paprika cena - strana 2
Počet nájdených inzerátov PAPRIKA CENA
: 1000 - strana 2

Ponúkam na predaj kvalitné sadenice/ planty/ priesady chilli papričiek, sadenice papriky sladkej a štipľavej a sadenice paradajok. Osobný odber v Nesvadoch.
Čili za jednotnú cenu 3€/ ks
HABANERO NEON
HABANERO ORANGE
HABANERO RED
HABANERO YELLOW
HABANERO CHOCOLATE
JOLOKIA CHOCOLATE
CHILLI BHUT JOLIA (GHOST) RED
JALAPENO CONCHOS
JALAPENO
TRINIDAD MORUGA SCORPION YELLOW
TRINIDAD MORUGA SCORPION RED
TRINIDAD MORUGA SCORPION CHOCOLATE
CAROLINA REAPER RED
CAROLINA REAPER CHOCOLATE
DRAGON'S BREATH
TABASCO v kvetináči
za 0.80€
PARADAJKY:
BARBADOS - vypredane
Koktejlové
Datlové
za 0.80€
PAPRIKA ŠTIPĽAVÁ:
GARAM
PAPRIKA SLADKÁ:
OCTAVIA
PROMOTOR
POSSONIUM

Ihneď k odberu:
Mletá červená paprika pálivá 7€pol kg ,250g-3,50€
Mletá červená paprika sladká 6,50€ pol kg
Sladký -pálivy ajvar 2€
Chren ostrý 2€
Cibuľka 2€
Feferonova pasta 2€
Bobovica -500g-3,50€
Hrach -500g-2,30€
Biela fazuľa -500g-2,30€
Osobný odber Lehnice alebo posielam aj cez post.platba na účet na dobierku neposielam

Ponúkam na predaj priesady:
Paprika
Pirouet
Promontor F1
Slovakia
Baklava F1
Octavia F1
Amy
PCR - jemne pálivá
Garam pálivá F1
Jabĺčková paprika/alma - sladká, pálivá
Baraní roh – sladký, pálivý
Chilli paprika - pálivá
Jalapeno
Chilli
Jamaican Rosso
Habanero čokoláda
Chilli - plne červené
Feferónka
Rajčiny
Tornádo - vysoké
Barbados - vysoké
Býčie srdce
Typhoon - vysoké vajíčkové
San Marzano - polovysoké oválne
Hugo - polovysoké oválne
Cherry rajčiny - oranžové
Cherry rajčiny -žlté, hruškovitý tvar
Cherry rajčiny - červené, hruškovitý tvar
Cherry rajčiny - vysoké, vajcovitý tvar
Cherry rajčiny - vysoké, okrúhle
Rajčiny/cherry -polovysoké, tvar jahody
Naram - vajcovitý tvar
Tipo - vysoké
Ostatné priesady
Zeler buľvový
Majorán
Kaleráb skorý - biely
Kaleráb gigant neskorý
Rôzne bylinky
Kontakt:

Predám nový nepoužitý Tupperware desiatnik-paprika- 2 kusy. Cena 3,50€/kus.
Okrem toho predám biely Tupperware desiatnik z priedušného matariálu. Cena 2€.
Ďalej predám mriežku Tupperware vhodnú do nádob Tupperware. Rozmery 25cm x 16,5cm. Cena 2€.

Dobrý deň prajem tak ako aj minule roky tak aj tento rok sme pre vás dopestovali kvalitnú domácu mletú červenú papriku sladkú a palivu.pri pestovaní a spracovaní papriky si dávame patrične záležať aby paprika mala krásnu sito červenú farbu a výraznú lahodnú chuť vynikajúca a nevyhnutná pre domáce gazdinky a výrobu kvalitnej domácej klobásy.papriku balíme a vážime po 500g a 1kg balenie.Cena našej kvalitnej papriky je 10e za kg pri odbere 5kg a viac je cena 8e za kg.moznost poslať poštou,kuriérom alebo osobne. Papriku nepredavame celorocne iba do vypredania zasob.Tešíme sa na našich stálych ale samozrejme aj na nových zákazníkov...Ďakujem

Ahojte milovníci mäsa,
Z lásky k mäsu pripravujem doma sušené hovädzie/ jerky beef z kvalitného slovenského mäsa v rôznych príchutiach bez konzervantov a umelých ochucovadiel. 1 kg JERKY = 3,2 kg čerstvého mäsa. V 100 g môjho JERKY z hovädzieho máš viac ako 60 g bielkovín!
Príchute:
klasik(jablčný ocot, himalájska soľ, trstinový cukor)
Klasik s bylinkami( jablčný ocot, worchester omáčka, himalájska soľ, trstinový cukor, sladká paprika červená, cesnak,horčicne semienko, mix sušených byliniek)
Kari s chilli(jablčný ocot himalájska soľ, trstinový cukor, sojová omáčka, kari, kurkuma s chilli, koriander, ligurček)
Extra Chilli s Trinidad moruga scorpion(jablčný ocot, himalájska soľ, trstinový cukor, jalapenos, kajanská paprika, trinidad moruga scorpion, ligurček)
Pepper(jablčný ocot, himalájska soľ, trstinový cukor, worchester omáčka, 4farebné korenie, cesnak, cibuľa)
Bbq(jablčný ocot, himalájska soľ, trstinový cukor, worchester omáčka, paradajkový prášok, prírodná údená aróma, cesnak, cibuľa)
Tom yum(jablčný ocot, himalájska soľ, trstinový cukor, tom yum pasta, koriander, cibuľa)
Sušené Hovädzie mäso patrí medzi obľúbený snack pri športovej aktivite, turistike alebo ako ľahšia náhrada večerných chipsov pri telke :D
Vákuovo balené v sous-vide sáčkoch.
Mäsko vydrží minimálne 3 mesiace.
Robím aj udenú bravčovu panenku vynikajúca pochúťka k večernemu posedeniu s priateľmi cena 15€/ks
V prípade záujmu má neváhaj kontaktovať. Preferujem osobný odber(NR) po dohode viem poslať poštou.
Cena 5€/60g
Kontakt:
Pekný deň prajem :)

Predám kočík egg 2 paprika 9v1 používaný cca 11 mesiacov, kočík obsahuje všetko čo je na foto. Pôvodná cena bola 2000€.
Cena 1000€ + dohoda

Dobrý deň predám Priesady paprika, paradajka, zeler vypestovane doma.
Papriky a zeler mam po 2ks v kelimkoch.
Cena za kus je 0.70€, ale keď budu väčšie aj cena pôjde hore na 1€

Ponúkam na predaj priesady(planty) širokého výberu. Paradajky, paprika, uhorky (rozne odrody). Cena za kus 0,70€. Pri vacsom odbere cena za kus 0,60€.

Predám kvapkovú závlahu 12ks cena 8€,alebo 6ks cena 4,50€.Má všestranné využitie: napr.paprika,paradajky,uhorky,šalát,kvetiny balkónové,kvetiny izbové atď.Používam už viac rokov plná spokojnosť na konci sezóny pozbierať a odložiť na ďaľšiu sezónu.

! ! ! ! PONÚKAME ! ! ! !
GRILOVANÉ BAVORSKÉ BRAVČOVÉ KOLENÁ/KURENCE/REBIERKA (CCA 9 KG) PODÁVANÉ/SERVÍROVANÉ NA DREVENEJ DOSKE S KOMPLET OBLOHOU (NAKLADANÉ UHORKY, BARANIE ROHY, ALMA PAPRIKA, FEFERÓNY, HORČICA, CHREN A SWEET CHILLI OMÁČKA) VHODNÉ PRE CCA 20 ĽUDÍ, V RÁMCI OKRESU PEZINOK DOVOZ V CENE. CENA 190,00 €.
BAVORSKÉ KOLENÁ VIEME KOMBINOVAŤ S GRIL. KURENCAMI, TZN., CCA 4,5 KG BAV. GRIL. KOLIEN (CCA 6 KS) A 4,5 KG GRIL. KURENIEC (CCA 4 KS),
PRÍP. S REBIERKAMI BBQ NAPR. : GRIL. BAV. KOLENÁ 3,75 KG ( 5 KS ) + GRIL. KURENCE 3,6 KG ( 3 KS ) a GRIL. REBIERKA BBQ ( 2,00 KG ).
Zaoberáme sa GRILOVANÍM (nie pečením) prasiatok od 15 kg, na DOVOZ alebo osobný odber + na mobilnom nerezovom grile. Na rozdiel od pečeného prasiatka je chuť grilovaného chutnejšia a jemnejšia, mäso je šťavnatejšie a vláčnejšie.
Doba grilovania vždy závisí od veľkosti prasiatka, pri cca 25 kg prasiatku je to cca 5 hodín grilovania. Dané 25 kg prasiatko je pre cca 30 ľudí.
Ponúkame možnosť výberu váhy prasiatka na grilovanie až do 55 kg (cca 120 - 130 ľudí).
NAŠE PONÚKANÉ VÝHODY :
- Vynikajúca chuť a šťavnatosť (GRILUJEME, NEPEČIEME !)
- Mobilita elegantného nerezového grilu (prídeme ugrilovať prasiatko až k Vám – firemné stretnutia, svadba, oslava atď.)
- V cene kompletná obsluha grilu pri grilovaní, porcovanie celého prasiatka
- V ponuke kyslé pochutiny (baranie rohy, alma paprika, uhorky, príp. podľa dohody.), chlieb a jednorazový príbor a taniere v množstve prislúchajúcemu na veľkosť prasiatka
- Kvalifikovaná a usmiata obsluha
- Po ugrilovaní prasiatka je možné neskonzumované naporciované mäso odložiť na vyhrievané nerezové misky na grile, kde bude stále teplé a pripravené na konzumáciu.

Zaoberáme sa GRILOVANÍM (nie pečením) prasiatok od 20 kg, na DOVOZ alebo osobný odber + na mobilnom nerezovom grile. Na rozdiel od pečeného prasiatka je chuť grilovaného chutnejšia a jemnejšia, mäso je šťavnatejšie a vláčnejšie.
Doba grilovania vždy závisí od veľkosti prasiatka, pri cca 25 kg prasiatku je to cca 5 hodín grilovania. Dané 25 kg prasiatko je pre cca 30 ľudí.
Ponúkame možnosť výberu váhy prasiatka na grilovanie až do 55 kg (cca 120 - 130 ľudí).
NAŠE PONÚKANÉ VÝHODY :
- Vynikajúca chuť a šťavnatosť (GRILUJEME, NEPEČIEME !)
- Mobilita elegantného nerezového grilu (prídeme ugrilovať prasiatko až k Vám – firemné stretnutia, svadba, oslava atď.)
- V cene kompletná obsluha grilu pri grilovaní, porcovanie celého prasiatka
- V ponuke kyslé pochutiny (baranie rohy, alma paprika, uhorky, príp. podľa dohody.), chlieb a jednorazový príbor a taniere v množstve prislúchajúcemu na veľkosť prasiatka
- Kvalifikovaná a usmiata obsluha
- Po ugrilovaní prasiatka je možné neskonzumované naporciované mäso odložiť na vyhrievané nerezové misky na grile, kde bude stále teplé a pripravené na konzumáciu.
! ! ! ! PONÚKAME ! ! ! !
GRILOVANÉ BAVORSKÉ BRAVČOVÉ KOLENÁ/KURENCE/REBIERKA (CCA 9 KG) PODÁVANÉ/SERVÍROVANÉ NA DREVENEJ DOSKE S KOMPLET OBLOHOU (NAKLADANÉ UHORKY, BARANIE ROHY, ALMA PAPRIKA, FEFERÓNY, HORČICA, CHREN A SWEET CHILLI OMÁČKA) VHODNÉ PRE CCA 20 ĽUDÍ, V RÁMCI OKRESU PEZINOK DOVOZ V CENE. CENA 190,00 €.
BAVORSKÉ KOLENÁ VIEME KOMBINOVAŤ S GRIL. KURENCAMI, TZN., CCA 4,5 KG BAV. GRIL. KOLIEN (CCA 6 KS) A 4,5 KG GRIL. KURENIEC (CCA 4 KS),
PRÍP. S REBIERKAMI BBQ NAPR. : GRIL. BAV. KOLENÁ 3,75 KG ( 5 KS ) + GRIL. KURENCE 3,6 KG ( 3 KS ) a GRIL. REBIERKA BBQ ( 2,00 KG ).

Zaoberáme sa GRILOVANÍM (nie pečením) prasiatok od 15 kg, na DOVOZ alebo osobný odber + na mobilnom nerezovom grile. Na rozdiel od pečeného prasiatka je chuť grilovaného chutnejšia a jemnejšia, mäso je šťavnatejšie a vláčnejšie.
Doba grilovania vždy závisí od veľkosti prasiatka, pri cca 25 kg prasiatku je to cca 5 hodín grilovania. Dané 25 kg prasiatko je pre cca 30 ľudí.
Ponúkame možnosť výberu váhy prasiatka na grilovanie až do 55 kg (cca 120 - 130 ľudí).
NAŠE PONÚKANÉ VÝHODY :
- Vynikajúca chuť a šťavnatosť (GRILUJEME, NEPEČIEME !)
- Mobilita elegantného nerezového grilu (prídeme ugrilovať prasiatko až k Vám – firemné stretnutia, svadba, oslava atď.)
- V cene kompletná obsluha grilu pri grilovaní, porcovanie celého prasiatka
- V ponuke kyslé pochutiny (baranie rohy, alma paprika, uhorky, príp. podľa dohody.), chlieb a jednorazový príbor a taniere v množstve prislúchajúcemu na veľkosť prasiatka
- Kvalifikovaná a usmiata obsluha
- Po ugrilovaní prasiatka je možné neskonzumované naporciované mäso odložiť na vyhrievané nerezové misky na grile, kde bude stále teplé a pripravené na konzumáciu.
! ! ! ! PONÚKAME ! ! ! !
GRILOVANÉ BAVORSKÉ BRAVČOVÉ KOLENÁ/KURENCE/REBIERKA (CCA 9 KG) PODÁVANÉ/SERVÍROVANÉ NA DREVENEJ DOSKE S KOMPLET OBLOHOU (NAKLADANÉ UHORKY, BARANIE ROHY, ALMA PAPRIKA, FEFERÓNY, HORČICA, CHREN A SWEET CHILLI OMÁČKA) VHODNÉ PRE CCA 20 ĽUDÍ, V RÁMCI OKRESU PEZINOK DOVOZ V CENE. CENA 190,00 €.
BAVORSKÉ KOLENÁ VIEME KOMBINOVAŤ S GRIL. KURENCAMI, TZN., CCA 4,5 KG BAV. GRIL. KOLIEN (CCA 6 KS) A 4,5 KG GRIL. KURENIEC (CCA 4 KS),
PRÍP. S REBIERKAMI BBQ NAPR. : GRIL. BAV. KOLENÁ 3,75 KG ( 5 KS ) + GRIL. KURENCE 3,6 KG ( 3 KS ) a GRIL. REBIERKA BBQ ( 2,00 KG ).

Zaoberáme sa GRILOVANÍM (nie pečením) prasiatok od 20 kg, na DOVOZ alebo osobný odber + na mobilnom nerezovom grile. Na rozdiel od pečeného prasiatka je chuť grilovaného chutnejšia a jemnejšia, mäso je šťavnatejšie a vláčnejšie.
Doba grilovania vždy závisí od veľkosti prasiatka, pri cca 25 kg prasiatku je to cca 5 hodín grilovania. Dané 25 kg prasiatko je pre cca 30 ľudí.
Ponúkame možnosť výberu váhy prasiatka na grilovanie až do 55 kg (cca 120 - 130 ľudí).
NAŠE PONÚKANÉ VÝHODY :
- Vynikajúca chuť a šťavnatosť (GRILUJEME, NEPEČIEME !)
- Mobilita elegantného nerezového grilu (prídeme ugrilovať prasiatko až k Vám – firemné stretnutia, svadba, oslava atď.)
- V cene kompletná obsluha grilu pri grilovaní, porcovanie celého prasiatka
- V ponuke kyslé pochutiny (baranie rohy, alma paprika, uhorky, príp. podľa dohody.), chlieb a jednorazový príbor a taniere v množstve prislúchajúcemu na veľkosť prasiatka
- Kvalifikovaná a usmiata obsluha
- Po ugrilovaní prasiatka je možné neskonzumované naporciované mäso odložiť na vyhrievané nerezové misky na grile, kde bude stále teplé a pripravené na konzumáciu.
! ! ! ! PONÚKAME ! ! ! !
GRILOVANÉ BAVORSKÉ BRAVČOVÉ KOLENÁ/KURENCE/REBIERKA (CCA 9 KG) PODÁVANÉ/SERVÍROVANÉ NA DREVENEJ DOSKE S KOMPLET OBLOHOU (NAKLADANÉ UHORKY, BARANIE ROHY, ALMA PAPRIKA, FEFERÓNY, HORČICA, CHREN A SWEET CHILLI OMÁČKA) VHODNÉ PRE CCA 20 ĽUDÍ, V RÁMCI OKRESU PEZINOK DOVOZ V CENE. CENA 190,00 €.
BAVORSKÉ KOLENÁ VIEME KOMBINOVAŤ S GRIL. KURENCAMI, TZN., CCA 4,5 KG BAV. GRIL. KOLIEN (CCA 6 KS) A 4,5 KG GRIL. KURENIEC (CCA 4 KS),
PRÍP. S REBIERKAMI BBQ NAPR. : GRIL. BAV. KOLENÁ 3,75 KG ( 5 KS ) + GRIL. KURENCE 3,6 KG ( 3 KS ) a GRIL. REBIERKA BBQ ( 2,00 KG ).

Semená Ačokčy- mexická uhorka
Predám semienka ačokčy, v sáčku je 20 semienok v čiernej farbe. Sáčok je za 1,90 eur. Plus poštovné.
Mexická uhorka-ačokča sa používa na priamy konzum, alebo sa zavára. Cyklantéra odnožená, ktorú poznáme aj pod ľudovým názvom ačokča alebo mexická uhorka. Jej veľkou výhodou je, že v našich podmienkach ju nenapádajú škodce ani choroby a starostlivosť o ňu je minimálna. Klíčivosť je takmer 100%. Keďže je ačokča teplomilná plodina, v našich klimatických podmienkach sa predpestováva ako paprika vo fóliovníkoch alebo na okenných parapetoch. Na pestovanie vyžaduje slnečnú a teplú polohu s dostatkom vlahy, vhodné je použiť čiernu netkanú textíliu. Von ju vysádzame po 15. máji, keď už nehrozia prízemné mrazy. Všeobecne platí, že na miestach, kde sa darí melónom a uhorkám, je predpoklad, že sa bude dariť aj tejto zatiaľ menej známej zelenine.
Čo s plodmi
Plody obsahujú pre náš organizmus dôležité látky ako betakarotén, horčiny, vitamíny C, B1 a B2. Konzumácia čerstvých plodov napomáha metabolizmu cukrov a zlepšuje psychickú pohodu. Vhodné sú na priamu konzumáciu vo forme zeleninových šalátov. V kuchyni sa odporúča naplniť ich mletým mäsom, použiť do zmesi s inou zeleninou, zapekať či pridávať do polievok. Plody sú chutné aj sterilizované v sladkokyslom náleve ako nakladané uhorky alebo ako paprika v oleji. Ačokčapotrebuje minimálnu starostlivosť, škodce ju nenapádajú ! Klíčivosť je takmer 100%.
Ako ju pestovať:
Ačokča je pomerne náročná na živiny, preto základom jej úspešného pestovania je humózny, priepustný substrát. Neznáša pôdy ťažké a uľahnuté. Počas vegetácie ju môžeme prihnojovať prípravkami na plodovú zeleninu, pričom berieme do úvahy, že začína rodiť až v auguste. Keď rastliny dosiahnu výšku 10 – 15 cm, vysádzame ich na stanovište približne na vzdialenosť 25 cm, na štvorcový meter asi štyri rastliny.Musíme si pripraviť aj oporu, podobne ako pri pestovaní uhoriek, a výhonky ačokče k nej pravidelne vyväzovať. Po zakorenení v júni začne rastlina bujne rásť, preto je vhodné pri výške dvoch metrov ju zaštipnúť. Po tomto úkone sa začne bohato rozkonárovať, čím sa podporí tvorba plodov. Na konzumáciu sú najvhodnejšie plody s veľkosťou asi 4 cm, pričom zo starších plodov treba vybrať veľké tvrdé semená čiernej farby.
Moje skúsenosti:
Sejem ju ako klasické uhorky v rovnakom termíne (cca polovica mája, občas aj skôr, ak je vyhriata pôda). Po „vzídení“ vyrobím opory tak, aby sa mohla ťahať
(ťahá sa do výšky cca 2,5m; ak má dostatok vlahy a slnka, tak aj vyššie-potom ju treba omotávať).Plody sa zbierajú cca od augusta až do prvých mrazov. Semená z plodov vyberám a nechávam vysušiť. Sú čierne a podobajú sa drobným uhlíkom. Plody zaváram ako bežné uhorky (výborné sú zavarené s feferónkami), pripravujem šaláty na surovo, prídávam do leča s rajčinami.
Meno: Eva
Telefon:
E-mail: eva.cizmadiova@
Cena: V texte

Predám domácu mletu červenu papriku sladku,udenú,palivu,gulašove korenie a vegetu bez alergenou a glutamanu
Cena =250g=3€
Paprika ma krásnu červenu farbu budete spokojný
Reagujem len na telefón a sm
Tel:

Ponúkam na predaj vlastné semienka nasledovných druhov paradajok a paprík:
- paradajka ROMUS oranžová
- paradajka cherry červené
- paradajka žltá hruška
- paprika kápia
- paprika bledozelená
- chilli jalapeno červená
- chilli lemon drop
Cena je 1€ za 10 semienok.
Všetky nestriekané a hnojené len domácim hnojom a kompostom.

Semená Ačokčy- mexická uhorka
Predám semienka ačokčy, v sáčku je 20 semienok v čiernej farbe. Sáčok je za 1,90 eur. Plus poštovné, ktoré je od 1.3.2023 3,90euro.
Mexická uhorka-ačokča sa používa na priamy konzum, alebo sa zavára. Cyklantéra odnožená, ktorú poznáme aj pod ľudovým názvom ačokča alebo mexická uhorka. Jej veľkou výhodou je, že v našich podmienkach ju nenapádajú škodce ani choroby a starostlivosť o ňu je minimálna. Klíčivosť je takmer 100%. Keďže je ačokča teplomilná plodina, v našich klimatických podmienkach sa predpestováva ako paprika vo fóliovníkoch alebo na okenných parapetoch. Na pestovanie vyžaduje slnečnú a teplú polohu s dostatkom vlahy, vhodné je použiť čiernu netkanú textíliu. Von ju vysádzame po 15. máji, keď už nehrozia prízemné mrazy. Všeobecne platí, že na miestach, kde sa darí melónom a uhorkám, je predpoklad, že sa bude dariť aj tejto zatiaľ menej známej zelenine.
Čo s plodmi
Plody obsahujú pre náš organizmus dôležité látky ako betakarotén, horčiny, vitamíny C, B1 a B2. Konzumácia čerstvých plodov napomáha metabolizmu cukrov a zlepšuje psychickú pohodu. Vhodné sú na priamu konzumáciu vo forme zeleninových šalátov. V kuchyni sa odporúča naplniť ich mletým mäsom, použiť do zmesi s inou zeleninou, zapekať či pridávať do polievok. Plody sú chutné aj sterilizované v sladkokyslom náleve ako nakladané uhorky alebo ako paprika v oleji. Ačokčapotrebuje minimálnu starostlivosť, škodce ju nenapádajú ! Klíčivosť je takmer 100%.
Ako ju pestovať:
Ačokča je pomerne náročná na živiny, preto základom jej úspešného pestovania je humózny, priepustný substrát. Neznáša pôdy ťažké a uľahnuté. Počas vegetácie ju môžeme prihnojovať prípravkami na plodovú zeleninu, pričom berieme do úvahy, že začína rodiť až v auguste. Keď rastliny dosiahnu výšku 10 – 15 cm, vysádzame ich na stanovište približne na vzdialenosť 25 cm, na štvorcový meter asi štyri rastliny.Musíme si pripraviť aj oporu, podobne ako pri pestovaní uhoriek, a výhonky ačokče k nej pravidelne vyväzovať. Po zakorenení v júni začne rastlina bujne rásť, preto je vhodné pri výške dvoch metrov ju zaštipnúť. Po tomto úkone sa začne bohato rozkonárovať, čím sa podporí tvorba plodov. Na konzumáciu sú najvhodnejšie plody s veľkosťou asi 4 cm, pričom zo starších plodov treba vybrať veľké tvrdé semená čiernej farby.
Moje skúsenosti:
Sejem ju ako klasické uhorky v rovnakom termíne (cca polovica mája, občas aj skôr, ak je vyhriata pôda). Po „vzídení“ vyrobím opory tak, aby sa mohla ťahať
(ťahá sa do výšky cca 2,5m; ak má dostatok vlahy a slnka, tak aj vyššie-potom ju treba omotávať).Plody sa zbierajú cca od augusta až do prvých mrazov. Semená z plodov vyberám a nechávam vysušiť. Sú čierne a podobajú sa drobným uhlíkom. Plody zaváram ako bežné uhorky (výborné sú zavarené s feferónkami), pripravujem šaláty na surovo, prídávam do leča s rajčinami.
Meno: Eva
Telefon:
E-mail: eva.cizmadiova@
Cena: V texte

Zaoberáme sa GRILOVANÍM (nie pečením) prasiatok od 20 kg, na DOVOZ alebo osobný odber + na mobilnom nerezovom grile. Na rozdiel od pečeného prasiatka je chuť grilovaného chutnejšia a jemnejšia, mäso je šťavnatejšie a vláčnejšie.
Doba grilovania vždy závisí od veľkosti prasiatka, pri cca 25 kg prasiatku je to cca 5 hodín grilovania. Dané 25 kg prasiatko je pre cca 30 ľudí.
Ponúkame možnosť výberu váhy prasiatka na grilovanie až do 55 kg (cca 120 - 130 ľudí).
NAŠE PONÚKANÉ VÝHODY :
- Vynikajúca chuť a šťavnatosť (GRILUJEME, NEPEČIEME !)
- Mobilita elegantného nerezového grilu (prídeme ugrilovať prasiatko až k Vám – firemné stretnutia, svadba, oslava atď.)
- V cene kompletná obsluha grilu pri grilovaní, porcovanie celého prasiatka
- V ponuke kyslé pochutiny (baranie rohy, alma paprika, uhorky, príp. podľa dohody.), chlieb a jednorazový príbor a taniere v množstve prislúchajúcemu na veľkosť prasiatka
- Kvalifikovaná a usmiata obsluha
- Po ugrilovaní prasiatka je možné neskonzumované naporciované mäso odložiť na vyhrievané nerezové misky na grile, kde bude stále teplé a pripravené na konzumáciu.
! ! ! ! PONÚKAME ! ! ! !
GRILOVANÉ BAVORSKÉ BRAVČOVÉ KOLENÁ/KURENCE/REBIERKA (CCA 9 KG) PODÁVANÉ/SERVÍROVANÉ NA DREVENEJ DOSKE S KOMPLET OBLOHOU (NAKLADANÉ UHORKY, BARANIE ROHY, ALMA PAPRIKA, FEFERÓNY, HORČICA, CHREN A SWEET CHILLI OMÁČKA) VHODNÉ PRE CCA 20 ĽUDÍ, V RÁMCI OKRESU PEZINOK DOVOZ V CENE. CENA 220,00 €.
BAVORSKÉ KOLENÁ VIEME KOMBINOVAŤ S GRIL. KURENCAMI, TZN., CCA 4,5 KG BAV. GRIL. KOLIEN (CCA 6 KS) A 4,5 KG GRIL. KURENIEC (CCA 4 KS),
PRÍP. S REBIERKAMI BBQ NAPR. : GRIL. BAV. KOLENÁ 3,75 KG ( 5 KS ) + GRIL. KURENCE 3,6 KG ( 3 KS ) a GRIL. REBIERKA BBQ ( 2,00 KG ).

! ! ! ! PONÚKAME ! ! ! !
GRILOVANÉ BAVORSKÉ BRAVČOVÉ KOLENÁ/KURENCE/REBIERKA (CCA 9 KG) PODÁVANÉ/SERVÍROVANÉ NA DREVENEJ DOSKE S KOMPLET OBLOHOU (NAKLADANÉ UHORKY, BARANIE ROHY, ALMA PAPRIKA, FEFERÓNY, HORČICA, CHREN A SWEET CHILLI OMÁČKA) VHODNÉ PRE CCA 20 ĽUDÍ, V RÁMCI OKRESU PEZINOK DOVOZ V CENE. CENA 220,00 €.
BAVORSKÉ KOLENÁ VIEME KOMBINOVAŤ S GRIL. KURENCAMI, TZN., CCA 4,5 KG BAV. GRIL. KOLIEN (CCA 6 KS) A 4,5 KG GRIL. KURENIEC (CCA 4 KS),
PRÍP. S REBIERKAMI BBQ NAPR. : GRIL. BAV. KOLENÁ 3,75 KG ( 5 KS ) + GRIL. KURENCE 3,6 KG ( 3 KS ) a GRIL. REBIERKA BBQ ( 2,00 KG ).
Zaoberáme sa GRILOVANÍM (nie pečením) prasiatok od 15 kg, na DOVOZ alebo osobný odber + na mobilnom nerezovom grile. Na rozdiel od pečeného prasiatka je chuť grilovaného chutnejšia a jemnejšia, mäso je šťavnatejšie a vláčnejšie.
Doba grilovania vždy závisí od veľkosti prasiatka, pri cca 25 kg prasiatku je to cca 5 hodín grilovania. Dané 25 kg prasiatko je pre cca 30 ľudí.
Ponúkame možnosť výberu váhy prasiatka na grilovanie až do 55 kg (cca 120 - 130 ľudí).
NAŠE PONÚKANÉ VÝHODY :
- Vynikajúca chuť a šťavnatosť (GRILUJEME, NEPEČIEME !)
- Mobilita elegantného nerezového grilu (prídeme ugrilovať prasiatko až k Vám – firemné stretnutia, svadba, oslava atď.)
- V cene kompletná obsluha grilu pri grilovaní, porcovanie celého prasiatka
- V ponuke kyslé pochutiny (baranie rohy, alma paprika, uhorky, príp. podľa dohody.), chlieb a jednorazový príbor a taniere v množstve prislúchajúcemu na veľkosť prasiatka
- Kvalifikovaná a usmiata obsluha
- Po ugrilovaní prasiatka je možné neskonzumované naporciované mäso odložiť na vyhrievané nerezové misky na grile, kde bude stále teplé a pripravené na konzumáciu.