menu kuchar bratislava - strana 9
Počet nájdených inzerátov MENU KUCHAR BRATISLAVA
: 1000 - strana 9

Prijmeme do reštaurácie kuchára denného obedového menu.
Pracovná doba: Pondelok-Piatok od 6:30 do 13:30
Bližšie informácie na tel.č.

Do reštaurácie v Záhorskej Bystrici hľadáme Kuchára na prípravu a výdaj denného menu. Cca 50 jedál denne, čiže žiadna otročina ako inde. Ide nám hlavne o kvalitu uvarených jedál a spoľahlivosť v kuchyni. Hľadáme profesionála vo svojom obore. Pracovná doba je pondelok až piatok od 8 do 16:00 hod. Ponúkaný plat 1200 - 1400 € v čistom mesačne. Nástup ihneď. Info:
Na pracovnej dobe, aj na plate sa vieme dohodnúť vždy.

Prijmeme Menu kuchárku, do reštaurácie v Oravskom Podzámku. Nástupný plat 1000,- eur. Nástup možný ihneď. tel.č.
Náplň práce :
Príprava jedla podľa stanoveného jedálneho lístka
zodpovednosť za kvalitu jedla
servírovanie jedla
prax min 2 roky
Pracovný pomer:TPP
Plat:6€/hod
Svoje žiadosti o prijatie zašlite aj s krátkym popisom pracovnej histórie na email: hotelpalatin@
Telefónny kontakt: 091538683

Ak ste vždy túžili byť súčasťou mladého a súdržného kolektívu a predvádzať umenie na tanieri , máte jedinečnú príležitosť.
Náplň práce:
- samostatná príprava studených a teplých jedál
- príprava nového Á la carte menu, slávnostného a degustačneho menu
- kontrola skladových zásob a zabezpečenie plynulého chodu kuchyne,
zodpovednosť za zverené hodnoty a inventarizáciu tovaru
- dodržiavanie požiadaviek daných HACCP a štandardov pri príprave jedál
Informácie o výberovom konaní
V prípade záujmu o pracovnú pozíciu samostatného kuchára pošlite svoj životopis na e-mailovú adresu info@
Mzdové podmienky (brutto)
od 1 300 euro ostatné záleží od pracovných skúseností a odborností.

Hľadáme kuchára na krátky/dlhý týždeň, pracovná doba 7-17 OC Avion
* Hlavná náplň:
* Príprava denného menu a stálej ponuky
* Organizácia chodu kuchyne, úlohy a priority pre pomocného kuchára
* Príprava a spracovanie mäsa
* Kontrola vydávaných jedál
* Kontrola stavu zásob, objednávanie tovaru
* Čistota a poriadok na pracovisku
* Dodržiavanie noriem HACCP
* Pracovná doba krátky/dlhý týždeň.
Plat: 1500€ v čistom/mesiac
+ zaujímavé prémie (do 200€ mesačne), podľa tržieb a bonusy, po dohode preplatenie dovolenky, výrazné zamestnanecké zľavy a iné.
Nástup možný ihneď.
Požadujeme:
spoľahlivosť, pracovitosť, dochvíľnosť, čestnosť požadujeme aj ponúkame.
Stručná charakteristika spoločnosti:
* Spoločnosť má viacero FastFood prevádzok Koliba v nákupných centrách zameraných na tradičnú slovenskú kuchyňu a catering v Bratislave, ktorá má okruh svojich verných a spokojných zákazníkov.
Volajte len vážny záujemcovia, ktorý máte chuť pracovať a dlhodobo sa podieľať na kvalitnej slovenskej kuchyni.
Koliba je tradičná domáca slovenská kuchyňa pre celú rodinu.
Jedlá varíme podľa starých domácich receptúr.
Každý deň ponúkame čerstvé polievky, denné menu a stálu ponuku jedál z čerstvých surovín od slovenských dodávateľov.
Koliba je miesto kde sa najedia malí aj veľkí.

Ak ste vždy túžili byť súčasťou mladého a súdržného kolektívu a predvádzať umenie na tanieri v špičkovo zariadenej kuchyni, máte jedinečnú príležitosť.
Náplň práce:
- samostatná príprava studených a teplých jedál
- príprava Á la carte menu, slávnostného a degustačneho menu
- kontrola skladových zásob a zabezpečenie plynulého chodu kuchyne,
zodpovednosť za zverené hodnoty a inventarizáciu tovaru
- dodržiavanie požiadaviek daných HACCP a štandardov pri príprave jedál
Zamestnanecké výhody, benefity
- zamestnanecká zľava na vybrané služby reštaurácie a kaviarne
- možnosť absolvovania kurzov a školení v oblasti gastronómie
- stabilná práca v priateľskom mladom kolektíve
- motivačné a férové finančné ohodnotenie
Mzdové podmienky (brutto)
1 300 - 1 600 EUR/mesiac
Životopis prosím posílejte na email:
schulz@

Ak ste vždy túžili byť súčasťou mladého a súdržného kolektívu a predvádzať umenie na tanieri Rosel reštaurácia a penzión hľadá Práve Vás !
Vyžadujeme zmysel pre zodpovednosť, pracovitosť a tímového ducha.
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Do tímu hľadáme ľudí s chuťou pracovať a učiť sa novým veciam.
samostatná príprava studených a teplých jedál
- príprava nového Á la carte menu, slávnostného a degustačneho menu
- kontrola skladových zásob a zabezpečenie plynulého chodu kuchyne,
zodpovednosť za zverené hodnoty a inventarizáciu tovaru
- dodržiavanie požiadaviek daných HACCP a štandardov pri príprave jedál.
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Plat : od 1300 (brutto)
Viac informácií získa uchádzač na osobnom pohovore.

Do nášho tímu prijmeme kuchára/kuchárku,obedového menu.
Tiež prijmeme šikovnú pomocnú silu.
Pracovná doba pondelok-piatok víkendy volné. Pracujeme od 06:30 do 14:30.
Bližšie informácia na osobnom pohovore.
Nástup možný ihneď alebo dohodou.

Do reštaurácie v Záhorskej Bystrici hľadáme Kuchára na prípravu a výdaj denného menu a cateringových akcií. Cca 50 jedál denne, čiže žiadna otročina ako inde. Ide nám hlavne o kvalitu uvarených jedál a spoľahlivosť v kuchyni. Hľadáme profesionála vo svojom obore. Pracovná doba je pondelok až piatok od 8 do 16:30 hod. občas v sobotu. Ponúkaný plat 1200 - 1400 € v čistom mesačne. Nástup ihneď. Info:
Na pracovnej dobe, aj na plate sa vieme dohodnúť

Túžite sa stať súčasťou mladého kolektívu a mať možnosť predvádzať kuchárske umenie v kuchyni, ktorá je vybavená najmodernejšou technikou?
Náplň práce:
- samostatná príprava studených a teplých jedál
- príprava jedál z Á la carte menu, slávnostného a degustačneho menu
- kontrola skladových zásob a zabezpečenie plynulého chodu kuchyne,
zodpovednosť za zverené hodnoty a inventarizáciu tovaru
- dodržiavanie požiadaviek daných HACCP a štandardov pri príprave jedál
Zamestnanecké výhody, benefity
- Možnosť získania perspektívneho zamestnania
- Zamestnanecké benefity vo forme špeciálnych zliav na poskytované služby zariadenia
- Ubytovanie pre zamestnancov mimo Prešova
- ročný bonus do výšky jedného platu

Ponúkame pracovné miesto pre hlavného kuchára. Hľadáme stabilného člena do nášho kolektívu.
Naša kuchyňa ponúka obedové menu v týždni, jedlá z À la carté ponuky (mäsité jedlá, ryby, šaláty, dezerty) a slávnostné menu na rodinné oslavy.
Pracovná doba:
- 7h-20h, v letnej sezóne cca do 21h
- krátky/dlhý týždeň
Platobné podmienky dohodou podľa skúsenosti, možnosť pracovať na TPP alebo na živnosť.
(+ príplatky víkend/sviatky, osobné prémie)
Po dohode možnosť ubytovania.
Prevádzka: Rybárska bašta Dobys, Solčany
(okres TO), rodinný podnik v súkromnom areáli obklopený rybníkmi.
Kontakt:
dobys.gastro@

Ak ste vždy túžili byť súčasťou mladého a súdržného kolektívu a predvádzať umenie na tanieri v špičkovo zariadenej kuchyni, máte jedinečnú príležitosť.
Náplň práce:
- samostatná príprava studených a teplých jedál
- príprava Á la carte menu, slávnostného a degutačného menu
- kontrola skladových zásob a zabezpečenie plynulého chodu kuchyne,
- zodpovednosť za zverené hodnoty a inventarizáciu tovaru
- dodržiavanie požiadaviek daných HACCP a štandardov pri príprave jedál
- práca na krátky/dlhý týždeň (12hodin/deň)
Zamestnanecké výhody, benefity
- zamestnanecká zľava na služby reštaurácie, kaviarne a privátne wellness
- možnosť absolvovania kurzov a školení v oblasti gastronómie
- stabilná práca v priateľskom mladom kolektíve
- motivačné a férové finančné ohodnotenie
- multisport karta
V prípade záujmu o pracovnú pozíciu samostatného kuchára pošlite svoj životopis na e-mailovú adresu:
schulz@ a riaditel@
Mzdové podmienky od 10,5€ (brutto/hodinu):
Základná mzda je od 7,5€ na hodinu netto v závislosti od skúsenosti a zručnosti.
Mzda je predmetom partnerskej dohody. Pravidelný termín vyplácania mzdy.

Ponúkame voľné pracovné miesto KUCHÁRA NA TPP/ŽIVNOSŤ pre samostatného a skúseného kuchára (nie pomocného).
Hľadáme stabilného člena nášho kolektívu s kreativitou pri tvorení nových jedál.
Prevádzka: Rybárska bašta DOBYS, Solčany
(okres TO)
UBYTOVANIE: po dohode možnosť zabezpečiť
Pracovná doba: krátky/dlhý týždeň
7:00 - 20/21:00h
Platobné podmienky: dohodou podľa skúsenosti a typu prac. zmluvy alebo živnosti
Naša kuchyňa pripravuje v týždni obedové menu (4druhy), v ponuke máme Á la carte menu, cez víkendy sú u nás slávnostné obedy/narodeninové oslavy, väčšina v rámci otváracích hodín.
Kontakt:
dobys.gastro@

Pomocný kuchár krátky/dlhý, pracovná doba 7-21 OC Eurovea
Hľadáme Pomocného kuchára na krátky/dlhý týždeň, pracovná doba 7-21 OC Eurovea
* Hlavná náplň:
* Príprava denného menu a stálej ponuky
* Príprava a spracovanie mäsa
* Kontrola vydávaných jedál
* Kontrola stavu zásob, objednávanie tovaru
* Čistota a poriadok na pracovisku
* Dodržiavanie noriem HACCP
* Pracovná doba krátky/dlhý týždeň.
Plat: 1200€-1300€ v čistom/mesiac
+ zaujímavé prémie ohodnotené podľa tržieb a bonusy, po dohode preplatenie dovolenky, výrazné zamestnanecké zľavy a iné.
Nástup možný ihneď.
Požadujeme:
spoľahlivosť, pracovitosť, dochvíľnosť, čestnosť požadujeme aj ponúkame.
Stručná charakteristika spoločnosti:
* Spoločnosť má viacero FastFood prevádzok Koliba v nákupných centrách zameraných na tradičnú slovenskú kuchyňu a catering v Bratislave, ktorá má okruh svojich verných a spokojných zákazníkov.
Koliba je tradičná domáca slovenská kuchyňa pre celú rodinu.
Jedlá varíme podľa starých domácich receptúr.
Každý deň ponúkame čerstvé polievky, denné menu a stálu ponuku jedál z čerstvých surovín od slovenských dodávateľov.
Koliba je miesto kde sa najedia malí aj veľkí.
Volajte len vážny záujemcovia, ktorý máte chuť pracovať a dlhodobo sa podieľať na kvalitnej slovenskej kuchyni.

Do podniku na pešej v NR, ktorý je špecializovaný na pivká z malých pivovarov, hľadáme do kuchyne spoľahlivého človeka.
Naše menu je zamerané na jedlá vhodné k pivu - burgre, wrapy, naložené hranolky, teda streetfood.
Hľadáme človeka, ktorého podobný formát baví a možno by k nám vedel priniesť a realizovať aj svoje nápady, kľudne aj parádny guláš, rebrá alebo sviečkovú – na výplatnej páske bude samozrejme Tvoja kreativita zohľadnená!
Jedná sa o prácu v poobedných a večerných hodinách, takže hľadáme skôr mladého a energického kuchára alebo kuchárku, hoc aj absolventa.
Hodinovka je po zaučení od 7€, pre kuchára ktorý si trúfne nastaviť menu podľa seba od 10€. Hodinovka je uvedená ako netto, teda to, čo po odrátaní odvodov dostaneš na výplatu.
Bližšie info rád poskytnem emailom, telefonicky alebo na osobnom stretnutí.
/beertimenitra
/BeerTimeNitraCentrala

Do našej útulnej prevádzky vo Zvolene, kde ponúkame našim zákazníkom raňajky a obedové menu, hľadáme kuchára/ku na TPP. Pracovná doba Po - Pia od 5:30 do 14:00. Víkendy a sviatky máme zatvorené. Náplň práce: príprava raňajok a obedového menu. Platobné podmienky dohodou podľa skúseností a praxe. Nástup ihneď. V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás prosím kontaktujte na tel. čísle .

Dobrý deň,
hľadáme nových kolegov kuchárov do Steakhousu v prekrásnom prostredí nemeckého mesta Garmisch - Partenkirchen.
Reštaurácia Woods Steakhouse sa nachádza priamo na golfovom ihrisku Werdenfels, iba 3 km od najvyššieho bodu Nemecka - Zugspitze.
Reštaurácia je otvorená celoročne, v lete najmä pre golfových nadšencov, v zime samozrejme pre vyznávačov zimných športov.
Reštaurácia je úplne nová, budova uvedená do prevádzky 07/2022, takže moderná kuchyňa na najvyššej úrovni.
Reštaurácia má dovedna 105 recenzií (aktuálne 4,9*), a ašpiruje na #1 steak reštauráciu v okolí.
Menu sa skladá najmä so steakov, burgerov, rebier, rezňov, tatarák, šaláty ….
Majitelia sú Slovenka a Čech (Čech zároveň šéfkuchár), väčšina teamu sú slováci a česi, takže nie je treba nemčina.
Hľadáme kolegov na TPP, vieme sa dohodnúť aj na sezónnej práci (napr len zima alebo len leto).
Ponúkame plat od 2200€ netto + participácia trinkgeltov aj do kuchyne (pár stoviek mesačne)
Vieme pomôcť s ubytovaním, aj dopravou zo Slovenska.
Voľné ihneď.
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať telefonicky alebo emailom, dám viac info.
Menu a viac foto na :

Prijmeme skúseného kuchára (min.prax 3 roky)pre reštauráciu v BA IV pre denné menu (3 menu) a a la carte (cca. 15 jedál). Pracovná doba na dlhý / krátky týždeň od 8:00-21:30 h s ohodnotením 8-10 eur / hod. netto (podľa skúsenosti). Náplň práce príprava jedál, príprava jedálneho lístka, sledovanie skladových zásob a iné.

COOL bowling, prevádzka v centre mesta príjme do svojho kolektívu šikovného pizziara-pomocného kuchára. Náplň práce - príprava pizze, menu múčnikov, menu šalátov a studených mís. Mzdové podmienky: 1000-1200 € v čistom, po zaučení + odmeny. Bližšie info na t.č.

Hladame kuchara. € plus odmeny.Ukrajinci-pre legálnu prácu stačí pas a štatút odídenca.
Pozícia je vhodná pre tých, čo potrebujú vyšší legálny príjem pre hypotéku alebo pôžičku!!!!
Hlavná náplň je príprava denného menu a príprava jedál stálej ponuky.
Zmluvný plat: 1200 brutto plus bonus za 12hod. smenu 75-85 euro netto.
Úväzok: TPP (dohoda ak je preferovaná)
Prac.čas: Základný pracovný režim je dlhý (Po, Ut, Pia, So, Ne)/krátky (Str, Štv) týždeň, v priemere 14 dní za mesiac. Smeny sú 12 hodín, začínajú v 8 hod. ráno, končia v 21 hodin.Možnosti práce nadčas (za príplatok).
Miesto:
sieť rýchlo obslužných reštaurácií SantaFe a L.A. finger food v OC Avion a v OC Polus Bratislava, OD Prior Kamenné námestie-Bratislava.
Spoločnosť Rio de Cafe s.r.o., stabilný zamestnávateľ, pôsobiaci na trhu s rýchlym občerstvením vo foodcourtoch nákupných centier v SR a ČR od roku 1999“