inzercia, predaj, predám, bazár

menu kuchar bratislava - strana 9

Počet nájdených inzerátov MENU KUCHAR BRATISLAVA : 1000 - strana 9

Kuchár denného menu
Prijmeme do reštaurácie kuchára denného obedového menu. Pracovná doba: Pondelok-Piatok od 6:30 do 13:30 Bližšie informácie na tel.č.
Kuchár - denné menu
Do reštaurácie v Záhorskej Bystrici hľadáme Kuchára na prípravu a výdaj denného menu. Cca 50 jedál denne, čiže žiadna otročina ako inde. Ide nám hlavne o kvalitu uvarených jedál a spoľahlivosť v kuchyni. Hľadáme profesionála vo svojom obore. Pracovná doba je pondelok až piatok od 8 do 16:00 hod. Ponúkaný plat 1200 - 1400 € v čistom mesačne. Nástup ihneď. Info: Na pracovnej dobe, aj na plate sa vieme dohodnúť vždy.
Menu kuchár
Prijmeme Menu kuchárku, do reštaurácie v Oravskom Podzámku. Nástupný plat 1000,- eur. Nástup možný ihneď. tel.č. Náplň práce : Príprava jedla podľa stanoveného jedálneho lístka zodpovednosť za kvalitu jedla servírovanie jedla prax min 2 roky Pracovný pomer:TPP Plat:6€/hod Svoje žiadosti o prijatie zašlite aj s krátkym popisom pracovnej histórie na email: hotelpalatin@ Telefónny kontakt: 091538683
Samostatný Kuchár
Ak ste vždy túžili byť súčasťou mladého a súdržného kolektívu a predvádzať umenie na tanieri , máte jedinečnú príležitosť. Náplň práce: - samostatná príprava studených a teplých jedál - príprava nového Á la carte menu, slávnostného a degustačneho menu - kontrola skladových zásob a zabezpečenie plynulého chodu kuchyne, zodpovednosť za zverené hodnoty a inventarizáciu tovaru - dodržiavanie požiadaviek daných HACCP a štandardov pri príprave jedál Informácie o výberovom konaní V prípade záujmu o pracovnú pozíciu samostatného kuchára pošlite svoj životopis na e-mailovú adresu info@ Mzdové podmienky (brutto) od 1 300 euro ostatné záleží od pracovných skúseností a odborností.
Kuchár krátky/dlhý, pracovná doba 7-17 OC Avion
Hľadáme kuchára na krátky/dlhý týždeň, pracovná doba 7-17 OC Avion * Hlavná náplň: * Príprava denného menu a stálej ponuky * Organizácia chodu kuchyne, úlohy a priority pre pomocného kuchára * Príprava a spracovanie mäsa * Kontrola vydávaných jedál * Kontrola stavu zásob, objednávanie tovaru * Čistota a poriadok na pracovisku * Dodržiavanie noriem HACCP * Pracovná doba krátky/dlhý týždeň. Plat: 1500€ v čistom/mesiac + zaujímavé prémie (do 200€ mesačne), podľa tržieb a bonusy, po dohode preplatenie dovolenky, výrazné zamestnanecké zľavy a iné. Nástup možný ihneď. Požadujeme: spoľahlivosť, pracovitosť, dochvíľnosť, čestnosť požadujeme aj ponúkame. Stručná charakteristika spoločnosti: * Spoločnosť má viacero FastFood prevádzok Koliba v nákupných centrách zameraných na tradičnú slovenskú kuchyňu a catering v Bratislave, ktorá má okruh svojich verných a spokojných zákazníkov. Volajte len vážny záujemcovia, ktorý máte chuť pracovať a dlhodobo sa podieľať na kvalitnej slovenskej kuchyni. Koliba je tradičná domáca slovenská kuchyňa pre celú rodinu. Jedlá varíme podľa starých domácich receptúr. Každý deň ponúkame čerstvé polievky, denné menu a stálu ponuku jedál z čerstvých surovín od slovenských dodávateľov. Koliba je miesto kde sa najedia malí aj veľkí.
Kuchár-Hotel Ambassador
Ak ste vždy túžili byť súčasťou mladého a súdržného kolektívu a predvádzať umenie na tanieri v špičkovo zariadenej kuchyni, máte jedinečnú príležitosť. Náplň práce: - samostatná príprava studených a teplých jedál - príprava Á la carte menu, slávnostného a degustačneho menu - kontrola skladových zásob a zabezpečenie plynulého chodu kuchyne, zodpovednosť za zverené hodnoty a inventarizáciu tovaru - dodržiavanie požiadaviek daných HACCP a štandardov pri príprave jedál Zamestnanecké výhody, benefity - zamestnanecká zľava na vybrané služby reštaurácie a kaviarne - možnosť absolvovania kurzov a školení v oblasti gastronómie - stabilná práca v priateľskom mladom kolektíve - motivačné a férové finančné ohodnotenie Mzdové podmienky (brutto) 1 300 - 1 600 EUR/mesiac Životopis prosím posílejte na email: schulz@
Samostatný Kuchár
Ak ste vždy túžili byť súčasťou mladého a súdržného kolektívu a predvádzať umenie na tanieri Rosel reštaurácia a penzión hľadá Práve Vás ! Vyžadujeme zmysel pre zodpovednosť, pracovitosť a tímového ducha. Osobnostné predpoklady a zručnosti Do tímu hľadáme ľudí s chuťou pracovať a učiť sa novým veciam. samostatná príprava studených a teplých jedál - príprava nového Á la carte menu, slávnostného a degustačneho menu - kontrola skladových zásob a zabezpečenie plynulého chodu kuchyne, zodpovednosť za zverené hodnoty a inventarizáciu tovaru - dodržiavanie požiadaviek daných HACCP a štandardov pri príprave jedál. Druh pracovného pomeru plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť Plat : od 1300 (brutto) Viac informácií získa uchádzač na osobnom pohovore.
Kuchár/kuchárka -obedového menu / pomocná sila
Do nášho tímu prijmeme kuchára/kuchárku,obedového menu. Tiež prijmeme šikovnú pomocnú silu. Pracovná doba pondelok-piatok víkendy volné. Pracujeme od 06:30 do 14:30. Bližšie informácia na osobnom pohovore. Nástup možný ihneď alebo dohodou.
Kuchár - Catering, denné menu
Do reštaurácie v Záhorskej Bystrici hľadáme Kuchára na prípravu a výdaj denného menu a cateringových akcií. Cca 50 jedál denne, čiže žiadna otročina ako inde. Ide nám hlavne o kvalitu uvarených jedál a spoľahlivosť v kuchyni. Hľadáme profesionála vo svojom obore. Pracovná doba je pondelok až piatok od 8 do 16:30 hod. občas v sobotu. Ponúkaný plat 1200 - 1400 € v čistom mesačne. Nástup ihneď. Info: Na pracovnej dobe, aj na plate sa vieme dohodnúť
Kuchár
Túžite sa stať súčasťou mladého kolektívu a mať možnosť predvádzať kuchárske umenie v kuchyni, ktorá je vybavená najmodernejšou technikou? Náplň práce: - samostatná príprava studených a teplých jedál - príprava jedál z Á la carte menu, slávnostného a degustačneho menu - kontrola skladových zásob a zabezpečenie plynulého chodu kuchyne, zodpovednosť za zverené hodnoty a inventarizáciu tovaru - dodržiavanie požiadaviek daných HACCP a štandardov pri príprave jedál Zamestnanecké výhody, benefity - Možnosť získania perspektívneho zamestnania - Zamestnanecké benefity vo forme špeciálnych zliav na poskytované služby zariadenia - Ubytovanie pre zamestnancov mimo Prešova - ročný bonus do výšky jedného platu
Hlavný kuchár TPP/Živnosť
Ponúkame pracovné miesto pre hlavného kuchára. Hľadáme stabilného člena do nášho kolektívu. Naša kuchyňa ponúka obedové menu v týždni, jedlá z À la carté ponuky (mäsité jedlá, ryby, šaláty, dezerty) a slávnostné menu na rodinné oslavy. Pracovná doba: - 7h-20h, v letnej sezóne cca do 21h - krátky/dlhý týždeň Platobné podmienky dohodou podľa skúsenosti, možnosť pracovať na TPP alebo na živnosť. (+ príplatky víkend/sviatky, osobné prémie) Po dohode možnosť ubytovania. Prevádzka: Rybárska bašta Dobys, Solčany (okres TO), rodinný podnik v súkromnom areáli obklopený rybníkmi. Kontakt: dobys.gastro@
Kuchár-Hotel Ambassador
Ak ste vždy túžili byť súčasťou mladého a súdržného kolektívu a predvádzať umenie na tanieri v špičkovo zariadenej kuchyni, máte jedinečnú príležitosť. Náplň práce: - samostatná príprava studených a teplých jedál - príprava Á la carte menu, slávnostného a degutačného menu - kontrola skladových zásob a zabezpečenie plynulého chodu kuchyne, - zodpovednosť za zverené hodnoty a inventarizáciu tovaru - dodržiavanie požiadaviek daných HACCP a štandardov pri príprave jedál - práca na krátky/dlhý týždeň (12hodin/deň) Zamestnanecké výhody, benefity - zamestnanecká zľava na služby reštaurácie, kaviarne a privátne wellness - možnosť absolvovania kurzov a školení v oblasti gastronómie - stabilná práca v priateľskom mladom kolektíve - motivačné a férové finančné ohodnotenie - multisport karta V prípade záujmu o pracovnú pozíciu samostatného kuchára pošlite svoj životopis na e-mailovú adresu: schulz@ a riaditel@ Mzdové podmienky od 10,5€ (brutto/hodinu): Základná mzda je od 7,5€ na hodinu netto v závislosti od skúsenosti a zručnosti. Mzda je predmetom partnerskej dohody. Pravidelný termín vyplácania mzdy.
Kuchár TPP / ŽIVNOSŤ
Ponúkame voľné pracovné miesto KUCHÁRA NA TPP/ŽIVNOSŤ pre samostatného a skúseného kuchára (nie pomocného). Hľadáme stabilného člena nášho kolektívu s kreativitou pri tvorení nových jedál. Prevádzka: Rybárska bašta DOBYS, Solčany (okres TO) UBYTOVANIE: po dohode možnosť zabezpečiť Pracovná doba: krátky/dlhý týždeň 7:00 - 20/21:00h Platobné podmienky: dohodou podľa skúsenosti a typu prac. zmluvy alebo živnosti Naša kuchyňa pripravuje v týždni obedové menu (4druhy), v ponuke máme Á la carte menu, cez víkendy sú u nás slávnostné obedy/narodeninové oslavy, väčšina v rámci otváracích hodín. Kontakt: dobys.gastro@
OC Eurovea
Pomocný kuchár krátky/dlhý, pracovná doba 7-21 OC Eurovea Hľadáme Pomocného kuchára na krátky/dlhý týždeň, pracovná doba 7-21 OC Eurovea * Hlavná náplň: * Príprava denného menu a stálej ponuky * Príprava a spracovanie mäsa * Kontrola vydávaných jedál * Kontrola stavu zásob, objednávanie tovaru * Čistota a poriadok na pracovisku * Dodržiavanie noriem HACCP * Pracovná doba krátky/dlhý týždeň. Plat: 1200€-1300€ v čistom/mesiac + zaujímavé prémie ohodnotené podľa tržieb a bonusy, po dohode preplatenie dovolenky, výrazné zamestnanecké zľavy a iné. Nástup možný ihneď. Požadujeme: spoľahlivosť, pracovitosť, dochvíľnosť, čestnosť požadujeme aj ponúkame. Stručná charakteristika spoločnosti: * Spoločnosť má viacero FastFood prevádzok Koliba v nákupných centrách zameraných na tradičnú slovenskú kuchyňu a catering v Bratislave, ktorá má okruh svojich verných a spokojných zákazníkov. Koliba je tradičná domáca slovenská kuchyňa pre celú rodinu. Jedlá varíme podľa starých domácich receptúr. Každý deň ponúkame čerstvé polievky, denné menu a stálu ponuku jedál z čerstvých surovín od slovenských dodávateľov. Koliba je miesto kde sa najedia malí aj veľkí. Volajte len vážny záujemcovia, ktorý máte chuť pracovať a dlhodobo sa podieľať na kvalitnej slovenskej kuchyni.
Do bistra v centre NR sa hľadá KUCHÁR/KA
Do podniku na pešej v NR, ktorý je špecializovaný na pivká z malých pivovarov, hľadáme do kuchyne spoľahlivého človeka. Naše menu je zamerané na jedlá vhodné k pivu - burgre, wrapy, naložené hranolky, teda streetfood. Hľadáme človeka, ktorého podobný formát baví a možno by k nám vedel priniesť a realizovať aj svoje nápady, kľudne aj parádny guláš, rebrá alebo sviečkovú – na výplatnej páske bude samozrejme Tvoja kreativita zohľadnená! Jedná sa o prácu v poobedných a večerných hodinách, takže hľadáme skôr mladého a energického kuchára alebo kuchárku, hoc aj absolventa. Hodinovka je po zaučení od 7€, pre kuchára ktorý si trúfne nastaviť menu podľa seba od 10€. Hodinovka je uvedená ako netto, teda to, čo po odrátaní odvodov dostaneš na výplatu. Bližšie info rád poskytnem emailom, telefonicky alebo na osobnom stretnutí. /beertimenitra /BeerTimeNitraCentrala
Kuchár/kuchárka Zvolen
Do našej útulnej prevádzky vo Zvolene, kde ponúkame našim zákazníkom raňajky a obedové menu, hľadáme kuchára/ku na TPP. Pracovná doba Po - Pia od 5:30 do 14:00. Víkendy a sviatky máme zatvorené. Náplň práce: príprava raňajok a obedového menu. Platobné podmienky dohodou podľa skúseností a praxe. Nástup ihneď. V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás prosím kontaktujte na tel. čísle .
Kuchár Nemecko, iba 550 km od Bratislavy
Dobrý deň, hľadáme nových kolegov kuchárov do Steakhousu v prekrásnom prostredí nemeckého mesta Garmisch - Partenkirchen. Reštaurácia Woods Steakhouse sa nachádza priamo na golfovom ihrisku Werdenfels, iba 3 km od najvyššieho bodu Nemecka - Zugspitze. Reštaurácia je otvorená celoročne, v lete najmä pre golfových nadšencov, v zime samozrejme pre vyznávačov zimných športov. Reštaurácia je úplne nová, budova uvedená do prevádzky 07/2022, takže moderná kuchyňa na najvyššej úrovni. Reštaurácia má dovedna 105 recenzií (aktuálne 4,9*), a ašpiruje na #1 steak reštauráciu v okolí. Menu sa skladá najmä so steakov, burgerov, rebier, rezňov, tatarák, šaláty …. Majitelia sú Slovenka a Čech (Čech zároveň šéfkuchár), väčšina teamu sú slováci a česi, takže nie je treba nemčina. Hľadáme kolegov na TPP, vieme sa dohodnúť aj na sezónnej práci (napr len zima alebo len leto). Ponúkame plat od 2200€ netto + participácia trinkgeltov aj do kuchyne (pár stoviek mesačne) Vieme pomôcť s ubytovaním, aj dopravou zo Slovenska. Voľné ihneď. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať telefonicky alebo emailom, dám viac info. Menu a viac foto na :
Kuchár
Prijmeme skúseného kuchára (min.prax 3 roky)pre reštauráciu v BA IV pre denné menu (3 menu) a a la carte (cca. 15 jedál). Pracovná doba na dlhý / krátky týždeň od 8:00-21:30 h s ohodnotením 8-10 eur / hod. netto (podľa skúsenosti). Náplň práce príprava jedál, príprava jedálneho lístka, sledovanie skladových zásob a iné.
PIZZIAR - POMOCNÝ KUCHÁR
COOL bowling, prevádzka v centre mesta príjme do svojho kolektívu šikovného pizziara-pomocného kuchára. Náplň práce - príprava pizze, menu múčnikov, menu šalátov a studených mís. Mzdové podmienky: 1000-1200 € v čistom, po zaučení + odmeny. Bližšie info na t.č.
Kuchar- praca aj pre Ukrajincov
Hladame kuchara. € plus odmeny.Ukrajinci-pre legálnu prácu stačí pas a štatút odídenca. Pozícia je vhodná pre tých, čo potrebujú vyšší legálny príjem pre hypotéku alebo pôžičku!!!! Hlavná náplň je príprava denného menu a príprava jedál stálej ponuky. Zmluvný plat: 1200 brutto plus bonus za 12hod. smenu 75-85 euro netto. Úväzok: TPP (dohoda ak je preferovaná) Prac.čas: Základný pracovný režim je dlhý (Po, Ut, Pia, So, Ne)/krátky (Str, Štv) týždeň, v priemere 14 dní za mesiac. Smeny sú 12 hodín, začínajú v 8 hod. ráno, končia v 21 hodin.Možnosti práce nadčas (za príplatok). Miesto: sieť rýchlo obslužných reštaurácií SantaFe a L.A. finger food v OC Avion a v OC Polus Bratislava, OD Prior Kamenné námestie-Bratislava. Spoločnosť Rio de Cafe s.r.o., stabilný zamestnávateľ, pôsobiaci na trhu s rýchlym občerstvením vo foodcourtoch nákupných centier v SR a ČR od roku 1999“