaslanie na dobierku. V prípade dobierky je cena za Dosky-šajby do mlynčekov na mäso + cena za dobierku (cenu generuje priamo ePodací hárok podľa sumy za dobierku a jej hmotnosti) a v prípade platby vopred na účet je cena za poštovné znížená o 1,20 €.
Ponuka, pokiaľ ju čítate je stále platná a aktuálne bude podľa potreby upravovaný text inzerátu.
!!! Na SMS nereagujem !!!
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá.
K panvici prikladám aj 2 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€
Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch
PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY:
-> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov
-> extrémne dlhá životnosť
-> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu
-> a ďalšie, čítaj v texte
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu
Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu
Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena panvice je 35€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá.
K panvici prikladám aj 2 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€
Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch
PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY:
-> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov
-> extrémne dlhá životnosť
-> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu
-> a ďalšie, čítaj v texte
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu
Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu
Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena panvice je 35€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil: 3
Predám čisto novú, nepoužitú prvotriednu grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk) v tvare disku s priemerom 55 cm, priemer s uškami je 70 cm. Súčasťou panvice sú šrobovacie nožičky s výškou 35 cm. Hrúbka nerezovej panvice je 2,5 mm.
K panvici prikladám aj 3 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
3. Grilovacie ihly na špíz 6 kusov, 41 cm dlhé - tretí obrázok.
PREČO INVESTOVAŤ DO NEREZOVEJ GRILOVACEJ PANVICE? Dôvod je, že nerez:
- je odolný voči korózií, vysokým teplotám, dobre vodí teplo, je hygienicky nezávadný
- je hygienicky nezávadný -> nie ako liatina/meď/hliník, ktoré by nemali prísť do kontaktu s určitými potravinami, nakoľko nereagujú dobre s tými kovmi. Konkrétne s kyslými potravinami ako víno, paradajky, citróny a iné spôsobujú že pripravované jedlo ničí nepriľnavú vrstvu na panvici, ktorá sa vytvorila a vsiakne do seba metalickú chuť z panvice, čo má tiež dôsledky na zdravie.
Táto grilovacia panvica je z nerezovej ocele. Niektorí tento materiál nazývajú ušľachtilá nehrdzavujúca oceľ, iní antikor. Keďže tento materiál je odolný voči korózií, voči vysokým teplotám, dobre vodí teplo a Taktiež je nenáročný na údržbu, zvárateľný a má mimoriadne dlhú životnosť. Je najčastejšie využívaným konštrukčným materiálom pre chemický priemysel, jadrovú techniku, ale hlavne potravinárstvo.
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín.
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu.
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu.
Cena grilovacej panvice je 69€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Dobry den,
ponukame na predaj 2ks demontovanych nerez ramov na vesanie masa do chladiacich boxov.
Cena 40 eur za 1ks stojan, haky- stromcek na maso cena za 1ks - 10 eur
ponúkam nové knihy do zbierky: A4, tvrdá väzba, veľký formát, kartónový obal, cca 318 strán každá jedna. Vhodné aj ako darček.
Milovníci dobrej kuchyne si pri čítaní alebo len lisotvaní nepochybne prídu na svoje.
Cena za kus 10€.
Cena za 3ks 25€ + ZADARMO Lampička na knihu pre náruživých čitateľov & darčeková taška.
Vydania:
>Ovocie a zelenina (Mám 2ks z toho 1 v pôvodnom obale)
>Mäso a divina
>Ryby a morské plody
Kniha Ovocie a zelenina:
V tejto rozsiahlej encyklopedickej príručke nájdete fundované informácie o celom rade najrôznejších druhov ovocia a zeleniny: o ich výskyte, spôsobe pestovania, využití v kuchyni a chuťových vlastnostiach.
Kniha Ryby a morské plody:
Ryby sú potraviny, ktoré vyžadujú zvláštny spôsob spracovania a úpravy. V tejto knihe nájdete prehľad najdôležitejších druhov sladkovodných, ako aj morských rýb, ...
Kniha Mäso a divina:
Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne upravovať? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku?
V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie.
Rady pre úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy.
Osobný odber pri Trnavskom mýte. Pošlem aj poštou v prípade úhrady poštovného vopred na účet.
Predám nový originál zabalený mlynček na mäso KitchenAid.
Praktický mlynček na mäso, syry aj strúhanku. Ide o samostatne predajné príslušenstvo pre všetky typy robotov KitchenAid. Cena 75 € , pôvodna cena 129 €
NOVY Profesionálny mlynček na mäso
Vykon 1.1 kWt
hmotnosť 25 kg 220 V
Výkon 300 kg/h
cena 420 euro
Profesionálny mlynček na mäso
Vykon 1.5 kWt
hmotnosť 25 kg 220 V
Výkon 500 kg/h
cena 490 euro
NOVY Profesionálny mlynček na mäso
Vykon 1.1 kWt
hmotnosť 25 kg 220 V
Výkon 300 kg/h
velkosť 602х262х454
cena 420 euro
Profesionálny mlynček na mäso
Vykon 1.5 kWt
hmotnosť 25 kg 220 V
Výkon 500 kg/h
cena 490 euro
Predám kvalitné, čisto nové a nepoužité kliešte na mäso.
Liatinové kliešte na mäso sú perfektnou voľbou na tradičné opekanie mäsa, slaniny, klobás, chlebíkov alebo čokoľvek iného.
Rozdiel medzi klasickým opekaním a opekaním jedál v takomto produkte je ten, že pokrmy sa neopekajú z jednej strany pod vysokou teplotou, no pokrm sa opeká z oboch strán s rovnomerne rozloženou teplotou, vďaka čomu bude pokrm rovnomerne prepečený.
Pred prvým použitím je potrebné tieto kliešte, ako aj všetky liatinové produkty vypáliť a starať sa o ne trošku iným štýlom ako o pomôcky na varenie/pečenie.
Je potrebné ich vypáliť pred prvým použitím a následne po použití, neutrálnym čistiacim prostriedkom a vodou ich umyť a následne dôkladne vysušiť a tenkou vrstvou oleja natrieť ich celý povrch - liatina ten olej do seba nasiakne a vytvorí sa tým prirodzená ochranná vrstva pred koróziou a aj nepriľnavý povrch.
Je všeobecne známe, že čím viac sa liatinové produkty používajú a je o ne správne postarané, tým budú nepriľnavejšie a odolnejšie voči korózií.
Materiál lisu: liatina, drevené rúčky
Veľkosti: dĺžka 53 cm, plocha na pečenie 12,5 cm
Váha: 2,1 kg
TOTO SÚ POSLEDNÉ DVA KUSY!
Cena 1ks klieštov na mäso je 24€
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil: